77

Анонимен

преди 2 години

Тази метафора е Истината за целия ни Преход. А ако потърсим обратния синоним - Доста пък забогатяха от нечестен..

76

Анонимен

преди 2 години

От 32 години сме работещи бедни, а КНСБ спи.

75

Анонимен

преди 2 години

До АлоооТака е, преди 20 години американци се подиграваха на китайците, че бачкат за 1 долар на ден. Сега им дишат прахта и стандарта на живот е съпоставим. Трябва бач, не само с искане.

74

Анонимен

преди 2 години

Вие помогнахте като махнахте категорията от пенсиите. Може би сега ще се окаже, че не сме пенсионери, защото нямаме точки.Остава, в политиката за увеличаване на населението, да махнете и майчинството от стажа.Ти, синдикалисте, знаеш ли как се гледат деца, когато двама родители работят на смени в завод?Махнете и образованието, за да си останете само простаците и калинките.Не може човек с килийно образование да взема по-висока пенсия от този, който му дава работата!

73

Анонимен

преди 2 години

КиК преди изборите: Ще махаме всички пречки пред малкия и средния бизнесКиК след изборите: Ще вдигаме изкуствено заплатите като Боко, малките и средния бизнес да се оправя.Честити ни фалити.

72

Алооо

преди 2 години

Не знам дали някой интелигентен човек се е учудил или изненадал. Има хора с хубави доходи да, ама се броят на пръсти. Мнозинството живеят месец за месец, на няколко работи и се чудят как да карам месеца. Виждате ги сами влизат в парламента да оправят себе си и грам не им дреме за България. Отива накраде се, направи някоя врътка и това е и всеки българин почнада се бори за същото, щото е по-лесно. С труд никой не иска.

71

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Управата в КНСБ е банда от мутри,начело с водача им!...

70

Анонимен

преди 2 години

Пламен Димитров още ли не са го арестували? Той не е синдикалист, а тарикат

69

До 92

преди 2 години

Много си зле и не си в час една наистина добра секс компаньонка изкарва такива пари на ДЕН тоест за ЕДИН работен ден средно по 5 000 - 6 000 лева сметни за 20 работни дни какви суми стават с такъв доход никой програмист или ИТ спец не може да изкара.

68

Жриците на любовта

преди 2 години

Най-древната професия секс труженичките печелят много повече пари от разните програмистчета и ИТ спецове - клише за ИТ като има много други професии при които се получават луди пари и трупат богатства, банкери, митничари, данъчни инспектори, телевизионни водещи.

67

Анонимен

преди 2 години

Еххх по сайтовете всички сме програмисти и *** с по 5 к заплати даже 10 к :))) А едно врем ква гордост беше да си мутра от Варнааа .. !!! И да бачкаш за Тихо Иво и Марин :)))

66

Самотни майки

преди 2 години

По цели дни висят по сайтове за запознанства и дебнат своите плячки жертви мъже, които да ги доят и цицат за пари.

65

Самотни палави майки

преди 2 години

Тези жени ловджийки и златотърсачки самотни палави майки си въртят по 5-7 любовника за да се издържат и изкарват пари на черно. Когато са повече любовниците жена по-лесно събира парите и е практично и по-лесно за намиране от колкото на един богат чичко може да врътка цяла група мъже.

64

Телевизионерите

преди 2 години

Огромни суми пари за заплати на всеки месец над 10 000 дори по 50 000 лева

63

Компаньонките

преди 2 години

Получават и печелят много повече пари от ИТ и програмистите. Телевизионните водещи и метеороложки дето се кълчат по 1 час работа на ден бичат луди пари. В телевизиите и медиите хората са милионери по заплати. Така че ИТ спецовете не са водещи.

62

& Q

преди 2 години

Програмистите мислят, че пари = акъл. То си е така, но това важи за големите риби, а не за кокошарските заплати на гражданите от сорта на 3.000 - 6.000 лева... Сладури. То аз не че не съм робиня, но си го знам и си трая, а те крещят ли крещят, ето там е разликата.

61

Q

преди 2 години

Програмистите добри получават и добри пари... А посредствените програиисти получават добри пари за стандарта на България . Заблуда е, че всички програмисти са много добре зарлатени... Посредствени програмисти са към 80-90 % , но получават добри пари спрямо другите професии.. и затова се считат за много умни, те определят знанията спрямо заплатите.

60

Мисъл

преди 2 години

Eвpеи.нъT успя да направи следното - честните, каквото и да работят, са все роби. Баща ми вчера ме пита : "Тати, защо не искаш да учиш?"Аз отговарям : "Като знам, че така или иначе ще се мъча за кефа на шестолъчката и някъде по средата ще ми вземат всичко с някоя криза в стил 1929 или 2008, за какво да уча..." Мда...

59

Анонимен

преди 2 години

Образованието ни произвежда неквалифициран труд като включим корупцията и по-добри те условия навън, това води до 5.8 милиона бедни българи и 10 милиардери.

58

Анонимен

преди 2 години

Това така наречено КНСБ,да го попитам само,къде беше 12 г по времето на мутрата? И защо едва по време на протестите,оплю протестиращите и гушна ГЕРБ?-:((( Лесно се скача на новата власт а?!-:))) И там трябва да ги сменят до един! Лицемери!