81

Анонимен

преди 2 години

аре стига с тия зари бе! уби таци!***!

80

Анонимен

преди 2 години

Нарочно дразнят хората,е един си плати вече. В друга държава полицията ще ги смаже ако хвърлят бомби и ракети, просто ще ги застрелят на място. Тикви

79

FerfUcks

преди 2 години

След толкова глупави зари, излишно дразнещи 99% от населението, вероятността от намушкани скочи рязко....

78

Анонимен

преди 2 години

Остава и да са почерпили за убийство. Психопати правят заря за починал. Лудницата е пълна. Лудите празнуват убийство.

77

Анонимен

преди 2 години

имали ли са разрешение да тормозят психиката на домашните любимци.а въпросният наркоман единствен е защитил наредбата за обществен ред с.София.

76

Анонимен

преди 2 години

Тази заря ще намали присъдата на убиеца много. Няма друга оправия с тези индивиди. Да му дават 10 години и да излиза след 5.

75

Анонимен

преди 2 години

Явно са индийци, които празнуват. Индийците празнуват, защото човекът се спасил от индийския капитализъм и начин на живот. Остава да запалят клада на игрището и да пуснат останалото по Свещената река Искър.

74

Анонимен

преди 2 години

Люлин празнува убийството, празнува раждане, празнува всичко.

73

Анонимен

преди 2 години

Такива селянни никога не спират. Дори човек, който се е жертвал за квартала да ги спре и да влезе в затвора, не може да ги спре.

72

КОЙ Е БАТКА?!???

преди 2 години

И КОЙ Е ЗАЩИТНИКА?!??. НАРКОМАН С ВИСЯЩО ДЕЛО.ДО ВСЯКА ДУПКА ПОЛИЦАЙ.БИИ БАРАБАНА. ТОВА МЕЧОЕ УБИЙСТВО ЗА ФОЙЕРВЕРКИ.И ДВАМАТА СА СИГУРНО НЕЧОТАВИ, НО ДА УБИВАШ Е ГАДНО.

71

Дончо

преди 2 години

В България има прекалено много полицаи които не вършат почти нищо. Уволнете половината полицаи за назидание на останалите и всичко ще се оправи.

70

Александър

преди 2 години

Така ще е. Докато всеки, които прави зло независимо малко или голямо е третиран като човек с права. Закона трябва да е един. Правиш зло, дори дъвка да откраднеш, доживотна или електрическия стол. Иначе все по зле ще става докато не стигнем времена на психопати в някъде сайбър пънк

69

Тошо

преди 2 години

Толкова ли нямаше накой до него, че да не се стигне до тук!Човекът го е направил с голяма любов и желание, защо е бил сам в този момент ...!?Много съжалявам за него, съболезнования за близките му и приятелите му!

68

Един нощен ракетчик

преди 2 години

по-малко=един хляб повече.

67

Али Реза

преди 2 години

Събрали се група *** да тормозят няколко блока в софииския Бронкс, защото на някой си му се родило дете....Оказало се, че в близост живее друг примитив, който е готов да отнеме човешки живот, заради нарушено спокойствие и сън...Резултат -1 един примитив. Няма по-добро описание за Чалганистан. Тук отдавна обществото е в тотален разпад и всеки що-годе читав и нормален човек гледа да спаси себе си и близките си и да бяга където му видят очите.

66

За Военен режим сме!

преди 2 години

Само така се лекува болно общество като нашето.

65

арогантност

преди 2 години

Аплодисментите за какво са? За изявени постижения и таланти, за заслуги в напредъка на обществото, за жертва за благото на народа? Ей тва е чалгарщина и примитивизъм в най-големия й блясък. Защо да им съчувствам? Дори е отблъскващо.

64

Кустадиноф

преди 2 години

Писнало ми е от такива ***. Поне един си е получил заслуженото. Всеки си е мислел това, което момчето с ножа е направило. Просто много малко хора имат топки да направят забележка на пияните мерзавци, които им взимат здравето чрез лишаването от сън.

63

Анонимен

преди 2 години

Парад на селяндурщината! Вместо да се замислят, че когато те не се съобразяват с околните и околните не се съобразяват с тях, както видяхме понякога непропорционално, но не непредизвикано, тръгнали да си показват селяндурщината отново! Това си е чист г*й парад , но в друг контекст!

62

Спас

преди 2 години

Цацаров щеше да дойде да къса разписки за глоба на тези с бомбичките обаче беше зает да източва държавния бюджет и да тъпче пачки в офшорната си сметка в Лихтенщайн.