41

haha

преди 2 години

41 - лъжеш или не знаеш нищо пич. За да те качат на самолета трябва да имаш Валидна Австралийска Виза. В австралия не можеш да влезеш без ВИЗА която се издава от същите тия дето сега я обявяват невалидна... Австралийския съд реши това когато издаде нареждане да се отмени решението на властите относно Визата на Джокович, Това е политическа игра - *** като всяка политика...

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ---- Той не е антиваксър, ве цървyл!

39

Анонимен

преди 2 години

Ако някой не е гледал цирк "Балкански", ето ви безплатно представление.

38

Анонимен

преди 2 години

Много шум за нищо. Светът няма да се промени особено от това дали ще играе или няма да играе този тенис-гладиатор. Прекалено много хората залагат на зрелищата, а не на сериозните неща.

37

Анонимен

преди 2 години

Ноле ще го ваксинира некой абориген в затвора и ще му мине антиваксърството :)

36

Анонимен

преди 2 години

До 19. Анонимен Никой не ТРЯБВА да е ваксиниран задължително! Само по желание! >>>>>>>ЗА ВЛИЗАНЕ В АВСТРАЛИЯ СЕ ИЗИСКВА _ЗА ДЪЛ ЖИ ТЕЛ НА _ВАКСИНАЦИЯ. ТОВА Е ИЗВЕСТНО ОТ НАЧАЛОТО НА ПАНДЕМИЯТА. ДЖОКОВИЧ С КАКВО Е ПО-РАЗЛИЧЕН АНАТОМИЧНО ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА?. . . . . . . . . . . . С това, че има здравно разрешение към визата! Ти не си от 80%-те, а от 100%-те и отгоре, и да четеш вече неможеш!

35

Аз НЯМА

преди 2 години

Споделяйте и разпространявайте:Аз НЯМА да си инжектирам еврейската пекня "ваксина"!

34

Анонимен

преди 2 години

Е как в турнир на набодени и падащи по корта играчи да участва здрав човек? Как ще го допуснат? Видяхте ли колко спортисти- млади здрави и прави хора, през 2021 г. получиха сърдечни удари, че има и починали? С такива нормалните здрави хора няма как да се съревновават.

33

Читател

преди 2 години

Трябва много да го пазят, да не последва съдбата на "папаята".

32

Анонимен

преди 2 години

То е по-лесно да влезеш в Северна Корея, отколкото в Австралия. Голяма демокрация, голямо чудо!

31

Анонимен

преди 2 години

Веселке, че те си бяха затворени заради неадекватните си управляващи. Затворен-незатворен-само отлагаш неизбежното. Респираторен вирус не се спира със затваряне. Смях и сълзи за неуките, като вас, вярващи в такива мерки. Да не им е виновен някакъв тенесист за престъпленията и издевателствата, които правителството натвори в Австралия? Като тръгнат да си бесят фашистите, ще си търсят виновните управляващи, не някакви спортисти,дето дори не са стъпили на свободна /ако там вече има такава/ територия

30

Анонимен

преди 2 години

За Джокович - не знам, подигра им се съвсем справедливо. Но Австралийското правителство се изложи тотално и се показа като явна геноцидна диктатура и неонацистко управление.

29

Анонимен

преди 2 години

Джокович е работник и ако работодателя не го иска няма как да се случат нещата. Какви са вашите вярвания и т.н. няма значение.

28

Анонимен

преди 2 години

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ФАШИСТКИ ЗАКОНИ! СПАЗВА ЛИ ГИ НЯКОЙ, АВТОМАТИЧНО СЕ ПРЕВРЪЩА В САМОУБИЕЦ!

27

Весела

преди 2 години

В Австралия 2 години бяха затворени по къщите!Не като в БГ дето все ви взимали *** свобода.Бяха под ключ две години и всички полети забранени,хората не виждаха роднините си с години.И сега идва некав *** с пари и си мисли че на някой му пука за хилките!Нали ако си затворят очите за *** Джуката населението ще ги смачка!Правилата са за всички,нали искате това да важи и в БГ или май си искате Балканския сорт правила?!?!

26

Анонимен

преди 2 години

Въпросът вече не е дали ще играе, или не. Води се война между доброто и злото и той е символът, емблемата на тази война. Използван е, защото е най- добрият и е известен. Затова е толкова ожесточена битката. Изхода от този двубой ще покаже и каква ще е съдбата на целия свят.

25

До 23

преди 2 години

Да не мислиш, че сърбите ни обичат. Те ни мразят най-много. А, да си чувал за сръбско-българската война? А за асимилирането на българи от западните покрайнини? А за асимилирането на македомски българи? Българи и сърби не се обичат още от средните векове, не от вчера или днес.

24

Анонимен

преди 2 години

Пуснат ли него да играе, другите които ги спряха със същите проблеми ще ги накъсат от дела.

23

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕДУПРЕДИЛ СЪМ ВИ ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ ЗЕЛЕНООКИТЕ ХОРА! ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ НА ОЧИТЕ НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪК А СЛЕДСТВИЕ НА ЛИПСА НА МЕЛАНИН ИЛИ УВРЕДЕНИ ЗЕЛЕНООКИ РОДИТЕЛИ ПРЕХВЪРЛЯТ ТОВА ГЕНЕТИЧНО БРЕМЕ НА ДЕТЕТО СИ !!! ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ ПОКАЗВА НЕДОРАЗВИТОСТ НА МОЗЪКА В РАЗЛИЧНА СТЕПЕН , ПОДЧЕРТАВАМ НА МОЗЪКА, НЕ НА ТЯЛОТО! ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ЗЕЛЕНООК, БОРИСОВ, РАДЕВ , ФАНДЪКОВА ВСЕ ЗЕЛЕНООКИ! ДЖОКОВИДЧ Е ЗЕЛЕНООК И БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО ЩЕ ВИ ИЗМАМИ И ИЗЛЪЖЕ ТОЙ СЪВЕСТ НЯМА ВЪПРЕКИ, ЧЕ ГОВОРИ ЗА БОГ!

22

Умен

преди 2 години

На Жокера му дреме за селяните от Австралия .На Ролан Гарос ко чакат като топъл хляб.