48

Анонимен

преди 2 години

РъфалХормонал да си каже от кога се ваксинира в кабинета по тестестеронални терапии.

47

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е всеки пак ,че Австралия не се управлява от тенис-федерацията, а си има избрани от австралийските граждани държавни органи. Те през ноември за последно са определили при какви условия ще се влиза в страната. А това, че тенис-федерацията и турнирния директор на АО са си правили някакви схеми с Джокович си е техен проблем. Да вземат да се разберат кой кого е прекарал. Пък може заедно да са се опитали да прекарат държавата. Все пак става въпрос за много кинти, които огъват съвестта!

46

Анонимен

преди 2 години

Рафа е най-добре да си беше замълчал. Всеки коментар, независимо дали е положителен или отрицателен спрямо Джокович е в негов минус.

45

Иванова

преди 2 години

До АнонименАма Вие сериозно ли...?Велик е ,най-велик Рафа Надал.Не се *** като Джока.Как се присвива като губи ,колко лекари,хапчета ,докато опонента му прекъсне серията си .И хоп много е добре Джока -оправя се веднага и заиграва.Моля ,харесвайте си когото искате ,но бъдете реалисти.Какви удари владее Джока ...никакви,само връща като стена .Играят добре Надал ,Федерер и дори Гришо -красиво разнообразно.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 - "Джокович защо изобщо отива в Австралия и прави циркове." - Цирка го правят Австралийците - "Tennis Australia - спортната организация, която ръководи Australian Open - потвърди, че тенисистът е получил разрешение за влизане съгласно нейната политика, която позволява на играчи с легитимна причина, да бъде освободен от нуждата от ваксинация за участие." Ако е нямал това разрешение ,няма как да тръгне към Австралия.

43

до 42

преди 2 години

Защото и Джокович и МОЖЕ! Нормалните хора се прекланяме пред него. *** като пъшкащия Надал да се бодат.

42

Пропагандира

преди 2 години

Тоя що се прави на ***? Медицински специалисти има и от двете страни.

41

Бебо

преди 2 години

До Наблюдател Аааа, за тая вила дето я направи с откраднати пари. За нея ли става въпрос...

40

Анонимен

преди 2 години

След като всички останали тенисисти са го спазили това условие ,Джокович защо изобщо отива в Австралия и прави циркове. Кажи си няма да отида и точка.

39

Анонимен

преди 2 години

Работата вече не е кой е здрав и кой е болен. Разликата е кой е боцнат и кой не. Колкото пъти реша да се ваксинирам, толкова гнусният им натиск ме отказва.

38

Много тъпи коментари

преди 2 години

Прославят някакъв сръбски шовинист! Това е. Правилата са правила . Точка какви ли глупости не измисли Джокович

37

Не е феров Надал

преди 2 години

Не е много честно от Надал, който години наред игра с медицинско изключение да не му правят допинг контроли заради болести в колената и препарати, които взима да твърди, че правилата важели за всички ! Ами Джокович имаше медицинско изключение от еластите във Виктория, но не му го признаха при влизане в страната !

36

Анонимен

преди 2 години

Ноле има схващане на гръбначния стълб. Не може да го превива, за разлика от повечето нагаждачи.

35

Анонимен

преди 2 години

Чудесен пример за света! Нито крачка назад пред настъпващия ковид-фашизъм!

34

Анонимен

преди 2 години

Надал беше двойно ваксиниран и въпреки всичко се рабзболя от ковид. Та за какво е целия този цирк з ваксините?

33

Анонимен

преди 2 години

Страхотна пушилка вдигна Ноле, невероятен автогол за пандемиците и за експерименталните препарати, които лансират.

32

Анонимен

преди 2 години

Мъчно ти е, тара-танци. Умираш си от кеф, хем Новак няма да може да вземе титлата да те задмине, хем си мислиш, че ти ще я вземеш. Ромсkа му работа. Не се става така най-велик, а и няма да станеш, понеже има няколко играчи, дето могат да те разпердушинят. Освен ако и тях не ти ги отстранят от пътя с подобни шашарми.

31

Дами и господа

преди 2 години

Живата легенда, великото човешко същество НоВакс Джоковиииич!

30

ДДРОнег

преди 2 години

Просто здравен фашизъм, и много хора го приветстват !!!__Този Ковид, за който повечето хора трябва да си направят тест, за да разберат Ковид ли е или обикновена настинка, се оказа НАЙ-СМЪРТОНОСНАТА БОЛЕСТ ?!?!?!?___Що е разум и има ли той почва у хората ?!

29

Анонимен

преди 2 години

Не гледам тенис, ама хвала на Ноле