135

ЬЬЬ

преди 2 години

При такава история нормализиране на отношенията между България и рсм са почти невъзможни,особено като се има предвид,че наследниците на предишните комунисти от рсм са все още на власт и малтретират българите там.Никакво членство на рсм няма да промени тяхното мислене и всичките им действия и декларации ще са само мимикрия и двуличие.Те не заслужават нашата подкрепа за членството им в ЕС.

134

Анонимен

преди 2 години

БКП е единствената политическа организация, която е избивала българи, както в Тракия, така и в Мизия и Македония. Това е една антибългарска и античовешка терористична организация, която е нанесла повече щети на България от 5 века турско иго. Всички к0мунисти на въжето.

133

Анонимен

преди 2 години

Къде са сега македонските историчари от МАНУ иу ВМРО-ДПМНЕ с промитите сърбомански мозъци!

132

и къде

преди 2 години

беше любимия запад да ни защити?където беше 500 години по време на турското робство..демек местеше го...

131

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че убитите във Вардарска бановина (сега РСМ) българи за 1 месец е 4-5 пъти повече от депортираните (евентуално убити) евреи за 1 година. Кай е фашиста се питам?

130

До "Kamenco&quo

преди 2 години

Заради невъзможността тези хора да бъдат спасени(германците не са огласили тази заповедпредварително), българското правителство взема решение - посолствата на България в Европа, да издават български паспорти на всички евреи, независимо дали са български или не, дали знаят български или не, без да им се създават пречки - по бързата процедура! Между 10 и 15 000 евреи се възползват от това! Българският кораб "Струма"(потопен от руснаците) е трябвало да извъши 4 курса до Палестина. Потопен е при 3

129

Петю

преди 2 години

До До Петю: Разбрах само дето не разбрах каква ни е ползата от този Газопровод:ако знаеш обясни по-подробно и ние да знаем,и не разбрах кой са ни приятели като са избивали Българи сърбите като чета статията,та те и сега ни мислят за врагове,теб също.

128

До Петю

преди 2 години

Стига демагогия бе, от всяко нещо търсите как да плюете по Герб, дори успехите им ги представяте като неуспехи ! Аман вече от *** и заблудени *** по сайтовете ! Относно конкретно засегнатата от теб тема, Бойко се стремеше да създаде приятелски отношения между всички балкански народи, като при това България да има и икономически ползи ! Разбра ли, духовни ми зернико !

127

Пурко

преди 2 години

Македонци, моят съвет е - стойте си извън ЕС! Говорете, че искате, правете се, че другите са ви виновни, водете преговори, взимайте парите от пред присъединителните фондове, но стойте вън. Защото ако влезете, половината население на Македония ще отиде в западна Европа, ще останат само старците и малко албанци. А без хора няма държава. Вижте резултатите от преброяването в България и мислете! Няма и 2 милиона сте, ще остане под 1, колкото квартал на голям китайски град!

126

До Kamenco

преди 2 години

Аз претенции към вашата територия нямам. Ти защо имаш претенции към българската история и култура? И да, не си спасихте евреите. Май ви беше страх или просто мразите всички, които не са родени "македонци". Как ти е сега с албанците, харесва ли ти? Боли ли те ***?

125

Анонимен

преди 2 години

Макетата и до ден днешен ги е яд, че България си спаси евреите, а те не можаха. Ама после ние сме били фашистите, а не, че те оцапват гащите с повод и без повод.

124

Анонимен

преди 2 години

В коментарите често срещам думата "измислица" и в нито един нещо конкретно, какво точно е "измислица". Може би, че убитите първоначално офицери не са над 70, а 67 или 68 или че убитите не са над 23000, а 22988 ... Говорим за около 1% от населението.

123

Батан

преди 2 години

Четейки коментарите, виждате ли колко сръбски и сърбо- македонски *** действат и в българските медии. За обяснението потърсете в интернет "лъжите които четат сърбите" - информация от първа ръка за организирана и платена мрежа от сръбски ***. Да, хубаво е че този и някои други сайтове публикуват информацията за кървавия божик, но това трябва да се чуе по БНТ bTV Нова ТВ БНР и да стигне до Европа.

122

Анонимен

преди 2 години

До 136Разликата е, че в българският и македонският почти няма падежи, докато в изредени те от теб славянски езици има доста падежи

121

Петю

преди 2 години

A Борисов взе че прекара от турската граница до сърбия газопровода 475 км и се хвалеше с това, сега сърбите вече си получават руска газ ,а за нас останаха само разходите 3 милиарда лева и задължението да не спира газопровода без никкави такси и комисионни,това са герберските строежи в България.

120

до Каменчо

преди 2 години

Каменчо по-голя(е)мо доказ(ателство) од(т) това което (дека) си написал, че сме еде(и)н народ(т) ня(е)***. Погледни само, сменили сте няколко букви и то близки по произнасяне 'т' с 'д', 'я' с 'е', 'и' с 'е', ъ със о и.т.н. и на някои думи сте махнали окончанието = доказ(ателство). В България има доста области, в които по-трудно може да се разбере, какво казват отколкото така наречения македонски език. Вземи се осъзнай, че сърбите ви манипулират за да ви използват и да си отмъщават на България.

119

Да

преди 2 години

А през това време БКП вършеше същото в България ! Долни ***, ще дойде време да си платите за всичко - никой не може да избяга от Божия съд, дори атеистите като вас !

118

САТАНАТА

преди 2 години

Скоро подфиртам РСМ

117

Анонимен

преди 2 години

всичко това благодарение на червената п а п л а ч

116

по тва време

преди 2 години

са избити и стотици хиляди и в България, от интенационалистите (комунистите демек) с помоща на червените главорези на Сталин (пак интермационалисти-комунисти)