50

Анонимен

преди 2 години

До Колко още да пишем? 57Има една камара обособени територии за партита, сватби, барбекюта в близост до София! Да, ама друго си е да се изплющиш под прозореца на съседа! Да те видат колко си ербап. И на всичко отгоре заря! Ами домашните любимци? На хората майната им. Има си изисквания за обществения ред, дето не са изсмукани от пръстите, а са реална необходимост. Е, единия не познавал Закона за защита от шума в околната среда. Другия не знае Наказателния кодекс. Всичко е точно!

49

Анонимен

преди 2 години

Ето ви я Промяната - убийства всеки ден !

48

Рачо

преди 2 години

В гр. София е пълно с безперспективни пияници, които се самоубиват с алкохол и в своеточврно битие искат да пречат на нормалните хора, които имат работа, семейство и деца. По дяволите кой ще вдига купони в Неделя вечерта? Да ходят в Студентски град ама там не могат да си продават чалъмите защото охраните по дискотеките ще ги разчекнат.

47

Християн

преди 2 години

*** *** коментари, човек не може да празнува раждане на дете, така ли?И с какво основание наркомана Дениз носи нож със себе си? Убил е човек и после е отишъл да си вземе дозата и се е покрил, това нормален човек ли е? Дано изгние в затвора тоя ***!

46

Анонимен

преди 2 години

Боксьорче било?!

45

баба мара

преди 2 години

и какво като се е родило дете да съборим блока кои е длъжен да търпи целогодишнитепразненства в люлин писна ни от такива спортисти от техния терор

44

Nqma Bg kalviatura

преди 2 години

Poamerikancheni selqni, jiveeshti v stolica. Prostaci i vazduhari. Koi kolko e golqm i silen. Umstveno degradirashta naciq :) Samo laene i psuvane. Dobrota nqma u horata veche! NQMA !!! I men me e strah ot takiva otkacheni glupci i glupachki.

43

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има това ? Пий си хаповете.

42

Додо14 Нищо ново

преди 2 години

А преди това стотици хиляди селяци планирано се изсипваха по ливади и поляни.Помня строителството на Младост2, а 3 и 4 бяха едни треволяци, сега "елитни" квартали.Та като казваш селяци, имай предвид, че предишните не бяха аристократи.

41

ъъъъъъ

преди 2 години

До Просто е - утре някой като тръгне да ти краде тока и него ли ще забраниш? А ако някой те блъсне, докато пресичаш, може и автомобилите да забраниш по тази логика. Логиката ви е като на 10-годишни...

40

Караибрахим

преди 2 години

Няма проблем казват да си купиш нов имот в краен квартал на София, а и цената е много прилична....Само тази сутрин в новинарските блокове- в междублоковото пространство някъде си в Люлин група павиани торозели няколкостотин човека с пиянска сбирка и на някой му паднало пердето и размахал ножа. После репортаж от ж.к Толстой как изперкал дядка реже гуми, драска по колите и тормози съседи...Абе айде мерси ви крайните гета на Софето.

39

Анонимен

преди 2 години

България, София, Люлин, гето, смърт!

38

Казуар

преди 2 години

В тези блокове в Люлин по време на живковизма правеха опити българи и роми да живеят заедно. Такъв беше и случаят с блок 20 в Ямбол където в него бяха настанени и разпределени по етаж българи, етаж роми.

37

Просто е

преди 2 години

Забрана за продажба на пиротехника и готово.

36

НЯКОЙ

преди 2 години

АЗ мисля, че това е измишльотина.

35

Анонимен

преди 2 години

До Future Така е. В скандинавските страни и Израел например, си е регламентирано на кои дати точно, в кои часове и каква пиротехника може да се използва. При нарушение глобите са жестоки, буквално, а в Израел ако си имал предишно нарушение - затвор.

34

Промяната

преди 2 години

Така е при Дамаджанов и Фигуранта

33

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Future

преди 2 години

Да се регламентира продажбата и употреба на пиротехника да е в определен срок през годината (около Нова година). През останалото време само лицензирани фирми да организират заря и хвърляне на пиратки, и приключваме да се занимаваме с глупости.

31

гз

преди 2 години

До ОбективноБрат, тука на никой не пука за цифрите или фактите, "материала е лош", колкото и да не не ни се иска.. Лошото е, че и новото поколение са същите мрънкачи като предишните ... Всички са силини по форуми и блогове ама реално всеки си живее сам, страхвил в черупката си... Жалко за момчето, поредният пример за *** който си мисли, че той е Господ.