56

Ковидаро стъкмистики

преди 2 години

Не е вярно че има увеличение на смъртността, тя е в рамките на обичайното. Лъжа е че има повишаване на смъртността. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Средната смъртност за миналата година на ден са 285 души. Има един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, проверявайте към 23 и 45 часа, отново починалите ще са ок. 285 души, тоест умрелите ще са точно толкова колкото и преди ПлАндемията.

55

oz

преди 2 години

Половин милион израелци ще умрат много скоро.....................ясно е..................имунитетът им вече е компрометиран..............при най-малката настинка ще хвърлят топа..........честото на погребалните агенции........ще направят пари!!

54

Анонимен

преди 2 години

*** направо да им имплантират абокади и през 4 часа да им вливат по една банка ваксина.....

53

българин

преди 2 години

Да са живи и здрави израелците.Ако и тук предложат 4-та доза няма да се замисля.

52

хайде

преди 2 години

До БългаринХайде, сега прочети една статия по-напред, там където пише, че инфарктите в Израел са се увеличили 8 пъти!

51

Дедо

преди 2 години

На тия кръвта , която им циркулира във вените , още ли е съвместима с живота ?

50

Анонимен

преди 2 години

Демек очаквайте нов бум на заразени с омикрон.

49

Феликс

преди 2 години

Ваксините са безплатни, затова евреите се ваксинират по няколко пъти на ден даже, боят се да не пропуснат далаверата..

48

Браво

преди 2 години

С петата доза ще бьдат недосегаеми

47

Е. и...

преди 2 години

Сега вече са здрави като бик... и почти толкова умни !

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Ако е така, значи поставянето на ваксина е изцяло личен въпрос. Какво те засяга тебе аз как ще го боледувам?" - Ами колкото повече хоа го карат по-тежко, толкова по-малко места в болниците, толкова по-малко лекувани от други болести...

45

Анонимен

преди 2 години

Бързата ***, слепи ги ражда. Аз нямам още ни една доза, а тия вече с 4!?! Изхабиха си бустерите за безобидния омакарон, а ако прилепа пусне некой по-страшен вирос...?

44

до 42

преди 2 години

На теб нагледно ти виждаме интелекта. Не знаеш къде се слага пълен член, например (освен, че имаш един отзад от работодателя си, който ти плаща жалка заплатка). Иначе казано 0 дози = 0 интелект. Иначе казано, колкото повече набоден, толкова по-висок ти е интелектЪТ. Седнал Гай Баньос голтакът да се подиграва на хитрите евреи, където смъртността е кръгла нула от сума месеци... И до там стигнахме...

43

Българин

преди 2 години

Хайде сега вижте смъртността е Израел и тази тук. Аман от зациклили антиваксъри. Както каза един френд санитар в ковид отделение, най-гадния момент за пациента и тях медицинския персонал е интубирането. И двете страни в процеса знаят, че най-вероятно изхода е летален и това е краят. Казва най-гадното нещо е да видиш погледа на пациента, той говори за отчаяност и предстояща смърт. И както се изразява, това дали си ваксиниран може да те изкара жив и здрав от Ковид отделение или в "дървен костюм".

42

Анонимен

преди 2 години

Швабите не успяха с циклон-б ваксината, дано пък тази сработи.

41

Мдааа

преди 2 години

Радвам се за тях, поне сега могат да обяват, че са "ликвидирали" К19 и започва нормалността. А дано ама надали! Търговията със здраве и фарма печалбите убиват човечността. Хипократ ще се върти като пумпал в гроба.

40

Виден

преди 2 години

Точно за тези много религиозните, дълбоко се съмнявам, че се ваксинират. Те не се лекуват когато се разболеят дори. Имат по 12 деца и живеят като в 19 век.

39

Анонимен

преди 2 години

Колко повече си набоцкан, толкова по-нисък ти е интелекта.

38

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от тоя Израел. Тук не е ли България за да има всеки ден една статия на първа страница за Израел?

37

Право в целта

преди 2 години

Няма да трае вечно. Само до осма игла, след която всички набодени зомбита ще окапят като зрели круши.