55

ДО SD

преди 2 години

Всичко което пожелаваш на Руските войници,да ти се връща стократно на семейството ти на всичките ти близки и да ти тегне прокоба до девто коляно, овца такава!!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Ислямска държава на ЦРУ, САЩ и Европейския съюз се е прицелил в Казахстан. Там пращат главорезите си да правят цветна ислямска революция. Казахите ще бъдат излъгани като украинците. Те са наивни и не знаят какво ги чака. Запада ще ги хвърли в гражданска война, глад, бедност.

53

Анонимен

преди 2 години

Протестиращите в Казахстан са леви и комунисти, които си искат Назърбаев и да продължи евтината енергия. Те не знаят какво ги чака в либерализацията и приватизацията на енергията. Нека да питат ЦРУ и Европейския съюз колко струва бензинът и нафтата и пропан-бутанът в ЕС. ЦРУ им даде пари и оръжие и много лъжи , за да извършат това, което направиха ЦРУ в Украйна.

52

Анонимен

преди 2 години

Защо "мирно протестиращите" в Казахстан режат глави? Да не би да са от "умерените мирно протестиращи" съгласно критериите на CNN?

51

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Казахите са нападнали Казахстан и Русия идва на помощ.

50

Анонимен

преди 2 години

До sd Леко пич. Ще получиш .

49

Анонимен

преди 2 години

До 73 Не знам къде си я видял тази икономика. Аз виждам разорени предприятия навсякъде. Рекорден БВП казваш? А за рекордния външен дълг нещо да кажеш? 44 милиарда долара!!!

48

sd

преди 2 години

моля се богу да избият повече руски войници.не просто да ги избият, но да ги порят и дерат живи

47

Анонимен

преди 2 години

До GAME OVER Не забравяй да си мислиш същите неща, когато, след като установят пропутински режим в България, дойдат да те "разчистят", ако имаш забележки към това, че те държат на къса каишка и в бедност. Тогава ще е пак така: ще обявят, че си "***". Всички врагове на режима са такива. По правило.

46

sd

преди 2 години

нищо не е приключило - докато русоидите като нина дюлгерова не си заминат до крак

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 Не съм сигурен кои държави имаш предвид, но аз не се сещам за нито една държва, в която тоталитарния режим е бил премахнат, в която подкрепящите го да са спрели да се опитват да влияят: типичен пример е Ирак. Откакто Ирак е "самостоятелен" Иран се опитва да го дестабилизира и на практика има военно присъствие там, ОСОБЕНО след изтеглянето на американците. Как страната да се нормализира, когато диктатури продължават да вилнеят там?

44

Анонимен

преди 2 години

До НикогаПовечеСДС-Чума "Резултатът ще го видят след 32г.:унищожена материална база,изкормена държава, ограбени спестяванията на хората,ограбени природни ресурси.Примерът им е БГ-Коч ина та ,но не проглеждат." България днес има рекорден БВП, РЕКОРДЕН ИЗНОС, българите имат РЕКОРДНИ спестявания и българската икономика оперира в КОКУРЕНТНА среда, тъй че, приятел, си се назобил с лъжи и заблуди. България НИКОГА не е била по-добре от сега като държава.

43

Анонимен

преди 2 години

До 66 Съгласен съм с теб. Но кажи ми в коя богата на ресурси държава, освободена от тоталитаризма, хората са заживяли по-добре? Някои хора точно затова освобождават от тоталитаризма богати на ресурси страни, за да заживеят там хората по-добре. И забележи, има и бедни страни с тоталитаризъм, но тях, кой знае защо, никой няма желание да ги освобождава.

42

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Започва началото на англо-саксонския-краварски Майдан.Резултатът ще го видят след 32г.:унищожена материална база,изкормена държава, ограбени спестяванията на хората,ограбени природни ресурси.Примерът им е БГ-Коч ина та ,но не проглеждат.И тези ще се наскачат някога,ама когато видят,че ходят с кръпени ***,когато вече ще е късно .

41

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Започва началото на англо-саксонския-краварски Майдан.Резултатът ще го видят след 32г.:унищожена материална база,изкормена държава, ограбени спестяванията на хората,ограбени природни ресурси.Примерът им е БГ-*** ,но не проглеждат.И тези ще се наскачат някога,ама когато видят,че ходят с кръпени ***,когато вече ще е късно .

40

Анонимен

преди 2 години

Имат и петрол и газ и пак ядат дървото. Комунизма не прощава.

39

Анонимен

преди 2 години

До дядо йоцо гледа "Сега ще ни разказват как ЦРУ, Меркел, Сорос, са провокатори разбунили шепа терористи в Казахстан и как руската армия ще донесе свободата на народа." Те ВЕЧЕ го разказват. Трагедия е и то това, че много добре осъзнават какво се случва и какво точно защитават.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "Не знам как живяха досега в Казахстан хората," Ами, поинтересувай се, бе, другарю, за да разбереш, че една от най-богатите на природни ресурси държави в Средна Азия, хората живят като скотове. И защо това е така? Или викаш, ще се правиш че не знаеш и всичко е наред?

37

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Сега ще ни разказват как ЦРУ, Меркел, Сорос, са провокатори разбунили шепа терористи в Казахстан и как руската армия ще донесе свободата на народа.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 "Русия я помолиха за помощ, приятелю. Затова прати войски. Правиш ли разлика? Явно не, щом не питаш какво търсят там западните провокатори." Приятелю, аз говоря за приказките на Русия за държави, които СЪЩО са си поканили натовски войски (даже някои от тях са членове на НАТО). Пробвай някое друго извинение за двуличието на Кремъл?