40

Анонимен

преди 2 години

Ако съдим по Австрия, Германия и Холандия, където дори кучета насъскваха срещу протестиращите май талибаните ще се окажат по-демократични.

39

Анонимен

преди 2 години

Талибаните използвали сълзотворен газ за да разпръснат протест, е явно взимат пример от развитите демократични страни където се процедира по същият начин когато се събират хора несъгласни с абсурдните закони и заповеди, следователно талибаните развиват страната си напълно демократично.

38

Анонимен

преди 2 години

Американците развалиха мюсюлманската дисциплина. Това е недопустимо в талибанска държава да протестират жени.

37

v

преди 2 години

Тали-Бабаните не се впечатляват от феминистки и лгбтяфтхф движения....

36

муджахидин

преди 2 години

Талибаните - това са техните братя, съпрузи, бащи, деди, синове.Срещу кого протестират? Защо те не ги подържат!

35

???

преди 2 години

Какво лошо виждате в това,момичетата да се образоват,жените да имат право да работят и се издържат сами,да си живеят в страната,там да се женят и да намалее миграцията към Европа.

34

Анти-трол

преди 2 години

Дискриминирана жена в Европа - не работи, мрънка, харчи парите на мъжа си, трови му живота а накрая му изневери с целият квартал - при развода му вземе всичко, вземе му къщата и децата и за капак той трябва и да плаща издръжка за да продължи тя да не работи и да мрънка за права! Недай си Боже да почне да работи и се прощава всичко, бутат административно за да са политически коректни, нали има квоти! Утре ще измислят квоти за *** и ще има 10% шефове ***, така ли?

33

хахахаха

преди 2 години

До женаДеоресирани стари моми живеещи самотно през целият си жалък живот накрая стават ЛеСбита или отглеждат по 10 котки - до там ви докара псевдофеминизацията! Без мъже сте просто едни хленчещи за повече права кисели лелки, които мечтаят някой мъж да им обърне внимание - за това и мъжете вече не се женят - да не са луди да бачкат за кефа на луда еманципирана феминистка без покритие, която при развод да вземе всичко! Фемизма докара до спад на бракове, нещастни лелки и безброй разводи!

32

George

преди 2 години

И в Австралия използват сълзотворен газ и гумени патрони срещу мирни протестиращи. И не само. Полицейското насилие в тази "цивилизована" и "напреднала" страна е огромно.

31

жена

преди 2 години

Стига сте врещяли срещу жените, неблагодарници! Цял живот ви отглеждат и дундуркат, но затова основна вина имат майките ви, дето впрягат и сестрите ви да ви слугуват като деца, омаловажават често данните на момичетата, ако са в повече разбира се, а на стари години висват на главите на дъщерите си! Свидетел съм постоянно на това, с роднини и познати, особено в задръстени страни като нашата това е почти правило! Но се пообърнаха нещата напоследък........

30

Анонимен

преди 2 години

Сега и на талибаните за талибанките ли им да мислим с глуподти занимавате хората те къде са ние къде сме некви псртньори или в един кинтинент ли сме с тях да се грижат дънародниците камилсрите им на тях не им дреме само за нефт пачки ги интересуват друго не

29

антилибералист

преди 2 години

Е сега пуси райатс ще отидат там да протестират и да си веяяят увисналите бозки в джамиите им ===или грешка това правят само по поръчка на сороШ в Русия- Шарените ЛГБТЯЯЯЯ и те ще отидат да протестират ===или грешка там правата им са защитени? Черните, жените, ЛГБТТТТТ протестират за своите "прав" само там където им е сигурно и имат гарантирани големи права. Егати Либералистите мекерета дупеДАВци

28

Анонимен

преди 2 години

Айдее жените им се качиха и на тия на главите

27

ххх-ххх

преди 2 години

До анонимнаПо конституция мъжете и жените имат равни права ---жените под равни права обаче имат предвид закова уредба която им дава повече права!!! Работете учете и ще постигнете същото като мъжете! Не може до 30 години да мислиш за силикон и кой да прилъжеш да те гледа а после като имаш само бръчки да ревеш, че нямаш права. Истината е че мъжете от малки работят и инвестират в себе си за да могат да издържат гримирани жени за това постигат повече професионални успехи.

26

анонимна

преди 2 години

Никъде анонимна не е ревяла за права, хайде без измишльотини. Да, огромната част от шефовете са мъже. Почвайте да изброявате президенти и премиери, но навсякъде по света. Въпрос към вас - защо искате да отнемете правата на жените, явно това е съкровената ви мечта, вие за робовладелец ли се смятате?

25

анонимен

преди 2 години

Права е жена - ако самата жена иска подчинено положение и да я издържат, добре. всичко друго е диктат. Но тази в къщи да е така добра да роди повече деца, а не да се мота по моловете.

24

НХЛ

преди 2 години

Трябва да се въоръжават и да се хвърлят на бой като обезумели зомбита, с викане и крякане няма да стане.

23

антилибералист

преди 2 години

До анонимнаДо кога ще ревете че нямате права? Отдавна жените изместиха мъжете от ключовите позиции но искате още и още? Кристин Лагард, Урсула фон Дер Лайен, Меркел, Кристалина Георгиева.... да изброявам ли? Равноправие за вас е ако има само жени в политиката ли? В България повечето министри са жени - ай сиктир "равноправие"

22

жена

преди 2 години

Аз също се питам така възхвалявана свобода от поети и писатели само за мъже ли е? Защото икономически зависимият е всичко друго, но не и свободен. Все пак редно е жената да избере - като иска да я храни някой и да я командори, нейна си работа.....

21

анонимна

преди 2 години

До АГАТА - къде видя да командват жени, има само единици. А защо не се поогледаш и за директори, че и по-малки началници, друг път са жени. Свободата е само за вас, така ли? А за нас мръсните дрехи, да не съм по-груба, ни стотинка наша, и ако ми хвърлиш нещо, ще ям?! Средновековни маниаци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!