96

Анонимен

преди 2 години

Както стана в Украйна - Янукович побегна и руснаците влязоха . Токаев не избяга защото зад него е Китай .Медведя с ръмжене се изниза .

95

Анонимен

преди 2 години

ей с фалшивите новини прекалихте блумбърг , тука не ви минават номерата , нали знаете , че българите без проблем четат на руски език , захова от външно министерство казва това а не руското посолство

94

ЗАСРАМЕТЕ СЕ! - 2

преди 2 години

Същите пуснаха атомни бомби над Хирошима и Нагасаки! Избиха > от 150000 МИРНИ ГРАЖДАНИ! После Корея, Виетнам, Лаос, Ирак, Афганистан, Сирия, Либия...Неизброими беди, на които ръкопляскате! Но посегнат ли на Великата Русия, жална им mother! Руснаците решиха дилемата "пушки или масло?" в полза на пушките, защото "ако няма пушки, няма да има кой да яде маслото!". И направиха такива оръжия, че на краварските убийци им треперят гащите! С военен бюджет10 пъти по малък от този на Краварника!

93

ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

преди 2 години

Точно днес ли трябваше да чета повръщоците на разни амереканолюбци! СТАНЕТЕ ПРАВИ И МЪЛЧЕТЕ ЕДНА МИНУТА! ДНЕС ТРЯБВАШЕ ДА ВИЯТ СИРЕНИТЕ! ДНЕС Е 10-ТИ ЯНУАРИ! На днешния ден англо-американските лешояди "наказаха" България, съсипаха София, избиха около 1100 МИРНИ ЖИТЕЛИ! Разрушиха 12000 сгради! СРАМ МЕ Е ЗА ВАС, КОИТО ХВАЛИТЕ ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИТЕ! Същите разрушиха прекрасния Дрезден, средище на немската и световна култура! Там изгоряха > от 50000 души, Цвингера и много шедьоври на архитектурата!

92

Каракольо

преди 2 години

Блинкен е прав!

91

Анонимен

преди 2 години

Пропуснал е да каже, че става дума за южнокорейците само и да спомене и японците. А също и, че янките си тръгнаха от Япония значително по-рано, отколкото руснаците от Полша и Чехия, и прибалтийските държави.Руска му работа, ей на такива лъжци вярват много българи. Дано не почнат пак да ни освобождават, предполагам, че в Чехия и Естония има по-малко желаещи това от тук.

90

иван

преди 2 години

колхознички назначени за дипломати....толкоз могат...

89

МНОГО ЯК КОМЕНАР

преди 2 години

"Когато в дома ви влязат американците, понякога е много трудно да останете живи, без да бъдете ограбени или изнасилени"

88

Анонимен

преди 2 години

Блинкен нищо ново не казва.

87

До Herr Muller

преди 2 години

"....изнасилвала и трепала из България...." - съдейки по Ника ти, нямаш никакви основания да се оплакваш, теб явно Ханс те е минал.......два пъти :) Вън Мучащите от Европа, НАТО и България, Свобода за Тексас, Айоминг, Аляска, Върнете Америка на Индианците и освободете Шат за украинците.

86

Анонимен

преди 2 години

Ами той Блинкен си е един ***!

85

Анонимен

преди 2 години

Дали са прочели поста ми от 08.01.22 г. тук----------------------------------------------Думите следващи фразата "един урок от най-новата история е, че" са прокламация и целят да обърнат историческата правда на 180 градуса. Истината е, че преди 30-32 години руснаците излязоха не само от Централна и Източна Европа, но и изцяло ликвидираха Варшавския договор, а друг урок от 250-годишната история е, че когато пиндосите дойдат у вас, абсолютно винаги е много трудно да ги накарате да си тръгнат".

84

Herr Muller

преди 2 години

Руснаците са се засегнали и са избили на индиански движения, изнасилвания, но са пропуснали да отбележат своята пияна вмирисана армейска пасмина, изнасилвала и трепала из България по време на Втората световна война.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89====Как се плаща Освобождение? И с какво? "почешеш ли се ей тъй еднъжки, пари да падат наместо въшки....". А, сещам се - с 40-те катъра злато на Вълчан войвода и още 40-те на поп Мартин! Мълджийте ги търсят до днес, а те къде били - у московците! Без разписка, като на Боко шкафчето!

82

Анонимен

преди 2 години

Свидетели сме на невероятната деградация на ръководството на Щатите! Дементен президент, нагъл и неадекватен про-стак - Държавен секретар, неграмотница - спикер на Държавния Департмент! В този институция е имало големи дипломати, отворете списъка им от ВСВ насам да видите какви имена! Сега сравнете по двойки: Путин - Байдън, Лавров - Блинкен, Захарова - Псаки! God, Save America!

81

Анонимен

преди 2 години

До Българин 85.....Това е пълна гаддна измислица! А ти да паднеш веднъж в моите кунки, ще те чуят чак в Ушуайя! ***!

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97........Какво? "...Германия ги изгони. Те не си тръгнаха доброволно.". ***сплескан, тръгваха си доброволно, а Германия няма средство, с което "да ги изгони"!И сега някои германци печелят добре от икономическите връзки с Русия, а със СП-2 щяха да спечелят много, ама окупаторът държи здраво немската овчарка на къс повод и им продава с 30-35% газа си по-скъпо от руския газ по тръбата! Не знам нищо за наеми, които янките да плащат на фрицовете! Я напиши нещо по този повод! С цифри!

79

Анонимен

преди 2 години

Безспорно САЩ са в момента единствения агресор в света. Всеки може да пише каквото си иска, но това е факт и Не подлежи на съмнение, че са ***, живеещ от страданието на другите.

78

Анонимен

преди 2 години

До 95 Забрави да споменеш колко милиарда долара плаща всяка година САЩ,за да използват немските бази. Пък аз не знам Русия да е плащала на някой когато армията и седи неканеа там.

77

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩом не влязохме в НАТО с референдум и не можем да излезем с референдум значи, че това не е волята на народа, а сценарии в латиноамериканско-африкански стил. Няма разумен човек, които да отделя от данъците и благоденствието си средства за поддръжка на интересите на върхушката на САЩ, под предлог, че го пазят от несъществуващ враг, създаден в медиите.