81

Петка

преди 2 години

Тавариш зелен чорап Чапаев, напълно съм съгласен. Много по-добре е да си идеш от съсирек в артериите, възпаление на сърдечния мускул или свободно плуващи тромби до мозъка, плюс това и ковид мой да искараш кът бонус. Ко му плащаш?

80

Анонимен

преди 2 години

Сутрин си пускам тв, за да възпроизвежда някакъв шум . Просто като фон. Но оня ден нещеш ли се заслушах и първите тържествени слова с които ме посрещнаха:"Ковид, пандемия, ваксина". Закусих и пак "Вирус, пандемия, ваксина". Взех си душ и пак "вирус, пандемия ваксина". И когато изключих телевизора, ме изпратиха с "Вирус, пандемия, ваксина". Да живей!

79

Аноним

преди 2 години

Стига сте ни пробутвали материали от платената и л***ж***вна медия Дойче Веле. Там истини няма! Само чиста пропаганд@!

78

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тоя ковид вече бе! 95% от новините са само за ковид. Вече две години предъвквате едни и същи теми. Темата за общия имунитет започна през лятото на 2020 г., все още предъвквате едни и същи глупости и накрая не казвате нищо. Аман от "журналистика" и простотии.

77

Анонимен

преди 2 години

До НЕГЛАСУВАЩ Ей, статистика! Поне се информирай, че починалите, които са набодени с първа игла, също ги пишат починали "неваксинирани"! Само дето пропускат да посочат дали нещастните хорица не са починали вследствие на поставената им първа доза, а напротив - за статистиката пишат, че са починали с Ковид-19, без да са ваксинирани.

76

ссс

преди 2 години

До ЧАПАЕВСамо за сведение: Тоя дето влезе в парламента благодарение на тук списващите антиваксери, и който зове за бунтове Е ВАКСИНИРАН НЕГОДНИКА!

75

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ПО-ДОБРЕ Е ДА ГО ИСКАРАШ КОВИДА НЯКОЛКО ПЪТИ И ДА СИ ЗАГУБИШ АКЪЛА, ПАМЕТТА, ЗРЕНИЕТО И ОБОНЯНИЕТО, ДА МИНЕШ НА ПАМПЕРСИ И ДА ДА СЕ СНИМАШ ОТ НЯКОЕ ДИВАНЧЕ, КАТО ШЕФА НА ИТН, ОТКОЛКОТО ДА СЕ ВАКСИНИРАШ!

74

НЕГЛАСУВАЩ

преди 2 години

ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ДА СЕ ВАКСИНИРАМ? 90 НЕВАКСИНИРАНИ УМРЕЛИ И 6 ВАКСИНИРАНИ? НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ ДА ВИДЯ ДАЛИ ЩЕ УМРА! АКО УМРА ИЛ ЗАГИНА НЕМОЙ ДА МЕ ЖАЛИТЕЕЕ...

73

Анонимен

преди 2 години

Това в момента се случва. Всеки ден имат стотици хиляди заразени, което значи, че всички ще се заразят в следващите месеци. Което пък доказва, че "мерките" нищо не спират. И всичко е една измама.

72

Петър

преди 2 години

Малко преди Коледа се чух с едни познати от от голям град (не София). Четири поколения - малко детенце и родители, татко, мама, баба, дядо. Дядото над 75 години се разболява и го приемат в болница. Техните резултати обаче са отрицателни и "дохтурите" почват да ги убеждават "Абе хубаво е за всеки случай и вас да ви приемем в болница... пък и болнични ще получите". "Ами... добре". При младия татко в стаята всички се оказват като него - смеят се и казват "Ами да подишаме малко кислород... ха ха".

71

УмницитеНаМама

преди 2 години

Много баби, хилаво бебе!

70

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко дни една луда майка обясняваше по телевиидидиотията как си наваксинирала децата. Това трябваше да е някаква поучителна сказка за назидание на всички, които нямат намерение да експериментират върху децата си. И, о! каква изненада-в ефир цъфна Витанов и почна да я хвали тази нещастница. Чудя се как само не изръкопляска от възторг.

69

Анонимен

преди 2 години

За две години всички сме минали Короната, само докторите имат сметка да лъжат, за да усвояват пътеки.

68

Анонимен

преди 2 години

Е за 2 години , има ли още някой който да не го е изкарал. Аз имах хрема 2019, 2020 и 2021, горе -долу по едно и също време. Октомври- декември.

67

Анонимен

преди 2 години

Това и в най-смелите мечти е невъзможно да стане, най-вече поради скромната причина, че повечето го изкарахме. Насила ли ще ни заразявате, сега?

66

КАКВО ДА СРАВНЯВАМ

преди 2 години

ТРИ ПЪТИ СЕ ВАКСИНИРАХ, ЕДВА УСЕТИХ НЕЩО ПЪРВИЯ ДЕН НА ТРЕТОТО УБОЖДАНЕ. ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ ОЩЕ ТРИ ПЪТИ АКО ТРЯБВА, ЗАЩОТО АКО СЕ ЗАРАЗЯВАМ ТРИ ПЪТИ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ГО ПРЕКАРВАМ ЗАРАЗЯВАНЕТО ПО ПРИЯТНО, С ТРЪБА В ГЪРЛОТО И С 6 АНТИБИОТИКА, С ГЛАВОБОЛКИ, УМОРА, СЛАБОУМИЕ... .

65

Гогич

преди 2 години

Изключително много глупости и противоречия в една статия - или превода е сбъркан, или МАНИПУЛАЦИЯТА продължава с пълна сила ;) А и притеснението за липса на инфо за"дълготраен ефект" от вируса е цинично - то и за ваксите няма данни за дълготраен ефект, *** не им е проблем.

64

Ти да видиш!

преди 2 години

Масовото заразяване е опасно за всички? ===> А най-опасно ще стани за тези, които сега ни карат да се бодем!

63

ВСЕЗНАЙКОВЦИ

преди 2 години

Нама смисъл да се дискутира нещо, което не зависи от нас. Със или без ваксина ВСИКИ ще изкараме ковида по няколко пъти, докато изградим добър клетъчен имунитет. А до тогава нека живота просто да си върви и да бъдем СПОКОЙНИ! И да оставим всезнайковците да си го дискутират колкото су щат.

62

ми

преди 2 години

нямате избор , колко *** да ви го обясняват, ни маски ни заключванки ни ваксини помагат. Не виждате ли?