99

Анонимен

преди 2 години

Ееее, щом Бил Гейтс казва край на пандемията до лято 2022г, значи туй то. Той е най-големият експерт по вирусите. Докторант по медицина, врял и кипял в имунологията. Вече се успокоих . Щом е казал Били, значи речено сторено!. Благодарим ти Билинце, че така добре се грижиш и мислиш за нас! Истински филантроп си! Чак да ти се дод.райфа

98

Анонимен

преди 2 години

Пандемията ще свърши като ви вземат и последния кеш

97

Анонимен

преди 2 години

Високата смъртност и хоспитализациите останали в историята според британските шамани. И армията отиде да им помага в болниците ей така, да се намира на работа. Щото хоспитализациите са в историята. Ония другия циркаджия оттатък големия гьол бълнува че бъркочите наречени ваксини оправили положението, само че фактите показват че най ваксаните държави ная много ядат хурката.

96

Анонимен

преди 2 години

Да хвърляме боб за да запълваме сайта!Коментари за тока,енергодружествата и коя е причината за това безумно увеличение,смешното увеличение с куп грешки на пенсиите-нямаааа!

95

драги пандо

преди 2 години

До Лъжепандемията си тръгва.Ще останем само неФаксинираните.На теб и другите ваксидиоти приятен път и АМИН.

94

Анонимен

преди 2 години

Пандемията свърши, ше почват вече страничните реакция и последиците за витаминизираните

93

Анонимен

преди 2 години

Не. Това ще е всяка пролет и есен!

92

АнонимеН

преди 2 години

АЗ ИМА ТОЧНО 2 СТРАХА :D СТРАХ ОТ БОГА И ОТ СВЕТАТА КОВИД ВАКСИНА КОЯТО ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С НЕЙНИТЕ 222 ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОЗИ :D

91

Анонимен

преди 2 години

Едно куче научи ли се да яде сещате се какво трудно се отказва та и с тая пандемия е нещо такова.Научиха се да лапат милиони милярди а сега ги отучи трудно близко до невъзможно.Ръбът на притеснение у тези който създадоха и продоцираха тази ситоация е всеобщото недоволство в хората само тогава ще се замислят трябва ли да продължат или е по добре до тук.

90

нещо неясно?

преди 2 години

https://money.bg/business/investitori-nastoyavat-zaplatite-na-farmatsevtichnite-bosove-da-se-obvarzhat-s-dostapa-do-vaksini.html

89

НЯМА!!

преди 2 години

Докато ни пръскат от самолетите с какво ли не, всякакви пандемии ще има

88

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се бързо и с конски дози от целебната течност, че ще вземе да дойде края на пандемията и язък, че сте оживели без помощта на великолепните ваксини.

87

Така ли ?

преди 2 години

Трябва да си супер наивен, че Фарма-мафията, ще позволи пЛандемията да свърши. Тия правят милиарди и нямат никакъв морал. А между другото нали Ваксините бяха много ефективни ? Зелевият сертификат за к'во беше ? Италия суперзелев сертификат и пак ограничения.

86

Анонимен

преди 2 години

През 2022 г. ли Файзер ще се откажат от приход 1000 долара в секунда?

85

Bili

преди 2 години

само още две седмици...така започна. сега, 2 години по-късно ни питат дали още една ше издържим...това е само началото...

84

Анонимен

преди 2 години

Написаното важи при държави с младо население като ЮАР и африканските държави като цяло или за държави с голям дял ваксинирано население. В останалите държави не е ясно. Имаме примера на Грузия, които при 31,4% ваксинирани и вълна с Омикрон, за последните 14 дни имат 32793 новозаразени и 761 починали. Това не звучи никак добре.

83

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се като маймуни по време на пандемия и не през 2022, ами е през 2222 няма да свърши!

82

Анонимен

преди 2 години

Когато една прекрасна слънчева утрин се пробудим от коронаваксинационния кошмар, ще открием, че вече е много късн0 и ваксините са си свършили работата необратимо.Да!

81

Крис

преди 2 години

Да бе и пазарите да се нормализират хахаха и богатите да не печелят ха

80

Анонимен

преди 2 години

Толкова спринцови не съм виждал дори на публичните needle exchange - "обмен на игли" програми в европейски градове. Това са публични места, на които наркоманите дават използвани игли и спринцовки и получават чисто нови с цел превенция на кръвнопренасяни зарази и замърсявания. Вие избихте рибата на сухо с толкова много помпи !