25

Геноцид

преди 2 години

Бодене на здрави хора с отрови какво е?!

24

харашой

преди 2 години

не е ваксинационен пропуск , а ваксинационен паспорт!

23

Христо Христов

преди 2 години

Кога ще се разгледа предложението на Възраждане за изолиране на тези ?!

22

Христо Христов

преди 2 години

Всички французи до крак да измрат - ще ми е през онази работа. Даже по-добре за пранетата!

21

Анонимен

преди 2 години

Боли ме фара по-добре без кино театър ресторант ,отколкото доживотно висене пред лекарските кабинети.Ей това интелектуалните животни са голема работа.

20

В.

преди 2 години

Е., тези хора са търпели инквизицията 800 години. Дали са на света паричния данък, лихвата, индулгенцията, вартоломеевата нощ...Макарон е един нещастен човечец с проблеми в ерекцията.

19

Анонимен

преди 2 години

"..плановете на президента Еманюел Макрон за въвеждане на ваксинационен пропуск, който е замислен да помогне за справяне с разпространението на новия коронавирусен вариант Омикрон " --- Президента Макрон явно е още със инфото от зората на ваксините против корона вируса - Ваксинираните не заразяват !!! Да ,да ,ама не .Как ще спре разпространението на Омикрон ,като ваксинираните също пренасят и заразяват и в същото време могат да ходят където си искат ?

18

Анонимен

преди 2 години

Е то затова вчера имат 330 хиляди нови случаи. Това са всички, които са останали неваксинирани.

17

Анонимен

преди 2 години

Горкият бабожребец... май ше му се случи случка неприятна...

16

Откровение на Йоан

преди 2 години

Който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си, той ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца.Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му.

15

Откровение на Йоан

преди 2 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата им или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

14

Анонимен

преди 2 години

Е при 90%ваксани що има над 200 умрели? Вируса вече щеше да е изчезнал ако ваксите работеха. Все пак минаха две години. От как има ваксини нещо смъртността рязко нарастна от всякакви болести :)

13

Анонимен

преди 2 години

Франция - 67 348 000. 10% - 6 734 800. Заболели за едно денонощие 332000. Тоест за 3 седмици неваксинираните ще свършат. После какво ще измислят?

12

Щерю

преди 2 години

С гръм и трясък се сгромолясва още един мит, че хората на Запад са свободни. Не са. Роби са на ционистическите интереси, целящи крах на християнството и белите хора...

11

Анонимен

преди 2 години

Омикрона ги перенай вече ваксинирани, сега познайте на какво иде ред. Досегашната статистика показва, че около 12% от прекаралите предишните варианти проявяват симптоми, при зараза с Омикрон.

10

Анонимен

преди 2 години

Нямам думи, такова безумие никога не е било, Франция държавата която винаги е защитавала свободата сега се превръща в затвор. Ама никога не казвай никога :)

9

Галин Костов

преди 2 години

Те си се боцкат, Омикрон ги вършее.

8

Ваксиниран с 3 игли

преди 2 години

Вече няма да има граждански паспорт, а ваксинационен паспорт.

7

ДДРОнег

преди 2 години

Е, честно казано надявах се здравият разум да надделее, но уви...Доказа се, че ваксините не предпазават от заболяване, от умиране и няма да ни върнат стария живот, защо тогава ни ги налагат силово ?!?!___Ваксинацията е политика и бизнес, но не и грижа за здравето !!!___Да ни е честит новият фашизъм - Ваксизъм !!!___Още преди години някои споменаха за въвеждането на такъв строй, но излгеждаше утопия ... не е истина колко бързо ни го наложиха !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя тотално е загубил представа с реалността, при 90% набодени чупят рекорди и продължава да настоява за още бустери и ваксиниране.Та тия 10-15 % да кажеме не е възможно да са проблема, нещо много мътна е цялата ситуация.