31

Анонимен

преди 2 години

С 20% лекарствата скачат, заради... ТОКА. Че как така!!? Та нали аптеките са с увеличени стокообороти от 2 години покрай Ковида и именно те направиха немислим ръст в търговията. А и нали тока се увеличи с 20-30%. Откъде ги изчислиха тия плюс 20% необходимо увеличение. В аптеката ли пекат тия ханове или само светят на аптекар да ги продаде. Фармацевт Сербезова затова ли стана здравен министър. Сега като спец не може ли да прихване пресиленото искане и да го стопира. Да видим!

30

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите изядоха и лекарствата. Не искали ваксина, а се тъпчат с антибиотици и хранителни добавки с неясен състав и произход. А Антикоагулантите са задължителни при лечението на ковид. Не можаха ли да планират по-добре? Ясно е, че като не се ваксинира народа , ще лежи по болниците и ще изконсумира лекарствата.

29

Кико

преди 2 години

Турция има всички лекарства, много по-евтини от тук! Как на тях им излизат сметките, на нашите главорези НЕ!

28

ТЕ , ТОВА Е ПРОМЯНА.

преди 2 години

...КВО Е ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ , С ТИЯ ЕВТИНИ ЛЕКАРСТВА , ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ....!!!???ЯВНА , КОРУПЦИЯ ..!!! ВДИГАЙ ЦЕНИТЕ ---ЗА ДА НЕМА КОРУПЦИЯ!!!

27

Мишо

преди 2 години

Хората винаги намират начин. В момента лекарствата в Турция са на х3 по-ниски цени в Турция спрямо България. Аз вече купувам за близки и роднини от няколко месеца.

26

Анонимен

преди 2 години

При комунистите винаги е така, увеличават цените изкуствено да може да ви откраднат парите. Какво очаквате след като се консултират с Гечев, Масларова, Р.Овч и т.н.

25

IQ 3.14

преди 2 години

До ДимчоНема кво да стане, те са подготвили и възрожденски вариант, в случай че тия се окажат некомпетентни колкото се предполага

24

Димчо

преди 2 години

Стига издевателства над хората! Спрете се вече с тия цени! И без това ги повишихте доста! Ехо, Промяната, народът накрая ще ви изрита позорно!

23

IQ 3.14

преди 2 години

До Даа от 1989 всички "бизнеси" фалират при най малкото сътресение. ако ги погледнеш - ниши, дадени на хората, на които раздадоха партийните куфари, овързани с държавни поръчки, с морално и материално остаряла база и разбирания в стил партиен секретар в обувна фабрика : "другари, ето дали сме ви да работите, дерзайте". има пет телефона и кола за 300 бона, бачкаторите му опинят за 500 лева, които вървят 3 месеца назаде в добрия случай.

22

Хахахахаха

преди 2 години

Само моля ,не закачайте цената на вазелина ,че това правителство яко ще ни делка!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Къде е леля Корни да забрани или свърши с пиара с телекомите?

20

Анонимен

преди 2 години

Промяната... взе да ми харесва. Ха-ха-ха. Много съм доволен, че някои "умници" ще я усетят по трудния начин.

19

IQ 3.14

преди 2 години

До до iq 3.14 фен съм на тва да ми не изпадат бъбреците от пловдив за хасково, банките да ми не слагат тихомълком диш хакъ и най вече на факта никой да ми не бърка у джоба, крещейки истерично "баце е виновен" и "то е за добро, променихме статуквото". нямам нито времето нито намерението да изхраня с труда си пето и шесто поколение шумкари и активни борци, било то под формата на "икономисти" и "бакалаври по изкуствата"

18

Анонимен

преди 2 години

Защо през 2020г. и началото на 2021г. имаше всекидневни протести, а сега няма? Сега по добре ли живеете с Промяната?

17

Към аптекарчето

преди 2 години

Те и сега цените на лекарствата в България са най високите в Европа ! Малко ли се нагушихте през тези две години на Ковид кризата ? Единственият бранш който дръпна с печалбите по време на карантините. Не ви е срам ! Докато хората масово оставаха без доходи, принудително затваряни в къщи вие станахте като пеликани. Един от големите дистрибутори на лекарства в България успя да смени всички бусове и закупи над 200 чисто нови камиона ! А сега реват че платили няколко хиляди повече за ток от преди.

16

до iq 3.14

преди 2 години

Май си фенче на Вожда, защото видимо ръсиш глупости, ама разбираемо за вас. И аз се подлъгах преди 12 години гласувах за него, но повече не съм повторил грешката.

15

Deep Zone

преди 2 години

Това е все едно да ми кажат, че увеличават цигарите с 20%. Като не пуша, няма как това да ми повлияе. По същия начин и с лекарствата. Като не пия лекарства, няма как да ме вълнува цената им. Как не пия ли? Ей така :) Всичко ти е в храната, като не ядеш разни гад0рии, няма нужда да пиеш каквото и да било. Не знам дали сте забелязали колко реклами на лекарства има по медиите, нещо кошмарно е. Първо даваш на хората отровна храна, а след това им набутваш лекарства съвсем да ги съсипеш.

14

Анонимен

преди 2 години

Дойде дебелата аптекарка Сербезова за министър и веднага качи цените!

13

Анонимен

преди 2 години

Как е сега промяната?

12

IQ 3.14

преди 2 години

До до анонимен 3 търпиш с години нови пътища и увеличаваща се покупателна способност, и сега глобално всички синдикално свързани с върхушката на компартията вдигнаха цените. малко требва да ви е срам като бичите общи знаменатели. цените у нас са изключително спекулативни и вродената ви шумкарска безнаказаност не знае граници