31

Юнака

преди 2 години

Безсрамник.Има наглоста да говори.

30

Феро

преди 2 години

Той ще върне ли взетото от народа.

29

Анонимен

преди 2 години

Цяла България е пълна с ферми за добив на криптовалута. Крадящи ток направо от трансформаторите и то при тези катастрофални цени на Тока. Къде спите всички .Хиляди ферми за криптодобив са нацвъкани насякъде размърдайте се сички лъйн0мети от ДАНС МВР ГДБОП.

28

Анонимен

преди 2 години

Ако държавата отново бъде принудена от лобистите бизнесмени Андрешковци, да бъде "лош стопанин" и отново да раздаде приходите и печалбите си, вместо да си плати дълговете от дългите години субсидиране и крадене от същите бизнесмени Андрешковци, това ще бъде престъпление за затвор и разхищаване на държавни средства на държавни фирми. Когато НЕК трупаше дългове заради тези същите Велювци мрънкачи, бизнесмените Андрешковци не помогнаха с нищо, а бяха доволни и искаха това да продължи завинаги.

27

Pepe

преди 2 години

Тоя е рядко дразнещ елемент! По принцип говори как "бизнеса" по възможност не трябва да плаща никакви заплати, а хората да работят 24/7.Сега енергетиката му виновна, все едно не сме част от общата енергетика.Само "бизнесът", зад който стои е бял и добър, горкият бизнес!Трагедия е, докато на такива ДРУГАРИ се дава трибуна!

26

психодясно

преди 2 години

Частният бизнес не трябва да фалира, но държавният трябва да фалира. Затова ликвидираха държавните заводи, като им отказаха държавна подкрепа, и "голяма работа" - че стана безработица - 20%.

25

частното

преди 2 години

Васил Велев подкрепи намерението на ГЕРБ за АЕЦ-Белене, да се намери инвеститор в проекта, но посочи, че в решението на парламента трябва изрично да се посочи, че това ще става без държавни гаранции и без договори за изкупуване на тока от ядрената централа. "Понякога е по-добре да изгубиш 3 милиарда вместо 10 милиарда. Като е толкова хубав проекта, да създадат проектна компания с наличното оборудване и лицензи и да я пуснат на борсата и всички, които искат АЕЦ "Белене" да си купят акции.

24

?!?

преди 2 години

Ало, бизнеса не сте на отглеждане от държавата. Като не можете фалирвате и идват тия дето могат, няма народа да си отглежда работодателите. И като искате с печалбата от държавните енергийни компании да ви финансират, защо не дадете печалбите на часните лаборатории, фирмите търгуващи с лекарствата, и д-р. На народа за помощ? Защото и народа е в тежко положение. Бре наглеци.

23

Анонимен

преди 2 години

То и на ресторантите им намалиха ДДС -то, но вдигнаха цените. Каква е логиката държавата с парите от данъците включително и на бедните да подпомага точно спекулантите изкупуващи електроенергията и продаващи я на по-високи цени в Европа?

22

Велев... проумей!

преди 2 години

Енергетиката има загуби от минали години за милиарди, а освен това сега се плащат и стотици милиони за въглеродните емисии... Нищо няма ви върне...

21

Bp

преди 2 години

Високите цени на енергетиката от търговците на Г,е,п,и си е жив рекет на средния и малкия бизнес.

20

да бе

преди 2 години

Бизнесмени. Глупости. Клошари, просяци и крадци.

19

Анонимен

преди 2 години

2,5 милиона българи избягаха от капитализма. Велю и 40-те бизнесмени май гонят хората от България и изгониха 2,5 милиона души по време на капитализма.

18

Анонимен

преди 2 години

Искахте свободен пазар, държавата да не регулира. Ще закриваме капитализма и ще секвестираме авоарите, имотите на богаташите бизнесмени и с тях ще им платим тока. Не спряха да крадат от държавата 33 години Велювци и техните картели.

17

Анонимен

преди 2 години

До 19 - Не забравяй и електроразпределителните. От ТЕЦ-а тока го купуват на 9 стотинки в моемнта, а ти го нисят на.. 29 сиг ще е за тоя месец.

16

Анонимен

преди 2 години

Имам 120к в сметката и се притеснявам за бъдещето си, а тоя с 1000 левчетя заолатя, не ми се мисли наораво.

15

Анонимен

преди 2 години

Ще чакаме Велев да отиде да си иска парите от Ковачки, Доган и от Херо Мустафа. Ако не отиде, значи не е сериозен и иска да граби от държавата.

14

Щирлиц

преди 2 години

Членството на България в ЕС/ЕС доведе до изкуствено повишаване цените на горивата,и ел.енергия,защото на евро...ейците им е нужен свободен енергиен пазар-демек на шията на обикновения човек,да закачим още пиявици-търговци. Ставащото в Казахстан е поредният опит за майдан,но там западът ще дУ.уха супата.

13

Реалност

преди 2 години

Усилията на Зеления чорап се увенчаха с успех - България наистина вече е блато - всичко потъва - държавност, доходи, институции, Конституция ( направиха от нея тоалетна хартия) , инфлацията препуска ......!!! Скоро ще напуснем Европейския съюз и ще въведем рублата като национална валута!!! Живков не можа да ни направи 16-та република на СССР , но Зеления чорап ще поправи пропуска му !

12

до 15

преди 2 години

Тая приказка кой щял да идва с тоягите я слушам от 30+ години, поне сменете лафа малко!