63

Анонимен

преди 2 години

И в Австралия има корумпирани съдии!Джокера паралия ,знае той къде да цака!

62

ДО Haha kuku

преди 2 години

Всяка държава има право да си организира каквито си иска турнири и да решава кой ще допусне на територията си. Никой не е карал ***-Е СръПски насила да се качва на самолета. Да е отишъл на турнира на ***-Е Бугаропитешки като не му изнася.

61

Анонимен

преди 2 години

Няма да е интересно да победиш набодени тенисисти със сринат имунитет. Не са му достойни противници.

60

haha

преди 2 години

Защо Австралийския съд нареди да се отмени решението на федералните власти по отношение на визата на Джокович???Защото Банковците си немат и представа за Австралия, как тази държава се управлява и как се взимат решения в тази така наречена демократична държава...

59

БАНко

преди 2 години

ЗАЩО ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН НЕ СА ИМАЛИ ПРОБЛЕМИ ВЕЧЕ ВЕК С ВИЗИТЕ НА ПОКАНЕНИТЕ УЧАСТНИЦИ , ДОКАТО СЕ ПОЯВИ ТАРИКАТ ДЖОКОВИЧ ??? СРАМНО ПРЕКЪСНАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ !!!

58

Анонимен

преди 2 години

Земята е на всички хора! Никой няма право да ме спира да ида, където искам, понеже е начертал някакви си "граници"! Това, че се прави, не означава, че е редно! Все едно швейцарците да решат, че няма да пускат никого и никой никога да не може да види женевското езеро. Щото било швейцарско.

57

haha

преди 2 години

Никоя държава не е длъжна да допусне който и да било чужд гражданин на своя територия.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Не организирай спортни турнири като искаш да избираш кой да влиза в държавата ти ...

56

До 66

преди 2 години

Не. Срамувам се, че имам съграждани като теб.

55

Анонимен

преди 2 години

Не се ли срамувате от поведението и приказките на родата Джокович ???

54

БАНко

преди 2 години

До # 11 : ВСЯКА ДЪРЖАВА Е В ПРАВОТО СИ ДА ОПРЕДЕЛИ КОЙ ЧУЖД ГРАЖДАНИН ИМА ИЗПЪЛНЕНИ ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ДА СТЪПИ НА НЕЙНАТА ТЕРИТОРИЯ !!! ПРОЧЕТИ , КАК Е ПРЕКЪСНАТА ,,ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА" НА СЕМЕЙСТВО ДЖОКОВИЧ СЛЕД ВЪПРОС ЗА ....БОЛЕДУВАНЕТО И ИЗОЛАЦИЯТА НА ЗВЕЗДАТА С ФАЛШИВА ДИАГНОЗА !!!

53

Анонимен

преди 2 години

НоВакс ДжоКовид!

52

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си безмозъчно от рода на ужасЕна, за да не си разбрал още, че законите нямат нищо общо с грижа за здравето на хората. С две думи: закони, водещи до заплаха на човешкия живот и здраве не са закони!

51

До Гане

преди 2 години

Никоя държава не е длъжна да допусне който и да било чужд гражданин на своя територия. Защо СръПския ***-Е не се пробва да влезне в Северна Корея?

50

Анонимен

преди 2 години

Хем им се иска, хем не им стиска да признаят, че законите са им фашистки

49

11

преди 2 години

Не може държава да изисква от чужд гражданин да е задължително ваксиниран, за да играе на световен турнир от Големия Шлем на най-силния тенисист в света. Ако не го пуснат, този турнир трябва да отпадне и да му бъде отнет лицензът. Тогава, вече на село да си играят само вакси. То тва не е и вакса, ама тва е друга тема.

48

Анонимен

преди 2 години

До До До 52/57 Оценките на антиваксърите не са меродавни за определянето на законите и правилата. Имаш право да мислиш каквито си глупости искаш, нямаш право да определяш морала на обществото на базата на тях. Австралийците са казали какви са правилата в страната им: на който не му харесват. - друм.

47

До До 52

преди 2 години

Много морално ли е според теб да инжектират в тялото ти животински вируси и други съмнителни вещества ?!

46

Браво!

преди 2 години

Успех !

45

Анонимен

преди 2 години

Надал дали е повярвал че Джокович е бил болен от ковид декември месец?

44

Do 52

преди 2 години

Антиваксъра не го интересува морал, поведение.Нали няма ковид, значи всеки може да се разхожда свободно навсякъде.Имало пандемияаайде, световна конспираця, която само антиваксъра е разгадал, защото, нали, е по умен от другите.Та и джоко не направил нищо лошобил болен, разхождал се. Въпреки че и антиваксърите не са толкова тааапи и добре знаят, че джоката е изфабрикувал фалшив тест.