37

ББ

преди 2 години

и сайтчето...спрях да ви посещавам...правех го преди години,докато обслужвахте дпс и гроб...цензурирахте ме,заплашвахте ме,плющяхте минуси...убеден съм че сте част от кибер армията на путин...ще помоля да ви разследват компетентните...държите се...енич.р.ки от години

36

ББ

преди 2 години

нелепо е...ама те си плащат...албанската мафия...и борците за Свободата на човеците САЩ...авери...успех,ако е истина е...върховна глупост!!!...путин си има армия от киберлъжци...имат само манипулацията....ще видим

35

не може да бъде!

преди 2 години

Ето защо има албански реотан!

34

Фърчилоплан Иф16

преди 2 години

НАТО още не знаели за какво ще бъде използвана тая специална база . ...... Ами направете я магазинче и продавайте "на зелено" самалети на Албанците. То вече в САЩ е всеизвестно че Балканските народи и по-специално българЕте са гоооолеми баллъци и срещу разписка и мъгляво обещание веднага превеждат на посочена сметка по няколко милиарда ей тъй на ... Някой чу ли че ЩЕ КУПУВАМЕ ПАК САМОЛЕТИ по същата схема - "Милиарди срещу разписка и обещание" . РусофилЕте ЩЕ ТРЕПЕРЯТ ..... пак....

33

Ами, да...

преди 2 години

НИЕ ПУСКАМЕ УБИЙЦИТЕ ОТ ЗАТВОРИТЕ.. ЗАЩО ДА НЕ СЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРА В НАРКОДИЛЪРИ... ХАХАХААА...БАЛЪЦИ У БЪЛГАРИЯ--КОЛКОТО ЩЕШ....--

32

Мдаа

преди 2 години

Шиптърите се славят като най големите наркотъргивци на балканите

31

КЕФ....

преди 2 години

ГОТИНО Е, КОГАТО КОМУНИСТИ ИРУСОФИЛЧЕТА, ВИЯТ ОТ МЪКА КО ГАТО НАТО И ЕС, СИ ПОДРЕЖДАТ КЪЩИЧКАТА.... ХАХАХААА

30

Анонимен

преди 2 години

Бомбьожка на американска база до руската граница и никой няма да смее да мръдне -- построили са я на много неправилно място. Атомните подводници са срещу вашингтон.

29

Анонимен

преди 2 години

Путин ги е изчислил, американските маймуни винаги са назад с материала.

28

Анонимен

преди 2 години

Тези ги гонят като чумави от вратата, а те влизат през прозореца.

27

Анонимен

преди 2 години

Уффф, тия където отидат и трева не никне след тях. Чудят се къде да разпалват войни за да печелят.

26

СУ

преди 2 години

Toва е целта на приемането на Албания и Македония в Европа да сложат НАТО бази.Корупция на високо НИВО.Браво Сърбия нес е предавайте.

25

Анонимен

преди 2 години

Сръбските мутри разбират само от здрав албански юмрук в мордата! А особено ако е съчетан със як хърватски шут изотзадзе, положението става найс!

24

Albanian from BG

преди 2 години

Прекрасна новина. Нашите освободители от САЩ ще осъществят националния идеал на 9 000 000 албанци на Балканите за Велика Албания. Шкупи е наш град.

23

ПРИКАЗКА

преди 2 години

САЩ искат да Докарат в ЕС Терористи , за да превземат територията която е част от Европа .Русия няма да позволи , ще ни защити от Нашествието .За Критиците - видяхте ли едно момиче от Афганистан на 23 години ?Тя е в България от 6 Месеца , карала е Пътнически Самолет 5 години , и самолета е Боинг с 150 човека ?

22

Анонимен

преди 2 години

Сърбия да си опича акъла защото скоро ще остане без опората Русия!

21

До 28

преди 2 години

" .... най големият враг .... Сърбия!" ... след Русия!

20

ВЪПРОС

преди 2 години

Искам да допълня - ЕС НЕ Е Европа .

19

Анонимен

преди 2 години

Аз във война не участвам който иска да ходи

18

ВЪПРОС

преди 2 години

Всички знаем че Косово , Албания и Северна Македония са Бази на САЩ Мафията за внос на Наркотици в ЕС . Русия брани тази граница .