8

лондонско споразумен

преди 2 години

нглия отхвърля деленето на България по меридиана, като Русия няма да настоява на промяна.На юг България ще бъде разграничена така, че да няма излаз на Егейско море.Западните граници на България ще бъдат коригирани, така че да не включват в себе си небългарско население, примерно на изток от линията Нови-Пазар и Курча Балкан (т.е. приблизително към Серес).България ще бъде разделена на две провинции едната от тях, на север от Балкана, ще получи автономия под княжеско правителство, а другата на юг от Балкана, ще получи широка административна автономия с губернатор-християнин, назначаван

7

Анонимен

преди 2 години

До БГ ТРЯБВА ДА ПОИСКА Сърбия ги води терористи, както САЩ избиват фашистите и ислямистите.

6

Анонимен

преди 2 години

БРОЯ И ИМЕНАТА НА ИЗБИТИТЕ БЪЛГАРИ В КРАЯ НА 1944 И ПРЕЗ 1945 г. поискай ги од Белград.

5

Анонимен

преди 2 години

Историческият спор е най-важен, защото не може да влезнат и ще се караме постоянно. Турция постоянно се кара с Гърция и не може да влезне в ЕС.

4

Анонимен

преди 2 години

Ами сега, как ще се оправдава "просто Киро", на който американското посолство му постави задача, да клекнем пред РСМ, до 6 месеца?

3

Анонимен

преди 2 години

Историческият спор не е най-важен. Заради такива историци като този, нямаше никакъв прогрес по темата Македония в продължение на десетки години. Най-важното са правата на живите хора с българско самосъзнание, които са били изоставени на произвола, а някакви самозабравили се историци ангажираха цялото внимание в погрешна посока.

2

Анонимен

преди 2 години

До 1Македонците да не са по-добре от нас ?1,8 млн. от които 25% албанци!

1

Анонимен

преди 2 години

То България загива те се занимават с Македония 6 и половина милиона останахме голяма част от който са така наречените малцинствата който съвсем скоро ще са мнозинства