72

факт

преди 2 години

До До Тиквочати къде си живял!?

71

филип ейджи

преди 2 години

родителите!

70

Анонимен

преди 2 години

Мама и тати чалгари,какви да са наследниците

69

Анонимен

преди 2 години

Причината е истанбулската конвенция,чиито поддръжници манипулират обществото,като предизвикват, употребяват ,тиражират-въртят циклично в медиите,а може би и заплащат филмирането на подобни гаменски сценки ,както и изказвания на "популярни" личности или" специалисти" за нейното прокарване.

68

До Тиквоча

преди 2 години

Абсолютно си прав! Дори мога да се върна и по назад, в 80те. Здрави шамари се ядяха, само защото си от друг квартал или го пресичаш. Ако тогава можеше да се снима, щеше да е покъртително. Сега раздухват някакъв случай. В 80те беше почти ежедневие

67

ТоваЕпричината

преди 2 години

След като СДС-Шайката изкорми и окраде държавата, и наложи евро-атлантическата ценностна система,наричана от народа за по-кратко - "краварска" ,СДС-Заразата ошашави децата.Изводът е :Никога повече СДС-Чума.

66

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантическите ценности?!

65

Май - май...

преди 2 години

Ай стига с тия глупости. Тия психолози не им ли омръзна да повтарят едни и същи клишета. На 37 години съм и имам приятели от здрави семейства, с родители лекари, учители, адвокати и т.н.т, които лежаха по няколко пъти в затвора за различни престъпления, а за локдаун, до преди 2 години не бяхме и чували даже... Проблема е реалността в държавата - качества като трудолюбие, честност и морал вече не се зачитат и уважават...

64

Какви са причините

преди 2 години

Отворих статията 2 пъти. Първия път рекламата преди видеото беше за компютърни игри - стотици, които са пълни с насилие и децата ги играят всеки ден. Втория път: "когато искам да съм впечетляваща, дръзка и дрън-дрън". Трети път не смея да я отворя. Какви са причините да пускате тези реклами? Има ли смисъл от разговори с психолози, когато децата, а и техните родители, са заливани денонощно с този бълвоч? Медиите нямат морал, но влиянието им е огромно. А вие продължавайте да търсите причините.

63

Анонимен

преди 2 години

Възпитавайте си децата като кучетата си.

62

Анонимен

преди 2 години

През Средновековието: Първо трябва да набиеш някого, после да вземеш четката и да рисуваш, рисуваш битката край това, битката край онова..................... Само богатите са можели да си позволят да нарисуват как са набили някого................................ А днес - пускаш телефона и той снима всичко на всеки бедняк, как е набил някого.

61

Анонимен

преди 2 години

Абе възпитаваите си децата как искате това не е наша работа децата са си ваши как има агресивни кучета и позитивни кучета и при хората е така какъвто е стопанина всичко е пренастроика на мозъка.

60

Анонимен

преди 2 години

Преди 50 хиляди години: Пещерните рисунки са виновни за насилието сред децата.

59

Анонимен

преди 2 години

Семейство про..с..таци не могат да възпитат дете НЕпр..о..стак.Може би изключенията са много малко.

58

Анонимен

преди 2 години

Психологът трябва да научи нещо от социалните медии - че всичко започва от Римската империя, когато философите са се оплаквали от същото като тях. Нямаме оплаквания от неандерталците, записани на пещерните рисунки и там всичко е било наред. Пещерните рисунки са били тогавашните ютуб, фейсбук и туитър.

57

НЕ БОЙТЕ СЕ ДЕЦА!

преди 2 години

БИЯТ ЛИ НИ - Щеги бием и ние! Дойде време за разплата с БКП-ДС и ченгетата!

56

Анонимен

преди 2 години

Възпитаваите си децата да не се налага да ги възпитават в училище и на улицата и да уважават по големите и възрастните хора.

55

КОЛКО ПЪТИ??????????

преди 2 години

НЕВИННИ НИ БИЕХА ДО СМЪРТ ЗА НАЗИДАНЕ НА ОСТАНАЛИТЕ ВИНОВНИЦИ!..................За всичко бяха виновни децата!БИЙ ГЪЗЛЕ ЗА ДА НЕ БИЕШ ГЪЗИЩЕ! - народна поговорка.Тъпкано ще ви го върнем заедно с лихвите!Гамен...

54

БИЕХТЕ НИ!!!!!!

преди 2 години

И ЩЕ ВИ БИЕМ!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Сигурно пландемията, но не съм психолог...