13

Сигoтури Накyра

преди 15 години

на мравките показва, че те са неонацисти от руски произход. А поведението им - че се опитват да откраднат военните тайни на Пентагона. За предотвратяване изтичането на информация НСИ, ФБР и ЦРУ спешно въвеждат алтернативни методи за съхраняване на данните. Всички служители преминават интензивен тримесечен курс по използване на карирани листи и химикал, а секретарките получават колоди карти и наръчник за редене на пасианси.

12

Пустиняк от Видин

преди 15 години

"Само ено сакам да ви кажем - по-честичко ако има таквизи коментаре, снимки, звукове и гледки, ша е по-убаво :) Таа заран нещо са бех омърлушил, като ваксинирана кокошка, сгуро ми беше ено такова, ама прегледах коментарете на пустиняците тукенка и зех да се смеем на глас, па колежките дзепат у мене сеакчеде на масата съм го извадил, да го !И по-убаво ми става, като си мислим за Великден, че се натепам с ягне и три дена че умиргам от яденье и пиенье! Най обичам боба, леба и га !Ако има и неко с големи боски да и качим поди мишниците, па да си пуснеме после яко сръбско, ви каам ша съ насеръ, му!"

11

преди 15 години

Бастисват? Това е турцизъм,нещо друго не можахте ли да измислите?

10

преди 15 години

Thumbs up! Добър си, много даже ;)

9

преди 15 години

Хаха, как така се хранят с птици бе :))))

8

admin

преди 15 години

Номер 3 изби рибата! Право в десятката! ХАХАХАХАХАХА!

7

преди 15 години

az jiveq v houstin...sega razbiram za tava, inache mn mi haresvat dolnite komentari za bush :))))).

6

-----------

преди 15 години

pyk sykvartiranta iska ferma za mravki da kupuva :)

5

Alex

преди 15 години

Сега Буш ще им обяви война, до няколко дена няма да има космати мравки. Няма да има и Тексас...Control them horses-boy!!!

4

Iva

преди 15 години

Teq amerikanci, vsi4ki jivotni gi qdat!

3

darmonko

преди 15 години

Вчера президентът Буш излезе с официално обръщение към нацията, заклеймяващо терористичните нападения на мравки - самоубиици в щата Тексас. Според свръхсекретен доклад на ЦРУ въпросните мравки са мюсюлмани - фундаменталисти, доказателство за което е фактът че са космати. На спешно заседание на комисията по национална сигурност беше одобрен бюджет от 100 милиарда долара за нова американска военна операция в отговор на терористичните нападения. Очаква се до 3 дни войските да нахлуят в Иран, Северна Корея, Куба, Венецуела и други страни, отказващи да признаят законното право на САЩ да контролира всички източници на природни богатства в света.

2

преди 15 години

хаха, нещо като мравки-камикадзе :))

1

преди 15 години

дали пък не са съсздадени умишлено???