74

българин

преди 2 години

Предлагам да го прекръстят на максигрип,мегагрип,хипергрип,гигагрип или терагрип.Както им харесва-така.В началото на пандемията Доналд Тръмп говореше за китайски грип.И така може.

73

промо

преди 2 години

не - трябват кпп-та и локдауни, както беше при бориоф

72

Анонимен

преди 2 години

Време е да, за да не почнем ние да се отнасяме към европа, като нещо от миналото, а не настоящето и бъдещето.

71

Смърф

преди 2 години

До ШейтанЗа сведение, декември 2020 го изкарах тежко с двойна бронхопневмония и престой в болница от 9 дни. И въпреки, че се сблъсках с цялото коварство на вируса пак продължавам да твърдя, че мерките , които ни се налагат са неадекватни. Борните трябва да се лекуват а здравите трябва да се оставят да си живеят живота.

70

Шейтан

преди 2 години

До СмърфДнеска здрав, утре на вентилатор, след седмица опело. Не се фукай много че си здрав \../

69

Смърф

преди 2 години

Зеления сертификатг е нищо повече от официален документ издаден от държавата и с него имаш право да заразяваш наред. Това да дадеш правото на болни хора да заразяват здрави е огромно престъпление към човечеството. Същевременно здравите са наказа ни за това , че са здрави и не желаят да ползват бъркочите на фармамафията.

68

в резюме

преди 2 години

Ами две години какво ви говореше доц. Мангъров??!!! А..? Че въздушно-капкова инфекция НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН...и че ВСИЧКИ ЩЕ ГО ПРЕБОЛЕДУВАМЕ. И накрая ще се превърне в нещо като ежегодния грип.Истинските неща са прости!!! Лъжите са сложни и многосъставни и затова се разсипват и самоунищожават.Отделен въпрос е,че този вирус-химера,създаден някъде и пуснат целенасочено..умори много хора,изявявайки най-болните им страни и атакувайки именно там. Нека Господ ги съди....

67

Анонимен

преди 2 години

Ковид винаги е бил обикновена настинка и нищо повече от обикновена настинка

66

Анонимен

преди 2 години

Милиардите които ни се полагат по програмата за възстановяване ще ни излязат през носа заради повишението на цените, унищожаването на икономиката и съсипването на психиката на една част от хората. Управляващите са едни глупави лакомии и вместо да се противопоставят на плана те го приемат, за това е цялата дандания със зеления сертификат или както официално се казва зелено удостоверение.

65

Анонимен

преди 2 години

"Кацнаха и те на мънгъровия." _______________ Ами да. Като него са ваксинирани. Имат мноооого заболели с мноооого нисък брой хоспитализации.

64

Щирлиц

преди 2 години

Къде е чичко Сталин,и оня другия с мустачките....

63

Анонимен

преди 2 години

Не е врвме, а е КРАЙНО ВРРЕМЕ!

62

Demonaz

преди 2 години

Закривай глобалиският цирк! Къде е Франко да ги подкара как си знае??

61

Анонимен

преди 2 години

В Испания вече набодоха стадото и преизпълниха плана, петилвтката за 2 години. Сега на ред са децата. 5-11 год. Една трета вече са набодени и само за месец! Стадното мислене е в разцвет. Дори са горди, че са набодени.

60

Ямболски цървул

преди 2 години

Европа? Та ние нали сме държава с конституция? Ние не можем ли да вземем решение ?

59

Анонимен

преди 2 години

До Констипация - А знаеш ли кой е Кари Мълис... И какво е казал за PCR тестовете? И защо може да му се вярва? Като си такъв разплитач на конспирации?

58

Констипация

преди 2 години

Чух от едни хора на улицата, че някъкъв познат на техен приятел казал, че тестовете си идвали като късметчета, определени бройки винаги давали положителен резултат и било на късмет дали ще изтеглиш късата клечка, а тия ***-це-ер-ите даже те заразявали. Представяте ли си какви маулоумници има.. мале, малее хаха

57

НЕ!

преди 2 години

Време е да се отнася към ковид като към престъпление срещу човечеството! Защото има отговорни лица и институции които заради този грип нанесоха такива щети на хората и икономиката от които не се знае колко години ще ни трябват да се възстановим.

56

Анонимен

преди 2 години

Измишльотините ще излязат наяве.

55

Бay

преди 2 години

"По-ниските нива на хоспитализация и смъртност при варианта Омикрон, въпреки рекордния брой заразени" това тук няма как стане ....