8

До 8

преди 2 години

Коментар на умствено побъркан/а атеист/на.

7

До 11

преди 2 години

По-жалки и нещастни хора от такива като тебе няма, бъди сигурен в това.

6

До 9

преди 2 години

Ти за колко бездомници си се погрижила, че да казваш непоискано мнение? Може би не си направила каквото и да е добро за тях, не си направила каквото и да е добро и за твои близки, но изискваш други хора да вършат това, което ти самата не си и направила. Нагло. Да не говорим,че си една проcта егоистка. В качеството на каква си, че да съдиш християните и да нападаш Църквата? Що не се погледнеш на какво мязаш?

5

Анонимен

преди 2 години

Екстра, баце, да почерпи !

4

БОГ?

преди 2 години

Тн. религии са си митология... Няма как да има толкова много религии. Ако имаше и съществуваше нещо висше, щеше да се знае и вижда всичко още отначало! А да си представим, че Бог е човек като нас, а отначало е нямало нищо, тогава него кой го е създал? Съвременните религии са си митология като старите - древногръцката митология, Скандинавската и другите езически...

3

Анонимен

преди 2 години

До Prove me wrong! Я, съвсем точно описа ковидзомбитата и пландемиците! :))

2

let me prove, then

преди 2 години

До Prove me wrong! Човекът е изначално лош - завистливи сме, агресивни сме, все искаме още и още. Това е функцията на религията - да ни смири. А че поради лошотата си я изопачаваме и подчиняваме на неприятния си нрав е проблем на човеците, не на религиозните учения. Радичков беше казал "Не знам дали има Бог, но трябва да живеем сякаш го има." Това е.

1

Анонимен

преди 2 години

Второто пришествие на Христос настъпва вече....