9

Ванче Михайлов

преди 2 години

Тази държава РСМ нито ни е братска,нито ни е роднинска,нито сме и майка.Аре стига с това сервилничене.Да си спазват договорите,да не крадат история,да не трошат паметници,да не ни показват среден пръст,да не наричат външния ни министър фригиднаКУЧКА,да не н и наричат татари и фашисти и да не горят български знамена.Ветото е най добрия лек за туй шизофренично поведение !!!!

8

ей писна ми...

преди 2 години

Стига с тия зайци и мишоци.Имаме си наши проблеми за решаване.Баста!ВЕТО до дупка,докле им уврят античните кратуни!Мониторинг заради посегателствата към българите там, като прекрасна добавка към ветото! Неочаквано добра комбинация! И ще даде резултат!

7

мдаааа..

преди 2 години

Македонските политици не са с европейско мислене - щели да правят железница до границата с България, да ремонтират пътища, да признават история. Тези неща нямат нищо общо дори с европейските ценности. А те ги поставят като условие. Тотално са объркани .И това братосване, приятелство, близки народи са пълни глупости от комунизма. Трябва да има единствено прагматизъм и взаимно уважение.Вето до дупка доклето не си сменят ЧИПА !!!!

6

Гоце Делчев

преди 2 години

РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие? Спомня си го и затова сега наистина взема предвид нашата позиция. Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията?

5

татар-сеирджия

преди 2 години

Френското председателство - гарнирано с президентски избори и кризата с ковид. Тоест, на Макрон и на Франция, ама никак няма да им е до разширяване и северномакедонски вопли. Тоест, мандалото хлопна... демек, било, каквото било. Отличен за това, че удържахме дотук. Пендаровски,Бучковски,Заев и компания вече където и да ходи, каквото и да прави, поне в близката половин година никой няма и да ги чуе, напротив, ще бъде нежелани досадници! Това е положението г-н Перев!!!

4

Радев

преди 2 години

Кражба на история и култура,език на омразата,горене на български нац. знамена, незачитане на подписания договор между РСМ и БЪЛГАРИЯ,квалификацията,че РБ е фашистка страна,а българите необразовани и диви татарски племена-това са само част от причините да не се дава право на РСМ за начало на преговори за членство в ЕС.Де факто,според тях,ние сме врагове и членството им в ЕС е недопустимо.То може да стане факт само,когато всичко гореизложено трайно и необратимо се промени.

3

Бучковски изломоти:

преди 2 години

Ама чакайте, как така?Нали според "независимите северномакедонски медии" САЩ щели да натискат България, Германия не знам си какво казала, Полша щяла лично да се заеме с въпроса. Едва ли не световна подкрепа от целия свят, и на края кво? Ми тя кравата била мъжка и под вола имало теле... Аз на кой да вярвам сега на българските дипломати или на северномакедонските измишльотини?

2

български избирател

преди 2 години

И след всички приказки на макетата как вече сме клекнали и всичко е въпрос на време какво стана? Жалко за Албания, наистина имат много добро отношение към българите, живеещи там. Дано разделят двете държави и всеки да си върви по пътя според заслугите. Факт е обаче, че рядко се вижда толкова последователна политика по един въпрос от няколко поредни правителства

1

Чакаме резултати

преди 2 години

Всичко ще си дойде на мястото, но трябва време и натиск. В РСМ много добре знаят какво се очаква от тях. Когато престанат да пишат в учебниците си че българите са татари и фашисти и престанат да крадат от общата ни история тогава могат да очакват от нас подкрепа за ЕС. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. А в комисията отказват да подписват документи, които са на "официалните езици на двете страни".