98

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев:" Резултатите от решенията на управляващите са негативни " Има ,обаче , къде-къде по негативен резултат у милата ни Татковина и той е от решението на бай Асен Пленелиев да забие колене в дюшека преди 58 год и 6 месеца ...

97

Диана

преди 2 години

До мак Стига с този "никой"! Този бил никой, онзи бил никой, аз съм била никой - е. излагате се , значи! Бюрокрацията ви е влезнала в кръвта-ако не е някакъв с пост значи е никой, така ли? Плевнелиев е политик с опит. Макар и извън политиката в момента, той може да има много компетентно мнение за политиката у нас, което да е полезно за развитието ни! Трябва да се научим да мислим със собствените си глави и да слушаме другите. Всеки трябва да има свое мнение на база личен опит и разсъждения

96

Диана

преди 2 години

до Диана - продължение БСП трябва да поеме отговорност за действията си и след такива провали като Преходът им към пазарна икономика,театралният им преврат, постоянни лъжи и манипулации,БСП трябва безусловно да си отиде завинаги от политиката!В Англия искат оставка на премиера за едно парти по време на Ковид,а тук никой не иска забраната на БСП!БСП трябва да се забрани със закон след тази национална катастрофа, която ни донесе нейния преход, а не да се отричат от миналото си като хамелеони!

95

Диана

преди 2 години

Според мен, БСП не е нито популистка, нито системна партия, а е всичко, което може да й помогне да остане във властта.Тази партия е истински срам за обществото и е смешно, което казва Крум Зарков,един от кандидатите за престола на Нинова в БСП, че партията трябвало да остане,защото просто в България трябвало да имало социалистическа партия, значи..По-голяма глупост не можаха да измислят - кое е социалистическото на тази партия, моля?Само името!Не може една партия да се отрича от миналото си!

94

Коментатор

преди 2 години

Тоз не е ли оня дето на жина му и откраднаха някаква кола докато пиела кафе с разни киффли в мола? Да не да я намерили?

93

Тони

преди 2 години

Знам едно, че разпарцалената демократична общтност, изтрещяла, озверяла най- накрая ще довлече фашиста Костадин Копейкин.Къде ви е акъла не знам.Спрете с вашия не.но.рма.лен егоизъм, засрамено се бе, имайте поне малко съвест, помислете за децата на България

92

US Motherfucker

преди 2 години

Излишно е да ни подсказва. Ние го знаем.

91

Анонимен

преди 2 години

Съвсем ясно е, че протестърската шайка на Радев и Петков е напълнила гащите от страх пред гнева на народа. Това ви чака и другата седмица, свиквайте!

90

Браво Рашков

преди 2 години

Изключителен професионализъм при протестите.Адмирации!

89

мак

преди 2 години

Защо пак отразявате това 1-клетъчно създание? Сега тоя е никой, но през ден се изказва пред услужните медии. Имаше същите правомощия като Радев. Освен това не се разграничаваше от герб, също като т.лупа и това беше ок? Защо не отразявате някой, който говори добре за сегашното правителство, а все търсите плюещи по него.

88

Щирлиц

преди 2 години

Този жест не беше ли политНЕкоректен,или ще го пишем поздрав към тълпата?

87

Ганчо

преди 2 години

Призовавам за всенароден молебен под надслов:БОЖЕ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ!!!Специално за Роско и Баце.После ще се разберем и за други.АМИН!!!

86

Петя

преди 2 години

Народе опомни се, Костадин Копейкин изобщо не го подценявайте.Така подценявахте учиндолската мутра.Костадин е опасен ,цялото му поведение и говорене е на фашист, и при наличието на толкова наивни и елементарни хора, тоя ще се вихри още повече.Вижте му троловете какви б.о.к.л.у.ц.и са.Костадин е един самозабравил се мошеник.

85

ля ля

преди 2 години

роската - симпатяга! най се радвам че не беше преизбран :) за другото СРАМ

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Идва фашизма !

83

Анонимен

преди 2 години

Cъceл...

82

Анонимен

преди 2 години

тихо и упорито? кой? кой не даде едно малко и болно българско момче да се лекува в атинската болница и го докара с фръколета за да го ......па

81

ПЛЕВЕЛНО

преди 2 години

НЯМА ПО ОТВРА ТИТЕЛНО СЪЩЕСТВО ОТ ТОВА.....!

80

Анонимен

преди 2 години

Добрия стар Плевнелиев, винаги има нещо да каже като не стигат статии

79

Хайде...

преди 2 години

...ходи да си купиш поредният джип за 200к евро и не поучавай хората как да управляват, нито си им на образованието, нито разбираш от икономика, за разлика от Премиерът на РБ. Съветите си ги запази за жена ти, относно каква марка джип ще й купиш този път. То затова БГ е на този хал, щото един единствен път в историята си досега си е избрала за Премиер икономист. Нещата обаче от предходните така зверски са забатачени, че въобще не ми е ясно как и кога ще излезем от кризите!