20

Фастер

преди 2 години

Лелеее искам да стане като в Казахстан,ама там има народ ,а тука блеещо месо

19

Анонимен

преди 2 години

До "До 24"Знаехте, че политиката ни беше да построим тръба (без точка за България) на Газпром, да печелят още повече." - ц. Това е политика на про'*** в Брюксел, но де неграмотните и безродни еропеиди да го вденете?!" ______________________ И в същото време, Брюксел е непрекъснато против тръбата на Путин за газ за Сърбия, която ние построихме за 3 милиарда наши БГ пари т.е. Русия си има безплатна тръба, продава си газа на Сърбия, печели, ама било политика на Брюксел... Мисъл малко? Логика?

18

Анонимен

преди 2 години

"Ние нямаме изграден газопровод...", но вие можехте и трябваше да включите в договора с азерите втора, резервна точка за доставка на техния газ. Знаехте, че политиката ни беше да построим тръба (без точка за България) на Газпром, да печелят още повече. Знаехте, очевидно, че ББ не иска да построи този конектор. Как така забравихте за втора точка за доставка в договора с Азербайджан? Това си плаче за разследване...

17

Анонимен

преди 2 години

Кирчо,Асене този защо все още не е уволнен?Чакате каскета да се махне ли?

16

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА БЕ!

15

Реалист

преди 2 години

Принципно ГЕРБ винаги договаряше България да плаща по-скъпо за всичко, за да може да им платят по-голямо комисионни за чекмеджетата. Затова няма договорен евтин азерски газ. Руският газ го плащаме доста по-скъпо заради предоговорения начин за ценообразуване през 2018 година. Дотогава цената на нефта определяше цената на газа. Това са дългосрочни договори сключени по времето на Бойко Борисов, от които с години ще си патим.

14

Анонимен

преди 2 години

Докога за всичко ще ви е виновен Бойко бе неграмотни и неинформирани другари мушмороци ???Хайде стига вече цяла година милиционерщина !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Щом Германия го прави, какво остава за България...

12

Анонимен

преди 2 години

Вчера сутринта новият миниздър на МЕ А.Николов обясни, че Н.Павлов изнася газ за Румъния и това не било незаконно. Очевидно единият от мин.Николов и Павлов лъже; твърде вероятно е да лъжат и двамата. Г-н Рашков, бихте ли проверили дали Н.Павлове по-печен?

11

Не може така

преди 2 години

Хайде стига бе!Ще побъркат народа.Вторият човек в правителството казва,че се продава, този твърди, че не. Кой лъже?Недопустимо е Василев да е лъжеца.Тогава този директор незабавно да бъде отстранен, защото клевети публично важен човек.Докога на обществото ще се хвърлят фейкове и никой не отговаря! Хаджи Генов се ядосал на Гешев,че праща на европейски институции позорящи данни за сегашния елит.Забравя ли този господин,че благодарение на него и ортакът му Бабикян сме "най-корумпирани". Двоен аршин

10

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Слабото европейско планиране за доставки е довело до драстичния скок в цената на синьото гориво, заяви още Павлов.......Не е вярно това, всички тикволюбци твърдят , чв Радев е виновен за високите цени на газта

9

Еххх

преди 2 години

Ники, защо ти трябваше да ставаш герберска под.лога...

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя защитава повече руски интереси, а не на България. Ама е в кюпа герберасти и гешефта не го разследва. Много има за чегъртане, съд и затвор след 12 г герберска хунта.

7

Янков

преди 2 години

Бойко е виновен.

6

И Кокорчо

преди 2 години

Взе да лъже,повече от Кико!Нали са си дружки!Лече,я им набии обръчите,да не се излагат!

5

Анонимен

преди 2 години

Този Г ъз отново лъже, ей мошеник, не е необходимо газ да напуска хранилището в Чирен физически, много от сделките с петрол и газ са ВИРТУАЛНИ, и изобщо междинните точки не са от значение, тъй като в тях само ДОКУМЕНТАЛНО, се сменя собствеността. Един танкер с петрол докато пътува през океана може да смени собствениците на петрола 10 и повече пъти, същото важи и за газ.

4

СМЕХ...

преди 2 години

Тия хубави службици за горивата и енергията ....са адски ветровити местенца!НЯМА НИЩО СИГУРНО В ТЯХ.....ако са на държавната ясла!

3

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Въртят далаверата ...и то , яко....защото времето тече , а то е пари! Утре , като ги шитнат --поне нещо да им остане!

2

Анонимен

преди 2 години

Не изнасят ефтинко срещу комисионка бе батееее, повервах ви...............ХА-ХА-ХА

1

Анонимен

преди 2 години

то оставаше и да си признае