275

Георги

преди 2 години

И аз съм живял през комунизма. И много добре си спомням последните години. В блока в който живеех, имаше магазин, в който имаше само прах за пране. И след това запомнаха купоните. То в началото комунизма започна много добре и много обещаващо, но края беше много мъчен и мизерен. За съжаление.

274

Анонимен

преди 2 години

И трите коментара са от платени от Москва писачи ,,Страните които членуват в НАТО са с висок стандарт ,гарантирана свобода /призедентите на Русия ,Беларус и другите са пожизнени диктатори/а народите от страните на НАТО не карат Запорожци и Жигули и пътуват свободно ,по света.всички знаем че веднага след подобна публикация веднага платени писачи 20тина бр.почват да пишат в полза на Диктатурата .

273

Ало

преди 2 години

Видяхме ви вече демокрацията. Рекордна смъртност,скоро няма да имаме ток, образование и упадък навсякъде. На Изток няма да ви ядат по попарата както ние го правим.

272

Анонимен

преди 2 години

Те демократите навсякъде насаждат демокрацията си с оръжие.Но така и ще им я отнемат!

271

Мен

преди 2 години

До анонимен 185 момко поживял съм и през комунизма но от написаното от теб се убеждавам че само си слушал за това време добре е да не черпиш информация пак ще ти повторя от тв Европа .Попитай баща си дядо си Как са живели и не се учудвай ако ти кажат нещо различно от това в тв Европа питай как са си купили апартамент или построили къща колко е струвало образованието им дори конкретно колко хляб са може ли да купят с една заплата и колко са плащали за ток примерно и направи сметката сам със сега

270

Атлантик

преди 2 години

Втълпиха ми , че Русия е най-големия ми смъртен враг и затова съм съгласен да дам 1/3 от доходите си във вид на данъци за разширяването на НАТО

269

Анонимен

преди 2 години

Разперените ръчички на това човече са нищо повече от мимовете на куккла на конци. Наш Плевнелиев обаче, ги пререше по същия начин, дори без конци.

268

Анонимен

преди 2 години

Спарта не е била демокрация, а царство. Става дума за истинската демокрация, Атинската. В Атина всички граждани са носили оръжие и са го използвали против военните диктатори и чалгарските аристократи.

267

Край

преди 2 години

Ммм да излиза че Швеция и Финландия не са демократични страни щото НАТО още им не е донесло демокрацията.Човеко им го казва - самия столтенберг

266

Анонимен

преди 2 години

Военната диктатура и пряката демокрацията са две напълно противоположни идеи. При военната диктатура ви управляват фатмациИ чалгарски аристократи, а при демокрацията управлява народа чрез пряк вот на площада.

265

Парадокс

преди 2 години

"НАТО води до разпространение на свободата и демокрацията" - Същото като бога на войната да разпространява мир и свобода :):):)

264

Аз

преди 2 години

НАТО е вредно за Европа. Това е организация за прокарване на северноамериканските интереси и подчинение на европейските държави. На Европейските държави им е необходимо създаване на Европейски въоръжени сили.

263

Ако разширява нещо,

преди 2 години

това е наглосаксонската толерастия към всякакви,често перверзни отклонения от нормалността.Западът смята,че върхът на демокрацията е възможността всеки да се прави на рзличен по раса,пол,религия,убеждения и мнозинството да търпи и понася тези различия.Добре,но това не е демокрация.Тя по определение е власт на народа,тоест на мнозинството.И когато това мнозинство вземе някакво решение,то става задължително за всички.Който не е съгласен-остракизъм-принудително напускане на страната.

262

Другари

преди 2 години

Важното е да има банани и портокали по магазините целогодишно, другото са празни приказки

261

Пак по опорката?

преди 2 години

До 334: Доста назад си я подкарал в историята за русофобската си пропаганда. Е, добре, САЩ влязоха в Сирия, Ирак и Афганистан. Какво остана след като американският ботуш стъпи там? И трева не расте. А в Казахстан обстановката се стабилизира. С каквото се е заловил Путин, не се е провалил.

260

Демокрация?

преди 2 години

Важното е всички да купуват американско оръжие. Ние вече платихме два милиарда долара за Ф16, които не се знае кога ще получим, и Столтенберг ни похвали за това.

259

Абе

преди 2 години

Тоя смешен очилатко само плаши гаргите! С армиите от *** ли ще воювате бе мушморок?

258

334

преди 2 години

През 1968 година войските на Варшавския договор донесоха демокрацията в Чехословакия, като смазаха гражданските протести. Сега същите "миротворци" влязоха и в Казахстан. Там, където стъпи руският ботуш, след това не расте нищо. Така че НАТО да заповяда!

257

Анонимен

преди 2 години

Швеция и Финландия ще влязат в НАТО заради Путин, той ги принуди

256

Анонимен

преди 2 години

Объркал си мястото. Фантастиката е на третия етаж в библиотеката.