36

Анонимен

преди 2 години

*** обясни на простолюдието каквото и да било.

35

кики

преди 2 години

Това го знаем *** ..... Стига сте облъчвали хората.Трябва да ви млатят с пръчки такива като вас

34

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха. Тас помия вика щяло да има по 10-000 заразени на ден, някакъв там "математик" вика то имало реално по 35 000 на ден. Витанов вика апокалипсисът се отлагал! Самите тирани се объркаха и сами си *** баха планирания нов световен ред

33

(-_-)

преди 2 години

До др. Ох:Напротив, хората много добре знаят защо протестират. Темаите са лъжа, дискриминация и безумни мерки. Точно там се корени проблема, не в пандемии, не във вируси! Болниците не се задръстват, защото хората наистина имат нужда от болнична помощ, ами защото обществото е в състояние на масова психоза в благодарение на такива, като тeтката от статията.

32

д-р Ох Боли

преди 2 години

До Darth shadow - Е Вие нали си имате днес "протест" ?! За какво точно "протестирате" и Вие НЕ знаете , защото после ще протестирате , че не стигат леглата по болниците , но какво да се прави - И Вас Ви има за добро или лошо на този свят , пък дано медицината скоро да може да присажда и мозъци - Свински /пилешки все ще е от полза !!

31

Аман

преди 2 години

Хората ще бъдат пивече болни защото не ходят при пишман математиците да ги лекуват или не са разбрали че математиците са станали медици и обратното пишман медици станаха математици

30

Darth shadow

преди 2 години

А ние нормалните не ваксинирани, не маскирани, прегазващи мерки и сертификати,ще ви смачками всичките ваксино пропагандатори и агитатори, сдъхна като *** председател на европарламента това е само началото.. Антиковид движение..

29

Анонимен

преди 2 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда. Направете 1 млн теста и ще лъснат измишльотините ви.

28

Анонимен

преди 2 години

Боза. Продължавайте вие с тия предсказания и се правете на пророци, после се чудете защо никой не се ваксинира като толкова отчаяно ги призовавате

27

Статистик

преди 2 години

10000/ден; поне 2 000 000 не-ваксинирани, не преболедували и в рискова възраст. При смъртност 1% (защото е по-ниска за този щам), още около 20 000 ще си заминат скоропостижно. Дано бъркам и са по-малко. Но ще видим.

26

Анонимен

преди 2 години

Аз очаквам по един на ден през юли, мятах кокали цяла нощ, танцувах гол около оганя и говорих с духове, казаха ми края се вижда има светлина в тунела след около 800 дни.

25

Димитър Кетипов

преди 2 години

До 1-нНе говори глупости! В цяла Европа има над 10,000 заразени само тук и в още няколко страни стоим под 10,000 на ден все още. Политика било! Пълни глупости от твоя страна.

24

Анонимен

преди 2 години

ВАЖНО Е ДА СЕ РАЗГЛЕДА ВЪПРОСА ЗА МАКЕДОНИЯ! НАРОДА УМИРА -50 /100/200 ЧОВЕКА НА ДЕН! ЗА ПЕНСИ И ИНФЛАЦИЯ!ЗА ЗАПЛАТИ И ФАЛИТИ !СПОКОЙНО!ДЪРЖАВАТА ЗАГИВА! ПОЖЕЛАВАМЕ НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ ДА СЕ УСМИХВАТ , КАКТО ДО СЕГА!

23

(-_-)

преди 2 години

И 250 хил. да са това няма никакво значение, защото протича като настинка. Няма усложнения, няма простотии. Важно е числото на хора, които имат нужда от болнична помощ, а не на тези със сополи! Аз ако бях на мястото на тази сериозно щях да се срамувам най-вече от твърденията за инжектиране на експериментални лекарства в изпитателен срок.

22

1-н

преди 2 години

Искала е да каже: нагласили сме политиката ни да е такава, че да има над 10000 заразени на ден. Разбира се, кадърни са да постигнат и надминат тази бройка. Безделници

21

Men

преди 2 години

Таяя Гнида каза сутринта по *** 1, че позитивен ПСР не означава, че си болен😁😁😁😁😁. Даже и водещата се изуми как да я поправи. Каквото причинява на народа това да сполети децата и, и на всички други математици и статистици!

20

Дедо

преди 2 години

Е нали е много по-лек вариант !? Ква червена лампа чека да и светне !? До сега с делтата ква лампа светеше !? Политиката е ясна ! Требе да се ходи редовно за бустер .

19

Анонимен

преди 2 години

Професори на килограм ...и при Бойко и сегашните )

18

Днес

преди 2 години

от 7000 случая има 1200 деца - това не ви ли довежда до мисълта, че е време за онлайн обучение отново? https://coronavirus.bg/bg/news/3165 https://tvevropa/2022/01/rekord-na-novozarazeni-ot-koronavirus-7062-ot-tyah-18-6-sa-nevaksinirani/

17

Анонимен

преди 2 години

Френските геьове да надупчени всичките и имат днес 315 000 болни ,явно ваксините и децата разбряха че са ментета ,това Христова какво означава )