40

Nqma Bg kalviatura

преди 2 години

Kakvoto i da pishete, ne ste vijdali i ne znaete kak se ubiva 4ovek s noj. Posegnala e na mom4eto, i go e porqzala kato na film, i to zapochva da reve i kreshti, sestra mu sushto, vijdaiki jivotinskite ochi na maikata. Tq e razbrala mnogo burzo che nqma kakvo da stori, posegnala e na deteto si, i gi otnasq otatyk da... ..... Bi trqbvalo da e plakala dokato e nanasqla udari. Inache ne moga da si predstavq kakva trqbva da e. MALKITE DECHICA! Smqtai kvo neshto...

39

В.

преди 2 години

Бабата

38

Анонимен

преди 2 години

Нямам и грам съмнение,че това не е истината!

37

Анонимен

преди 2 години

Защо пък взела три ножа,а децата са две и не далеко едно от друго щом ги наръгала в началото и ги отвела след това в детската стая да им нанася над 60 прободни рани общо на двете деца и не била във физиологически ефект,само емоционално личностново разстроена и не е била ходила за изследване на психиатър заради това.

36

До 34

преди 2 години

Как ще са пищящи и ревящи, като бащата е на двора и съвсем, ама съвсем нищо не чува и не подозира? Как е станало това нещо?

35

Анонимен

преди 2 години

Тоя мъж дори не е женен за Кристина, бие я, тормози я с подкрепата на цялото му семейство, имаше изказвания, че баща му също ѝ посягал в леглото. Уж се вайка за децата си, а хич не изглежда разстроен. Мутра отвсякъде.Децата ги погребаха много набързо, телцата им вече не могат да се изследват. Изобщо цялата работа е мътна.

34

Повярвах ви

преди 2 години

Да, бе! Децата пищят , докато им нанася по 30 удара, на две деца, на всяко по 30, а в това време тате стои навън и хептен нищо не чува. После се погрижва да влезе само в присъствието на поканени от него свидетели.Колко достоверно!

33

В.

преди 2 години

Прекалено ясно, за да е истина. След такава трагедия никоя майка не би се защитавала или оправдавала. Трябва добър следовател. За този район е характерно бащи с пари да вземат децата от майката.

32

Анонимен

преди 2 години

Кой плати "експертизата"? Докторът трябва да си изяде дипломата, ако това, което пишат журналистите е вярно.

31

Анонимен

преди 2 години

Тази не заслужава да се нарича майка, жена, не заслужава да живее. Психопат е- клала е и е мушкала с нож пищящи и ревящи собствените си деца без милост, наслаждавайки се на ужасните им страдания.

30

Хо

преди 2 години

И тук като във факти.бг троловете работят по опорките срещу ваксините. Вероятно те самите са ваксинирани с бустер, но за копейки са готови да лъжат наивниците

29

Анонимен

преди 2 години

Това престъпление е толкова жестоко и нагло, че не би могло да е първото на истинския убиец. Няма и да е последното, защото чувството му за безнаказаност вече е порасло до небесата. Все някъде ще се издъни, тогава ще го притиснат и ще излезе истината и за дечицата. А дотогава за жената май е по-добре в затвора, по-сигурно е, иначе като нищо ще я самоубият.

28

УЖАС...

преди 2 години

...просто няма какво повече да се каже.

27

Ммм

преди 2 години

Нито бащата, нито майката са нормални хора!

26

Съдия

преди 2 години

Това дело трябва да се гледа извън Сандански. В градчето явно цари феодализъм и произвол. Печатът също обслужва само тезата, че извършителка е тая нещастна жена.

25

Анонимен

преди 2 години

Бащата е дал такива странни обяснения и изобщо обстоятелствата около това убийство са толкова мътни, че е бащата не е въобще разследван .

24

Анонимен

преди 2 години

И под турско РОБСТВО (не е присъствие) не са си убивали децата майки! Продължавайте промяната!

23

Анонимен

преди 2 години

В добрите стари време на тази отдавна да са й отсекли главата.

22

Закон

преди 2 години

Жената е подсъдима за убийство, а не убийца. Съдът още не е доказал кой е извършил убийството.

21

ХАХА

преди 2 години

До АнонименЯвно четенето с разбиране ти е проблем... ноември месец, 2020 година... кви вакснати, кви 2 дози... началното образование и ниския интелект ти играе лоша шега, мен.