20

Анонимен

преди 2 години

Като казвате най се отнася за по пи най единствен не по бройки ама грамотни сте толкова си можете

19

пияница мистик

преди 2 години

Да, съгласен съм , че сега Гелдингардалур е най-актуалния, но не може да се мери с Ейяфятлайокутъл, който спря въздушното движение :))) Но винаги съм смятал за най-атрактивен Фаградалсфял :)))))))) Който не е съгласен с мен, го каня на полемичен диспут с доказателства, разбира се, в някоя кръчма, но след 3 водки и правилно произнасяне на имената вулканите :))))))))))))))))))

18

Анонимен

преди 2 години

Давайте повече такива научнопопулярни статии, свързани с науки за земята, също така с биология, история и т.н. Да се образова малко чалгясалото население. Няма смисъл да пишете само за политика, явно е че от това държава не става.

17

Петър

преди 2 години

Българи медеите да пишете ако не ви идва нищо на акъла и неможете да го скалъпите за да се правите на интересни ставате за смях пишете ако имате нещо смислено да кажете къде хората не го знаят само клишета и стари лаври .

16

Анонимен

преди 2 години

Тука има един тип къде обижда хората без да му пука какво говори какво му доиде на устата ***.

15

Анонимен

преди 2 години

Етна изригва много равномерно от 1971 до 2002. Буквално през 10 години. Но след това зачестява изригванията. Това какво ви говори?

14

Анонимен

преди 2 години

Спрете го този саит бе българи за една две седмици не се ли осещате какво напрежение е в обществото спрете го малко народа да се успокои.

13

Тъмната половина

преди 2 години

Кои исцинираха и замаскираха случая с Поп Кирил Варненски, точно тези които грабиха имоти на безценица и изопачаваха нещата с различни думи както искат, източваха спестяванията на хората, а други ги пишеха "починал" от някаква болест. Раздвояването на личността е модерна и се учи в театралните чилища

12

Тези ни убиват

преди 2 години

ДАНС и МВР убиват масово Българи! По директива издадена от през 1991г. от чужда държава !

11

Анонимен

преди 2 години

Борисов военните и полицаите (бивши и настоящи) направиха така че реалността и машините да са взаимно свързани. За едните е компютърна игра, а за други реална заплаха. Те много добре знаят това, обаче ги е страх да го кажат, защото и те са зависими като "наркоманите".

10

Унищожават Българи

преди 2 години

Борисов е продал България на фирма Съркъл Пегас Израел , масов контрол на хора, убиват дистанционно!

9

Анонимен

преди 2 години

Кои не разбира от бизне бе наркомани.

8

Лентяи

преди 2 години

Тук скоро не е имало извънредни новини през ноща. Последните бяха свързани с военният преврат в Турция и земетресението в Перник и пак го казахте със закъснение. Защо са ви тези скъпи телевизори, телефони като събитията ви изпреварват, а вие чакате някой да ви нареди да го съобщите и обобщите.

7

Анонимен

преди 2 години

До РазбирачаКъде си тръгнал с тоз макет на вулкан ве? Пък и в категориите супервулкани се курдиса?!

6

Анонимен

преди 2 години

А всеки ден колко гейзери изригват, по няколко пъти на ден. особено из софето направо са като един голям шадраван.

5

Разбирача

преди 2 години

Моя вулкан в панталона изригна по 2-3 пъти на седмица.Когато бях на 20 г.Изригваше всеки ден,понякога по 2 пъти и по 3 пъти.

4

11

преди 2 години

До Асан ---- Не е при тиквата, а при орешарски, ве Асене.

3

МВР Перник

преди 2 години

В МВР Перник се занимават с поръчкови изтезания - полиции Мишо-Гъ.зо висш полицай , Мирчев и др. унищожават хора и работят на частно за мутри!

2

Анонимен

преди 2 години

Ще изчакам Йелоустоун казват, че щяло да бъде страхотна гледка.

1

Убиват ни

преди 2 години

Пернишки терористи убиват Българи, а институциите потулват всички жалби! ДАНС, МВР, Прокуратурата, Омбутсман потулват всичко!