122

Веси

преди 2 години

Не му било приятно, че го използват за политически атаки! А като тръгна да влизаш в политиката какво си мислеше, че ще те галят с перце ли? Нито знаеш къде си попаднал, нито къде отиваш, льо льо.

121

До Тото

преди 2 години

За съжаление не е с ринопластика, такъв си му е носът. Момчето просто е с хромозомни разминавания.

120

Анонимен

преди 2 години

Това ползва фалшив болничен. Всички ние като негов работодател искаме да му видим тест, а то няма. ОСТАВКА!

119

Анонимен

преди 2 години

Тоя гласът му още не е мутирал, те председател на НС го сложили

118

Запознат

преди 2 години

Той сега в Перник ли живее,или в София при любовницата?

117

Анонимен

преди 2 години

Що не си усетил ??? Да не би да са те "излекували". без да знаеш......хахахахаха :))) Продължавайте в същия дух и ще изчезнете като партия :))

116

Тото

преди 2 години

Абе тия от ПП са някви страшни образи,струва ми се,че всички са с оперирани лица,вземи тоя с ринопластиката,Асен Василев да не говорим,Киро Харварда и той странен,неговата ъъъъъъм говорителка? Като някакво изровено от гроб изглежда,страхотни са,семейство Адамс пасти да ядат,ама вие си ги избрахте,а сега ревете???и още ще ревете!!

115

Коментатор

преди 2 години

Много лесно е да излъжеш шепа нещасстни фашиссти и да заблудиш 4% необразовани и несполучили в живота. Никой не иска България да е гето, а да бъде модерна европейска, демократична държава отстояваща модерните ценности на толерантност и фокус към прогрес и висок стандарт в един глобален свят където националността е на заден план, а е важно да си образован и да можеш да се адаптираш към промените.

114

Най вероятно

преди 2 години

Любовницата му го е заразила! То с тая грозна жена,разбираемо да ходи по друга,с кой акъл отиде там болен?

113

Анонимен

преди 2 години

Плъх немит е тоя малкия. Голяма схема извъртяха.

112

Анонимен

преди 2 години

Леле, дано не ни гледат нашите предци-бореци, които са се борили за човешки правдини и свобода. Продадохме си правдините и свободата за един зелен сертификат и вече да пипнеш някакъв нещастен вирус се превърна в централно събитие.

111

Анонимен

преди 2 години

*** = П-K-П

110

Анонимен

преди 2 години

ПП се оказаха по-гнусни от *** ... То е ясно, че са П ...Ама чак такива П ...

109

Анонимен

преди 2 години

и на нас не ни приятно дето ни лъжеш стажатче , нали си ваксин.бустер що си правиш тест всеки ден

108

Анонимен

преди 2 години

ама тия всички лъжци от продължаваме поскъпването , как сега да ги махаме зор

107

Валя

преди 2 години

Значи ,ей така без никакви симптоми преди това, след КСНС разбра ,че си с ковид .Стига бе , само какви мошеници се извъдихте. Лъжите са ви за добър ден.А кога се наливаше с чайове преди или след КСНС.Толкова сте жалки

106

Анонимен

преди 2 години

стажанта от адвкатската кантора излиза, че всеки ден си прави тест и вика личния си лекар на домашен адрес алоу заради протеста го направи не за македония , *** адвокачета

105

ШибиРиби

преди 2 години

Сега нека да разбере че е уволнен след един два дни *** му с ***

104

Големият Въпрос

преди 2 години

Имаш симптоми и го знаеш, но въпреки това отиваш на заседание с най-важните хора в управлението на държавата, рискувайки да ги извадиш от строя поне за 10 дена или повече ! След такава постъпка смяташ ли, че си достоен още да заемаш поста, на който си назначен ?!

103

Е той

преди 2 години

Резултатът от теста се разбира на момента бе момче, нас за *** ли ни имаш ??! Да не би да са ти го направили при самото влизане в залата ?? Още по-лошо е, че лъжеш толкова безсрамно...., но нека се видят някои хора каква Промяна си избраха !