41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 - Ако почнете да питате къде отидоха 5 нлрд от КТБ и 60 милиона от Хемус - може и по вас да стрелят мутрите!

40

Анонимен

преди 2 години

До SS Костя Копейкин влиза ли в "бившите комунисти"?

39

SS

преди 2 години

До 45 ! Няма да стрелят ,но ще бият ! По всяка вероятност ! И от едната и от другата страна ! Власт с кръв се взима и с кръв се дава ! Не с избори ! Така е било тук ,така и ще бъде ! А това че не ни стиска да изметем бившите комунисти си е наш проблем ! Те много добре го знаят и си правят каквото си искат !

38

SS

преди 2 години

И тук скоро ще има протести ! Ще се убедите ,че съм прав !

37

SS

преди 2 години

До Борз ( вълк) Има такъв картечен пистолет чеченско производство ! Съмнявам се да има партизанска война ! За да има такава някой трябва да я подържа ! Метежниците ще бъдат смазани рано или късно ! Но може и да се намери такъв,с оглед геополитически интереси !

36

Анонимен

преди 2 години

Ако ние почнем да стачкуваме срещу цената на тока и ниските заплати и нас ли ще стрелят?

35

Анонимен

преди 2 години

Басмачите от централна Азия ,не е нужно да водят партизанска война Те са отмъстителни и жестоки , повече от мафията и са между хората , също като в Чечня.

34

бягайте далеч

преди 2 години

По-далеч от Русия и малкото на брой нейни сателити. По-далеч и от българските *** и русофили.

33

Анонимен

преди 2 години

Путин , не може да окупира цяла централна Азия.Това е адски скъпа игричка за военни упражнения.

32

Борз

преди 2 години

До SS А как мислиш, дали ще има партизанска война срещу съветския агресор в Казахстан?

31

Няма начин ...

преди 2 години

..да не пламне , цялото пост-съвецко пространство от , казахи , узбеки ,татари ,таджики и други , защото там всички са мюсулмани и изобщоне долюбват Русия , която всъщност им извлича петрола и газа , за свои политически и икономически цели.Те са достатъчно единни , и Путин трудно ще овладее ситуацията , след пролятата вече кръв.Явно се задава втори Афганистан за Русия.....и то , още по лош и убийствен...

30

Анонимен

преди 2 години

До SS Против новия нашизъм на др ти путин би ли протестирал?

29

SS

преди 2 години

Скоро ще излезнем по улиците . На мен ми писна от *** ценности ! А помните ли какво ни обещаваха ...!

28

SS

преди 2 години

Браво на казахите ! Не са роби като нас !

27

Хм

преди 2 години

До АнонименКато се каже "брадати демократи" се има предвид подкрепяните от САЩ ислямисти.Ако към дадения момент са обръснати,това не променя същността им.Впрочем,най-големият враг на демокрацията в постсъветското пространство се оказа Запада,колкото и странно да звучи.Водената срещу Русия война направо бетонира Путин във властта!

26

Анонимен

преди 2 години

Да им го напазарят четвартит . Няма само ние да сме на топа на устата . Да плащат хич да не са бонтуват . Я кво става в Европа . Тия свикнаха да си живеят и да се множат много повече от евроатлантиците . Сега и там ,,ценности,, Да не са без ,,ценности,,

25

Анонимен

преди 2 години

ами четете медуза.ио - само че написана на латиница, че ме изтриват, - там ще видите някои истини

24

Анонимен

преди 2 години

каквото и да говорите - това си е опит на ис ля.. *** да завладее още 1 държава.протестите бяха в началото само за сваляне на назърбаев изцяло от властта и против цените, но "добри хора" раздадоха оръжие и се стигна до обезглавени полицаи и съответно искане на помощ от съюзните държави.

23

Анонимен

преди 2 години

До ЙовоНай-вероятно след кръвопролитията от днес, ще има декларация, която забранява на Токаев и Назърбаев да посещават казината в Монте Карло и определени хотели на Ривиерата.И - дотам!Който умрял - умрял...Що да си разваляме газовия бизнес? И без това цените растат.

22

Йово

преди 2 години

До ХмЩе мълчат западните медии ще мълчат, че в Казахстан не ги кара да се ваксинират и да носят намордници/маски. Как на французин, германец или швед ще му кажеш че повода за протестите е увеличението на газта за автомобили на 25 евро ЦЕНТА. Нали се досещаш, че вечните революционери французите които плащат 7-8 пъти над казахите след онова изказване на Макрон за неваксинираните направо ще пометат Париж заедно с Макрон и учителката му. Затова мълчат медиите в ЕС, затова им плащат.