45

Панелко Софиянчев

преди 2 години

Един мъдър шоп е казал "...... важното е на Вуте да му е зле" . Удари под кръста, подсечки, Ердоганя още е на крака. Ако падне ще сме комшии с хаос, а хаоса не е добър комшия. Както пишманпатриотаритите се дървят на Чичо Сам, ще вземе бутне с малкия си пръст и ще станем на Бангладеш с тази чюрук икономика. Ако се хванем с Рашата, те така или иначе са Бангладеш с ядрени ракети и най-вероятно ще изнесат още някой друг вагон със злато. Историята е за поуки не за репчене.

44

До Урсула

преди 2 години

Да не забравяме, че заемите им са в евро и долари, а суровините са в същите валути. Растежа им е за сметката на работещите. Прогнозата ми е нестабилност и фалит.

43

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност, няма по-виновен от диктатора.

42

Урсула

преди 2 години

Лирата пада,и цените са ниски,при нас лева висок и цените високи,но в общи линии ниската валута насърчава износа и инвестициите,при паунда се образува същият ефект така че Ердоган е прав.

41

Анонимен

преди 2 години

Тоя е пътник и ще свърши като Садам Хюсеин.Турция ще се разпадне на три държави.Европейска,Азиатска и Кюрдистан.

40

ПУЧ !!!

преди 2 години

Преди 10 години в Турция средната работна заплата беше 800 евро при 400 евро минимална а в България 400 евро средна при 200 евро минимална . Сега е точно обратното .Минималната заплата в Турция до 31.12 2021г е 3500 лири (400лв) а средната 5500 лири (650лв) .Незнам как не протестират тея ***.Явно много ги е страх от него.

39

Бай 100ян

преди 2 години

Тц.тц.Нов дерт за Герб .Ако Султана си отиде , Боко къде ще се крие когато го зачатка Рашков .

38

Ангел

преди 2 години

Ердоганя се прави на отворен пред ЕС и САЩ и сега ку.рец у гъзе.то . Хахахах .При 5 стотинки за лира преврата този път ще успее .

37

Анонимен

преди 2 години

чорбалан ке падне.

36

Анонимен

преди 2 години

8 ей туй кви сте смотани то затънали да уши в мизерия и за 100 лева краката ни разтривате и ви купуваме половината държава те викат колко са големи. И заплатите вече са ви двойно по ниски от БГ

35

Анонимен

преди 2 години

България с инфалцията също върви по стъпките на Турция.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35Ататюрк ги вкара донякъде в Европа, щото Османската империя беше на издихания :)) Ердо ги влачи към нищетата, който се опъне на чичо Сам страда икономически :))

33

МНЕНИЕ

преди 2 години

Много Хора са против Турция и Русия . В Учебниците по Икономика се учи как се овладява Инфлация - увеличение на цените и заплатите и лихвите по депозити и кредити . В ЕС и САЩ има Стагфлация - това е нов Термин , непознат - Печатат се парични знаци , банкноти , за се плаща на безработните , заплатите на работниците не се увеличават , цените се увеличават , банките увеличават таксите за теглене на пари и такси за спестени пари , въпреки отрицателните лихви .

32

БГ

преди 2 години

Република Турция в този си формат е Пътник. Турската лита ще падне още до 5-6 стотинки.

31

Анонимен

преди 2 години

Трябва да имаш завидни "умения", че да вкараш държава като Турция в такава криза. Диктаторът така и не разбра, че средновековните порядки няма как да съжителстват с модерната икономика. Ататюрк направи комшиите европейци - туркинята е първатта жена на Балканите, имаща право на глас, а тоя "султан" Ердоганги тика вече близо 20 години обратно към Азия.

30

Анонимен

преди 2 години

Ердо не бъркай турчина с Китаеца. Китайският модел не ти пасва. Китаеца е мачкан с хилядолетия. Той е страхлив човек. Комунистите в китай не си поплюват и трепат. И ти ли ще трепеш турци. Нали ще те обесят на първият стълб бе.

29

Анонимен

преди 2 години

Не лирата дърпа Ердоган надолу, а обратното.Наистина съм изненадан, че армията не му е видяла сметката досега. Там има много умни хора, явно умее да ги контролира

28

Анонимен

преди 2 години

22 Имал мания лекувай я.Прегледай си изреченията .

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26Те зависят от нас, без нас нема Европа, ще им се срине икономиката на момента :))

26

Боко

преди 2 години

Нело, научи се да пишеш. Всеки път едно и също. Магаре такова.