14

Gunman

преди 2 години

Анонимния, хал хабер си нямаш от оръжия 🤣🤣🤣🤣

13

Анонимен

преди 2 години

1500 хахаха милиони има аххаххааь,имам три

12

SS

преди 2 години

Въоръжавайте се кой с каквото може ! Не бъдете овце ! Става все по лошо ! И това ще продължи ! Накрая всичко ще се срине ! Ще настъпи хаос и анархия от първичен тип !

11

nimportequi

преди 2 години

Пробвах в газов 8мм турски да сложа боен 22лр патрона влиза идеално но жилото на ударника не можа да го възпламени трабваше да се смени с по-голямо и се отказах.

10

Пак нищо

преди 2 години

Щом могат да се сдобият с бойни патрони и бойна цев, значи същите тия могат да се сдобият и с бойно оръжие. Единствена логика да ги монтират на газови пистолети е по-ниската цена на газовите пистолети. А вие слагайте закони да се регистрират газови пистолети в полицията, както обикновено не сте адекватни.

9

Анонимен

преди 2 години

Започнаха обезоръжаването на народа! Готвят се за задаващите се "терористични актове на десни групоривки" във връзка с повишената смъртност на набодените и налагането на голямото зануляване. Само дето спящите уфтсе няма как да осъзнаят това и ще продължат да вярват на средствата за масова дезинформация, че само некви там нелагални преправени пистолетчета прибрали...

8

До 10

преди 2 години

Купи си револвер,там ако засече само превърташ барабана и за секунда изтрелваш следващия,аз имах боен револвер за да не даде засечка но Ушев ме хвана и ми даде много много кофти засечка..

7

Анонимен

преди 2 години

Изгърмях на тази нова година кутия халотстни (от скъпите) с газовото пишовче (пак от скъпите) и за 50 халостни патрона засече точно 4 пъти. Не си представям някой са рискува да преправя такъв *** за бойни патрони, това си е самоубийство.

6

Анонимен

преди 2 години

Да бе, лесно се преправяли. Никога не е лесно, отделно моделите които позволяват се броят на пръстите на едната ръка. Чудят се с какво да се занимават евроджендърите, явно планират забрана на газениците. Следват и ножовете, така овцете ще са напълно безопасни и покорни.

5

DDD

преди 2 години

Пак се чудим с какво да си избършем нааканите дупета, май!... Аз нямам нужда нито от боен, нито от газов пищов!... Имам си достатъчно мощен арбалет. Той, за разлика от прехваленото ви оръжие, е безшумен!... И може да върши същата работа!...

4

Анонимен

преди 2 години

При свъремените 3D печатащи технологии подобни акции само ще развият нелегалното 3D принтиране. Това са поръчкови мероприятия. Търси се повод да се изземва оръжие от населението. 3D модел за принтиране на усилен полимер могат да се намерят или направят. Остава само да намерите полимера за цевта и принтираната цев да се закали в печка. След това може да гръмнете поне 4 пъти с 9 мм пистолетен патрон през тази цев.

3

Анонимен

преди 2 години

Забранете и автомобилите! Колко хора още да загинат заради тях! Лесно могат да се изпозват за убийство!

2

noFreeman

преди 2 години

страх ги тресе какво следва ако станат истински... то така или иначе ще ги разтресе след като дойде гладът...

1

Анонимен

преди 2 години

Само турските и руските газови се преправят на бойно щот са от оръжейна стомана,немските и италианските са направени от пластмаса и няма как да изтрелят боен куршум..