216

Див Петел

преди 2 години

Джокович е дребнав и заядлив, но тези му номера не минават пред властите в развита държават като Австралия. Дори това че е спечелил делото не променя факта, че е дребнав и заядлив тарикат.

215

Анонимен

преди 2 години

Джоко е болен човек. Така е обладан от амбицията да стане най-великия тенинист, че се е побъркал. Наскоро се бе изцепил, че на гроба му ще пише, че е най-великият тенисист. Ще стане, ще има най-много титли, но след време ще разбере, че величието не е само в титлите. Хитруването, мишкуването, несъобразяването с правилата също ще се помнят и ще помрачават спортното величие. Защото повечето хора гледат и това какъв човек е един един спортист. Точно като човек Джокович е далеч от добрата представа

214

Лили

преди 2 години

И въобще като се сетя сърбите как посрещат и изпращат по границите и ни прегъваха личните карти на две - да им дадем нещо и после ги обявяваха за фалшиви - така става. Много важен Джокович - не отговаря на изискванията и толкоз - вън!

213

Анонимен

преди 2 години

Велик спортист!Истински мъж,който отстоява позицията си без страх!Лъвът не трябва да се интересува от мнението на овцете!Джокович е прав,тялото и животът са си негови.Той е гордост за Балканите,голям е

212

май не помните

преди 2 години

Семейство скандалджии и тарикати Джокович"Бащата на световния номер 1 в тениса Новак Джокович - Сърджан, заяви, че Григор Димитров е нанесъл голяма вреда, както на семейството му, така и на Сърбия и Хърватия.Причина за изказването му беше прекратеният турнир "Адриа", организиран от първата ракета на Сърбия в страните от бивша Югославия. Надпреварата беше спряна преди финала в Хърватия, след като Григор Димитров обяви, че е заразен с коронавирус. След масово тестване на участниците и треньори

211

Лили

преди 2 години

Много съжалявам, че БОГ вижда всичко. Преди 2 години бях безцеремонно върната от сръбската граница-без основание, без мотивация. Сръбските митничари ме оставиха на улицата и до ден днешен не получих отговор защо. Единственото смотолевено обяснение на един служител - дипломат беше, че си връщат за НАТО. Кой е НАТО и каво общо имам не разбрах - но Сърбия и тяхната дипламация ми е в черната листа. Ямно Бог си върши по-добре работата от всяка институция!

210

Габи

преди 2 години

Защо забравихме как бащата на Джокович се нахвърли на Григор при един друг турнир.?Сина му е талантлив и успешен, но бащата демонстрира високомерие подплатено с много пари, грубост и никакво възпитание получено в средата която е роден. Защо на богатите и известените всичко трябва да бъде разрешено?

209

Анонимен

преди 2 години

Австалийците имат най-бюрократичния визов режим в света, но Джокович не е виновен за входните визи,които в прочем издава австралийското посолство в Белград. Австралийците - организаторите на АО му дават медицинско разрешение,явно не без знанието на медицинските власти а граничните властите не му признават визата-това няма нищо общо и е явна дискриминация нарочно.Аз на негово място няма да им стъпя повече без публично извинение пред цял свят.

208

Никанор

преди 2 години

Много ми е странно защо сложиха в устата на баща му, че Джоко бил Иисус. Човека в изказването си, просто даде нагледен исторически пример известен на всички, как навремето и Иисус е бил гонен, обвиняван, заклеймяван и затварян от властващите, а след толкова години толкова много хора го почитат и знаят защо управниците са го разпънали...

207

Анонимен

преди 2 години

ot koga tapite vaksinirani kifli zapochnaha da pichat protiv golemia sport i agitirat politicheskia fashizam

206

Анонимен

преди 2 години

Ти найш кой съм аз? Ко ми са блещиш?

205

Чафка и Кенгуро

преди 2 години

У нас се казва че чафка ни е изпила мозъка, У тях "Кенгурите ли им пият позъците"

204

DJOKOPEN 19-22

преди 2 години

DJOKOPEN'19-22, да егоист е защото не даде на коронните егоисти да пипнат 20 пъти голямите награди, да докоснат славата и да бъдат посрещани като победители от Берлин 1945. Турнирът да се прекръсти с решение на съда DJOKOPEN 19-22

203

Абе

преди 2 години

Баща му наистина е типичен сръбски перко-националист, и му вреди на реномето, но Нолето е пич ! Напълно го подкрепям !

202

Джоко

преди 2 години

Оставете ме на бира !

201

Анонимен

преди 2 години

"Престоят на Джокович щеше да 10-14 дни и заради този смешен период трябва да си слага отрова за цял живот!!!! Аре у лево Австралийски зaтвopници такива. Хитлеровият фaшизъм се е преселил в този континент!"____________________________________ Не. Не сте разбрал. Два (2) пъти му пишат да носи (за да влезе с условната виза) документите, доказващи, че има право на това изключение и на съответната виза. Той, обаче, не! Кои са имиграционните власти, че да искат по закон такова нещо!

200

Анонимен

преди 2 години

като гледах баща му как го сравнява с Исус Христос, малко ме досмеша -----////------ Баща му не го е сравнявал с Исус Христос, и това е лъжа на човекомразците. ______________ Има видео как се пени покрай устата, говорейки за Исус т.е.сина си! И се кара назидателно!

199

Анонимен

преди 2 години

"MIKE: Всъщност играта с Джокович...политическа... 1.Федерацията по тенис на Австралия издава разрешение Джокович да участва в АО на основание преболедуване от Ковид през последните 6 мес. 2.Провинция Виктория, където...АО издава разрешение... 3.Федералното правителство... му издава входна Виза. На границата, федералното правителство решава да не признае..._______________ #3. ПИШАТ МУ 2 пъти, какви документи да носи, за да ДОКАЖЕ молбата си за изключение. Той НЕ носи НИЩО на границата!

198

Никой

преди 2 години

Джокович е влязъл в Австралия и е казал Ти знаеш ли кой съм аз? Или не е казал? Да е получавал разрешение за участие? Май да. Вие какво бихте направили на негово място?

197

Сата НАТО

преди 2 години

като гледах баща му как го сравнява с Исус Христос, малко ме досмеша -----////------ Баща му не го е сравнявал с Исус Христос, и това е лъжа на човекомразците.