188

влезте в час

преди 2 години

Вече никой не брои позитивните тестове. В Германия броят броя на заетите легла в болниците!

187

Herr Muller

преди 2 години

<<< - "Починали са 89 души, като 92% от тях не са били ваксинирани." - >>> Значи, ритналите камбаната са антиваксъри, а останалите са починали поради сериозни хронични заболявания, като диабет, рак на кожата, пиелонефрит, сърдечна стеноза, или останалите 8% от 89-те человека. Нещата трябва да се уточняват, за да се избегне амфиболичното разбиране от някои читатели с особен начин на мислене.

186

до 209

преди 2 години

Очевидно с теб са се срещали. Ти може да си 3 или с 4 дози - все едно, това не спира разпространението. И това от месеци ви го казват и шефката на CDC, и Фаучи, и сума ти изследвания излязоха, а и може да се види в най-надупчените държави - ваксините не спират разпространението. Затова и зеленият сертификат е една глупост. Неваксинираните доказват с тест, че не са носители на вирус, а ваксинираните са освободени от това задължение, при положение, че и те са потенциални вирусоносители.

185

123

преди 2 години

Човек с положителен тест може да е безсимптомен, и няма как да се брои като "болен". Едно дете, което няма никакви оплаквания, не се превръща в "болно" дете, щом даде положителен тест. То е носител, но не е болно. Но "рекорд на нови болни" звучи по-атрактивно от "рекорд на нови положителни тестове"... Що се отнася до ваксините - шефът на Пфайзер каза, че ваксина за омикрон ще има през МАРТ. Значи през март се нулират всички сегашни ваксини и бустери, и всичко започва отначало. Луда работа.

184

Анонимен

преди 2 години

родителите ми са с 3 дози .не излизат никъде и аз съм с 3 дози.а те са с полож.ПСР.нито за Коледа.нито за Нова Година са имали контакт с хора.

183

555

преди 2 години

Премиерът желае среща с протестиращи и аргументирани мнения на специалисти по отношение на отпадане на зеления сертификат и полза от ваксините. Единствено и меродавно е мнението на патолозите, защото те са крайната инстанция в лекарската професия -при аутопсия те взимат проби от всички органи и системи и само те единствени мотат да кажат причината за смърт. Нито един наш и западен патолог до сега ( по данни на д-р Стоян Алексов-председател на патолозите в БГ) не е констатирал смърт от ковид19 .

182

Анонимен

преди 2 години

До Мдаа, Мълчанието е злато :) от фармафията

181

Анонимен

преди 2 години

Ками..забравила си да напишеш процентите на заразените..колко с ваксини и колко без..случайно ли си пропуснала това..

180

Мдаа,

преди 2 години

БНТ-Новини 11.01.2022 - Експерти на СЗО предупредиха, че прилагане на бустерни дози на оригиналните ваксини за Covid-19 не е жизнеспособна стратегия за справяне с вируса, а са необходими нов вид ваксини. Нещо пълно мълчание в медиите за това съобщение, мълчат и "експертите" дето са на всички начални страници по всички медии! Що така бре?

179

Анонимен

преди 2 години

Три антибиотика, ремдисивирче и вентилатор. Доказано добра комбинация. Всички са равни пред нея. Няма значение варианта и ваксинационния статус.

178

Анонимен

преди 2 години

Антивирусните ваксини толкова си могат - защитават само от определен щам. Това е установила със сигурност науката и практиката го потвърждава днес. Просто всички болни трябва да се изолират, ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ НА РАБОТА. В този момент знаете ли колко хора са на работа с температура и симптоми, защото се страхуват от РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ повече, отколкото от вируса...По-добре умрял, отколкото без доходи.Такива "работодатели" трябва да влизат в затвора!

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен (208) Яко си се надрусал, бро! Кой ти е дилъра? Дай телефон.

176

Анонимен

преди 2 години

Според проучване в Дания и Канада ваксините Пфайзер и Модерна след 90-тия ден имат 50% защита срещу Омикрон и трябва бустерна доза, която повишава защитата на над 90%. Изводите си правете сами. Тепърва ще ядат хурката тея, които ги е страх да се ваксинират.

175

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните *** не искат да си признаят, че са се прецакали като не са се ваксинирали.

174

Анонимен

преди 2 години

На бунаците-ваксъри ще сведа едно инфо от последните дни. Според проучване в Дания и Канада ваксините Пфайзер и Модерна след 90ти ден имат ОТРИЦАТЕЛНА защита срещу Омикрон. Изводите си правете сами. И не збравяйте да отлеете малко за председателя на ЕП бустериран както си му е реда. Тепърва ще ядат хурката тея с бустерката.

173

555

преди 2 години

Уважаеми съотечественици, ако държите на вашето здраве и това на вашите любими хора и приятели ви призовавам да гледате 2 видеа ,които разкриват пълната картина на това което в момента най-много ви интересува - истината за пандемията. Първото видео е беседа на патоанатома Стоян Алексов с министът Ст. Кацаров .Напишете на ютуб:-"Не се умира от а с корона вирус" Второто видео е със световно известен лекар,лекувал Д. Тръмп.Напишете на гугал:"едно интервю задължително за гледане"Отваря очите !!

172

Анонимен

преди 2 години

Мнението на СЗО , че ваксините вършат това за което са предназначени, но това не е достатъчно.

171

Яжте ми хуя

преди 2 години

драскачи

170

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен___Ами добре, променете лечението, аз съм ЗА !!!___А че болниците са търговски дружества и лекарите често реагират като търговци е отдавна и главната вина за това е на герПдпс !!!

169

Анонимен

преди 2 години

Колко от ваксинираните починали са с фалшиви сертификати никой не знае.