37

Червонец

преди 2 години

1. Мълниеносният отговор на Государя Путин на организирания от външни сили въоръжен метеж, предотврати опита за държавен преврат в Казахстан. Миротворците от ОДКБ влязоха, свършиха си работата перфектно за 10 дни и излязоха. Поредната фантастично изпълнена операция от специалните сили на Государя Путин, накара колективния отановски запад да побеснее от завист и безсилна злоба. 2. Прави ли ви впечатление, че крадците от цял свят внасят откраднатото в Наглобритания?

36

Анонимен

преди 2 години

Тая поне не се мъчи да се представя за модна стилистка и супердизайнер като Евгения Живкова. За разлика от нашата директно си признава че парите са наследени от диктатора.

35

До 26, Маймуната

преди 2 години

Абе то края всички си го чакаме, ама друго си е с кинти.

34

До 37

преди 2 години

Властта в Казахстан не е сменена, но след спешното изтегляне на руснаците(защо ли) много хора в правителството са подменени с нови, определено не проруски настроени. Така че, това вероятно ще е последната екскурзия на руснаците до Казахстан.

33

До 39

преди 2 години

Отидоха в Казахстан, но много бързо се върнаха, забеляза ли? И знаеш ли защо? Защото на китайците не им хареса това, твърде много инвестиции имат в Казахстан. Направиха леко движение, като че ли пропъждат муха, и хоп, чемоданите обратно в Расия. По същото време, на преговорите в Европа, американците стрицаха сакъза на Путин .... въобще, подозирам че Путин е пред нервен срив, много му се събра.

32

Ами, да...

преди 2 години

Затова е социализЪма---ЗА ДА ВИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И ИМОТА, И ДРУГАРИТЕ ДА СИ НАПЪЛНЯТ ГУШИТЕ.... ПОСЛЕ ДА ВИКНАТ НЕКОЙ КАНАДЕЦ ДА ВИ УПРАВЛЯВА, А ТЕ ДА СЕ ПЕКАТ ПОДУБАЙ И МАЛДИВИТЕ... ХАХАХАААТОВА Е ТО..... "РУСКИ КОМУНИЗЪМ".. ХАХАХААА...

31

Нафарбакев

преди 2 години

Вземай ги и трите.

30

ot severozapada

преди 2 години

аз теглих 8000 лв ще ги плащам 4 години една мина почти

29

6557454

преди 2 години

Нема такова нещо. Изфабрикувана информация от същите служби, които тренираха терористите искащи да бутнат властта в Казахстан.

28

Анонимен

преди 2 години

Утре ще си изтегля 30лв и ще се напия, мамка му и на този живот! " Като няма прокопсия, плюл съм в тази орисия"!

27

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Все едно чета за Тиквата

26

Тираджията

преди 2 години

Аз теглих 150к евро и ще го плащам 25 години.3 вече минаха

25

Анонимен

преди 2 години

Охаааа!Народа са духа купата!

24

анонимен

преди 2 години

Хората,които командваха СССР,а и до сега Русия и сателитите Белорусия,Казахстан ограбваха бедния си народ. Ограбват го и сега,окрали държавите си и превърнали се в червени олигарси. Те и семействата им са на върха на морално човешко падение. Всеки честен човек,презира това. Просто е погнуса.

23

Анонимен

преди 2 години

A на Токаев роднините купуват в София! Миналата седмица 225 души с Тукаев 22 в Казахстан са починали!

22

Анонимен

преди 2 години

А че Тони Блеър е бил консултант на правителството що не казват?

21

Анонимен

преди 2 години

"Кат Русия няма втора на света!" Тумор. Злокачествен. Говоря за политиката им, следваща Петър Първи Велики, мечтаещ да изгради империя по-велика от Европа. Да, но си затъват в блатото на системата на управление. Помешчици-крепостни. Бащици-мужици. Путин- .... скоро ще се види. Не говоря за хорицата в Русия, те са като нас. Те страдат като нас.

20

Анонимен

преди 2 години

Е как Тиквата да се излага като контактува с такива хора? А ние му се сърдим за едно чекмедже евро и кюлчета! Бива ли така?

19

Асан

преди 2 години

А дъщерята на Тиквата има 60 милиона у чували от Хемус гейт :)))

18

Snorky

преди 2 години

Цитат: "През 2019 г. имотът беше конфискуван, след като британските власти сметнаха, че къщите са закупени с престъпни приходи на Рахат Алиев, бившият съпруг на Даригал." Алооо ръждиви кратуни, може ли да проверите и имотите, яхтите, самолетите и футболен клуб Челси на Абрамович с какви пари са купени????? Или това вече е неудобно заради приходите??