104

абе

преди 2 години

тя самата РСМ е протоколна държавица,халал да им е на албанците

103

Факт

преди 2 години

Република Македония е създадена за целите на нещото, което се наричаше Югославия. Извън Югославия тази структура не може да съществува. По простата причина, че тя е създадена и съществува и до ден днешен само с една цел и това е: ОМРАЗАТА към България и всичко българско. Без тази доктрина тя няма как да съществува.Това са прости истини.Истини които ще се разбират все повече и повече. Какъв ЕС, какви пет лева.

102

До 130

преди 2 години

"....Да се признаят за българи..." - да се признаем, ама ни е срам. То с какво да се похвалиш - с 500г Турско ? А не..."мерси"....

101

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

той си е и протоколен министър председател

100

Румбата

преди 2 години

До Стоян НоваковичВ Москва пич, това си е работа на Коминтерна....

99

До 124 Gancho

преди 2 години

защо така бе ***, защо така бе селски ?

98

FerfUcks

преди 2 години

До GanchoГанец загубена кауза си... няма кой да се върже на лъжите на платените тролчета като теб пишещи от 2 ИП.. Дори Макетата намират и търсят информация за истината на тяхната ГМО нация. Те ще го проумеят ,но платените тролчета едва ли.

97

FerfUcks

преди 2 години

на кой му пука за 1.5 милиона циганиии на запад от България.

96

111

преди 2 години

Да се признаят за българи. Никой не им ще територията.

95

Ооо

преди 2 години

Та те целокупно са по-малко от София. Каква нация, каква държава? Че и с претенции да крадат история.

94

Анонимен

преди 2 години

Македонските цъpвyли нямат място в ЕС.

93

Икономист

преди 2 години

До Gancho Или си неуморен или платен... Цял свят знае историята на България, или поне от 681 г., само вие, промити мозъци, не?! Но пишете ли пи пишете! Във времето на интернет вече НЕ "всяка лъжа, повторена 100 пъти, става истина"... Спрете се или продължавайте... Няма друга тема, за която над 80% от Българите да сме единни...

92

Gancho

преди 2 години

Има ли още будали които да вярват на българските исторически измишлйотини. Общото межди България и Македониа е само Отоманската империя,има няма едно 500 години.Тогава нито нас,нито тях ги има на картата на Европа. Отоманската империя включва през различните периоди от 19 до 21 държави.Всички се освобождават със собствени сили,с изключение на България,както знаем с помощ от Русия.Великите българи!!!

91

Кенанският маймун

преди 2 години

Кирчо като нищо ще продаде интереса на България. Той е от поколението на днешната Европа. А днешна Европа, европата на мултикултурализма плоди нови българи, и няма нищо по-гнусно от новите българи - тези които се срамуват от езика си, от произхода си, от родителите си и от съдбата си.

90

Антон

преди 2 години

Хмм, защо заглавието представя мнение като факт?

89

БЛЯ - БЛЯ

преди 2 години

СВЕТЪТ СЕ ТРЕСЕ ***!

88

Joko

преди 2 години

Очевидно тези момчета от хАрвард или са пълни наивници или се правят, че нищо не разбират. Трябва да са наясно, че от тях нищо не зависи и никой няма да ги пусне "да си разиграват коня" Хеле пък по въпроса с Макдония.

87

до трезвомислещ :)

преди 2 години

казваш, че етногенезиса на македонския 'народ' през третото българско царство е...българи с българи..пак в българи.. и така 80 години..до 1951г...по твоята логика. този народ' изчезва защото смесването му с хървати, сърби, албанци, го прави югословенски народ. и през 1991г. пак изчезва...за да стане северно македонски..та, кое не им е българското, не разбрах? могат да са югословени, ако искат, не възразяваме..

86

Анонимен

преди 2 години

от БЮРМ (българска югозападна република македония), вместо да се сближат с нас и да станат приятели, решиха да слугуват на сърбите и станаха РСМ (република сръбска мънкедония). не им е мястото в ЕС, докато не им уврат дзелките..

85

Stolz

преди 2 години

До АнонименГлупости говориш. Дай примери.