234

Алекс

преди 2 години

Нещо не разбрах. Путин прати 2500 души в Казахстан. А на границата подгряват моторите 90-100 000 кръвожадни руснаци да нападнат беззащитна УкаИна. Демек, без тези 2500 всичо се спихва...:)И защо никой не казва, че на линията на разграничение в Донбас има 125 000 укри, половината от цалата имармия?

233

Анонимен

преди 2 години

ти не си в час , напраха оттавна нов космодрум в далечния север , в байконур почти няма нищо , но го държат под още

232

Анонимен

преди 2 години

Пишещите доста не са в час, там е Байконур вратата на Русия към космоса! Ако Казахстан падне Русия е без космическа защита и ще бъде разфасована за миг! Украйнците произвеждаха моторите на руските танкове. Сега руснаците си ги правят сами! Но за Казахстан няма такъв еквивалент!

231

Анонимен

преди 2 години

до 272 ЪПСУРТ- КАТО ГЛЕДАМ ЖИВЕЕМ ВЪВ 21 ВЕК АМА ПРЕДИ ХРИСТА.

230

да си върне Украйна?

преди 2 години

Лека жена кой иска да си върне?

229

А нема нужда

преди 2 години

До Днiпр - 1: След две зими на колене ще се довлечете.

228

Анонимен

преди 2 години

до 274 Dnipr- Путин ще изчака да се хванете за палците и тогава ще доиде.

227

Анонимен

преди 2 години

До 274-ВИЕ И ВЪВ КРИМ ГИ ЧАКАХТЕ!

226

Анонимен

преди 2 години

ПОТРЯБВА ЛИ ИМ ЩЕ СИ Я ВЗЕМАТ. ДВЕ ОТ РЕПУБЛИКИТЕ ВЕЧЕ СА ТЕХНИ. ВЪВ КРИМ ИЗКАРАХА СМЕЛИТЕ ХОХЛИ ПО *** НАВЪН. СКОРО И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ.

225

Анонимен

преди 2 години

До ЪПСУРТДвата случая нямат нищо общо, ама си прекалено невеж, та затова ти звучат "все едно". Намери някой да ти поообясни някои основни неща от историята, щом учителката ти в гимназията не се е справила

224

Днiпр - 1

преди 2 години

Да опитат да си върнат Украйна, чакаме ги ...

223

Анонимен

преди 2 години

непрекъснато ни заливат или с никакви или с фалшиви новини по зле от при социализма , бтв например каза че от руското посолство отвърнали на блинкен за индианците , а то е от захова външно министерство , вообще не се цитира тасс , аме хайде дори украинска медия страх ли гие

222

Анонимен

преди 2 години

За какво и е на Русия тази държава от продажни *** наречена Украйна. На никой не му трябва Украйна освен на полските фашисти.

221

Възмутен

преди 2 години

В Казахстан имаше не протест, а опит за преврат, извършван от терористи от ИД, подръчкани от УК и САЩ. Около 20 хил. професионално обучени терористи убийци, наети от Запада с надеждата да свалят законното про-руско правителство или поне да отворят много работа на Путин. Обаче Путин прати само 2 500 руски бойци срещу тях, които се справиха със ситуацията за около 24 часа и възстановиха мира. Дойче веле и западните медии изобщо лъжат яко

220

Възмутен

преди 2 години

Напълно грешен и тенденциозно написан анализ, както развилите се събития вече доказаха. Както и всички русофобски анализи на дойче веле. Защо ги препечатвате с такъв хъс, не е ясно

219

Krom

преди 2 години

До Пак по опорката? - не, какво говориш?! Според твоята кремълска опорка хората обичат 35 години да ги яздят феодал-***. За Назарбаев и дъщеря му легенди се носеха. Разбира се, че това "искат" хората. А ако не, значи са терористи. А как се наричат хората които искат от чужда държава главорези за да решат проблема си със собствения си народ?

218

Китай

преди 2 години

Казахстан на пътя на тръбите с газ от Русия за Китай!Казахстан изнася половината от добивания в страната газ за Китай.Подготвяно като метеж срущу Китай и използвано срещу Русия.Жалко за убитите 3 невинни деца!!!

217

Анонимен

преди 2 години

А СТАНА И ЯСНО ЧЕ ВСИЧКО Е ПОДГОТВЕНО ОТ НАПУСНАЛИТЕ ВЕЧЕ ЕСЕС. СЕТЕТЕ СЕ КОИ? СЕГА ПОЧВАТ ДА ГУБЯТ ВЛИЯНИЕ ВЪВ ТЕЗИ РАЙОНИ И ИМ ОСТАВА СТАРАТА ПЕСЕН *ТЕРОРИЗЪМ*.

216

Пак по опорката?

преди 2 години

До Krom: Това са си твои съчинения по опорна точка. Kак се определят хора, които палят коли и сгради и ограбват магазини. В САЩ когато мародери разграбват магазини (например след наводненията в Луизиана), собствениците се събират на група пред тях и направо вадят пистолети и стрелят. А коментарът е "Вземат закона в свои ръце".

215

Krom

преди 2 години

До Боби 255 - стига бе! Сега пък, Назарбаев ли ги е изпратил тея "терористи"? И за какво дъртия комунист ги е "създал"? Излиза според писаното от теб, че е в завера с Токаев /не Токарев, тоя не го познавам/ който пък вдигна цените неясно защо? А, за да се самосвали вероятно. И тея клоуни горе на снимката ги избиха тея ИДИЛ, Ал КАЙДА и ТАЛИБАН производни за два часа? На чужда земя? Направо чудо. Боби, а дали не е по вероятно на хората в Казахстан направо да им се гади от 35 годишната диктатура?