134

Анонимен

преди 2 години

До АбеВ резиденция "Лозенец". Ако иде при семейството, може и те да станат контактни.

133

Абе

преди 2 години

Глупости! Как двамата ще се карантинират? Той се е карантинирал със семейството си,тя отделно,оставаше всички заедно да се карантинират,такъв орги купон ще настане,ама няма как,за тяхно съжаление!

132

Анонимен

преди 2 години

Нищо де ще отложим белия автобус за след седмица, няма да тинсе размине

131

Анонимен

преди 2 години

Кире, туй в постъпка на мека китка. ББ можеше да е всякъв ама се държеше мъжки при протести, Янев и онова *** Денков също. Последния щяха и да го набият в подлеза. Ти се оказа мижитурка

130

Анонимен

преди 2 години

Кире и Ленче могат от вкъщи тамън да помагат на Линда, нал виждала зор с поръчките. Кире ще прай торти.... с Ленчето

129

Анонимен

преди 2 години

Ам председателчето на НС и той с тях. Тройка а? Ленче ще види зор

128

Анонимен

преди 2 години

Хихи, утре нямаше ли протести хахаха, умно а?

127

Анонимен

преди 2 години

Леля му Урсула му даде акъл кат допря ножа у кокала. Толкова се оАКа Кирчо, че не знам вече и Радев може ли да ми помогне.

126

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, много удобно се карантинира, страх майка а? Нали не ти дремеше от протести и ко станааа, че и с Ленчето.

125

Да се чете

преди 2 години

Каpaнтиите се карантинират.

124

ХАХАХА

преди 2 години

*** двамата заедно ли са карантинирани? А жена му на кирчо им оставя храна и презервативи пред вратата?

123

Анонимен

преди 2 години

До гелосания БОКЛУККККК! Ако предположим, че след посещение в магазин/автобус и човек покаже положителна проба вечер - то държавата трябва ли да издири всички тези хора /малко нелепо звучи/ и да ги затвори, включително и техните семейства :) Алоууууу дипломата .... СТРАХ майна, утре на площада!!!

122

май

преди 2 години

Вчера е имало набиване на канчетата. Ама трябва и за енергетиката и за пенсиите и за много други работил Тези обещаваха анализа, но действат без да мислят!

121

Анонимен

преди 2 години

Сорос Петков се скътава заради протеста. Тази мъpшa на конци трябва час по-скоро да бъде изхвъелена не от парламента, а от България. Бил българин, хаха, какъв българин си ти бе, дето не си и живял в България даже, дори български не можеш да говориш правилно, не знаеш словореда на думите. Ти си толкова българин, колкото и англо-саксонския "българин" Сакскобурготски. Взимай си "ваксините" и предателя Радев и се махай от страната ни докато още можете.

120

Анонимен

преди 2 години

А жена му знае ли, че се е изолирал с Ленчето?

119

Анонимен

преди 2 години

Двамата в обща стая ли ще се карантинират ? Малей...

118

Анонимен

преди 2 години

Удобно се карантинира. ОБЕЩАЛ Е НА ТЕЗИ ДЕТО НАПРАВИХА ТАКА, ЧЕ ПП ДА Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ТОЙ ПРЕМИЕР, ДА ВКАРА РСМ В ЕС И СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ СКРИЕ. Да, ама те ще те намерят Кире и каквото си дробил ще плащаш. Или те ще ти видят сметката или народът!

117

Анонимен

преди 2 години

Слушах, в предаването на Ризова, председателят на социалната комисия. Това, че е млад не е беда, но той показа НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. Някога ББ ги уговаряше за министри по бензиностанциите, а Кирето ги избрал от лекциите, които е водил. Явно и тези ще се обучават на наш гръб. А проблемът с пенсиите е толкова ***. На тези от 1-ва и 2-ра категория им се умножават по 1.35 САМО ГОДИНИТЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛЕН СТАЖ, а не ПРИРАВНЕНИТЕ. Така е гласувано в НС и от там идват разликите. Да си председател на социална комисия и да не го знаеш е НЕДОПУСТИМО и БЕЗОТГОВОРНО.

116

До Гербер

преди 2 години

Е ако го сравняваме с хора, няма да го разберете и затова даваме пример с ханъмата ви, че може и да разберете тогава колко безгръбначна беше главната магистрална труженичка на харем гроб! Когато даваш човешки пример на ханъма от гроб, тя не те разбира и затова прибягваме до прости и разбираеми от вас примери!

115

Анонимен

преди 2 години

Точно навреме за да избегне ходенето до Македония. Толков ли пък го е страх или просто не му е в сферата на интересите?