137

опааа

преди 2 години

Условието да направиш нещо задължително, не води до равни права, а до пълна дискриминация. Скъсай си купената диплома, дупетате!

136

Исус

преди 2 години

Е нямал сертификат.

135

В.

преди 2 години

За нищо на света не бих общувал с 🐌 от ДБ.

134

съмнявам се

преди 2 години

че идеята е да се "спасяват" хора

133

Съседка

преди 2 години

Хора, не знам какво се случва и какво целят фарма компаниите с тези ваксини, но сума ти хора които си сложиха по 2-3 дози са болни в момента от новия вариант. Най-леката настинка ги лови без проблем. Имам познати и колеги по БГ, Англия и САЩ и дори млади хора го лепнаха вируса защото са ваксинирани. Не знам от какво пазят ваксините, ама май не помагат да сме по-здрави.

132

Nnnn

преди 2 години

Аз не познавам такива,които да се страхуват.

131

До Глух пор

преди 2 години

Ваксинираните се разболяват на равно с неваксинираните (днес почти 30% са ваксинирани). Следователно разнасят заразата. Дали умират повече е аргумент за поставяне или не на ваксини, но не и за съществуването на пропуска "зелен сертификат", защото хората с такъв се разболяват и пренасят заразата!

130

Марта

преди 2 години

От почти две години политиците се опитват да принудят населението да повярва,че шепа супермилиардери " филантропи" имат най - добрите програми за подобряване на света само защото са успели да натрупат огромно лично състояние.С ФЕД,БМР и МВФ глобалното парично предлагане продължава да следва желанията на нелепо богати хора,които се срещат тайно.Пандемията,зелената сделка,цифровизацията,зеленият сертификат са средствата за контрол.

129

Глух Пор

преди 2 години

До 129- "Вчера 72 починали, 92% неваксинирани. Ето го аргумента!"- Ега ти "аргумента"!! Ами хайде да спрат ковид фондовете и бонусите за "ковид пациенти" пък тогава да говорим за проценти, а? И за "ковид починали"!Дори сам Фаучи призна че навсякъде в болници бъркат в носа за тест дори и да си отишъл с апендисит или счупен крак и всичко го пишат - "ковид пациент". Четете бе! Че нашите корумпита ли няма да се облажат, докато я има далаверката, а?

128

Анонимен

преди 2 години

Точно обратното се вижда в момента. Шев на застрахователна компания каза, че случаите на внезапнаа смърт са се увеличили с 40% Според него в най-лошия случай при ужасни обстоятелства е стигала 10%. Честито на ваксинираните!

127

Ооо, революцията

преди 2 години

е пред вратата ви! Опичайте си акъла. Скоро гладните ще ви изметат! Казакстан ще е разходка в гората!

126

Анонимен

преди 2 години

И като се има в предвид използването на сертификата в Испания, там където най-се използва, най-много болнични случаи има. Там където не искат да го чуят, всичко е нормално. Мадрид - 15% заетост на спешното. Препоръка - ако ще ходиш да видиш баба си провери се с тест ваксиниран или не. Барселона - със сертификат само преболедувал или ваксиниран. Ами 45% заетост на спешното. Изобщо, Кирчо не е дошъл от Канада за нищо добро. Ако той лично не е рискова група половината рода сигурно ше е там

125

Анонимен

преди 2 години

"Никой не може да черпи права,от неправомерно поведение"! Много стара сентенция от Римското право.

124

Анонимен

преди 2 години

От личен опит,цялото семейство го изкарахме вируса е лек.Болки в главата 5-6 дена по това ще го познаете.След това болка в гърлото и ден,ден и половина температура 38-38,4.Болки в ръцете,краката,ставите и мускулите за неваксинираните.Предписват леките симптоми,че са благодарение на ваксините,та като го изкарат да си мислят,че добре са се вакснали,а другите да отидат да се вакснат.Здраве на всичките.

123

Анонимен

преди 2 години

Роден съм без сертификат! До преди две години не ми беше необходим сертификат за да влизам някъде! На господина лоботомия или мозъчна ампутация му е правено наскоро? Зеления сертификат можел да спасява. . . ! Не знам в кой универсум пребивава горкия господин, но спасяват обикновено спасители на плажа, пожарникари или лекари, а дори и кучета т.е. все одушевени неща! За цветни сертификати пък дори и зелени не съм чувал? Сигурно е някакъв сертификатен фетишист!

122

Балкански макаци

преди 2 години

.Някой да обезпаразити балканските макаци! С тоз бит и култура не могат да виреят извън резервата за балкански талибани! Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните патеки

121

Анонимен

преди 2 години

Има вече над 1 милион случаи на увреждания причинени от ваксините, не се знае колко точно са смъртните случаи, и реалния брой на увредените хора е много по-голям.

120

Анонимен

преди 2 години

ЗС никого от нищо не е спасил, но че доведе до масов терор, престъпен геноцид, войни по отделни държави и ако не се сепнат световните мафиоти ще доведе до масова гражданска война - това е сигурно. А може би това му е целта.

119

Пулмолог

преди 2 години

Иван Димитров е умника с 400 хил дълг, който искаше заплатата да му се плаща на ръка. Адвокат , който раздава 'равни права' и следи за корупцията в НС. Трябват му пари, ясно е, но е уникално ***.

118

Курко

преди 2 години

Зеленият сертификат е фашизъм и геноцид срещу чистата кръв