67

Щерю

преди 2 години

- Задава се, иде, Светлото БСП бъдеще! Промяната! - Ваксинирани като таралежи с по сто игли; един път на ден хранене, ток само за лаптопа, рутера и лампите; пране и къпане в най- близката река. Просперираща нация! Хайл, Радев...

66

Анонимен

преди 2 години

Не ти трябва да си експерт за да казваш, че ще увеличаваш цените. По-скоро кандидат за убиване

65

Как е протестъри ?

преди 2 години

Това ли беше промяната ви. А ?

64

taschunka witko

преди 2 години

И тоя е за пандизпалас.Няма ли си друга работа

63

Fena

преди 2 години

Поредния лаладжия. Институт за енергиен мениджмънт - какво е проектирал, построил, консултирал - обект, газопровод, структура, политика? От 20 години никой нищо не прави в енергетиката, освен да краде и то краткосрочно!

62

Бай Хай

преди 2 години

До 66След като се отказахме от 1 милиарт по стария газопровод - печалба та дрънка

61

Анонимен

преди 2 години

Ами да се приеме закон за максимален процент надценка над цената за производство на ел енергия! Щом можаха за таксиметровите шофьори да наложат таван за да се премахнат спекулантите от пазара, така може и с тока. Да сега ще кажат ама цената на въглищата се качи с 300%, вярно ама в България 40% от тока е на въглища, а ние ползваме само 70% от произведената енергия, СИРЕЧ скъпия ток от въглища можем да го изнасяме, а ние да си ползваме евтиния от АЕЦ.

60

Анонимен

преди 2 години

Такааааа , чака ни дълъг период на скубанееееее

59

Анонимен

преди 2 години

До да ама неА Радев сега за 9 месеца построи ли тази газова връзка за Гърция, това не е ли национално предателство?

58

Христо Христов

преди 2 години

До 52Не е Байдънова зима, а Зимата на Урсулата и робската и Тиква.

57

Анонимен

преди 2 години

А Радев каза, че като дойде на власт и всичко вече ще е наред, а така ли беше протестъри?

56

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо! Либералноят пазар ще урегулира нещата. ПП. Което не значи, че българите и европейците ще имат евтина енергия. Просто ще българите ще се отучат да живеят на топло...

55

Анонимен

преди 2 години

странно но факт, в БГ има излишък от ел. енергия, но цената и се качва, дори е по-висока от тази на международните пазари. Някой може ли да го обясни това? Ще излезят верни теориите за глобална конспирация - унищожаване на бизнеса и средната класа, отнемане на права и свобода. Ако слушкаш и се боцкаш на всеки 3 месеца, държавата ще ти отпуска за папкане и за топло, а който не слуша ще му дърпат ушите.

54

Диана

преди 2 години

Решения има винаги за този, който знае къде да ги търси и как да ги намира, но това правителство търси нещо друго - не решение, а отмъщение!Нещастниците се чувстват много ОБИДЕНИ и УНИЗЕНИ от отношението ни към тях-те могат да си бъркат както си искат, да съсипват човешки животи, да прогонят милиони българи от родината им, но ние трябва само да стоим и да им се радваме..Как може да ги отричаме, значи, пък и да ги ругаем и хулим..о-о-о, не...те кои са, а ние кои сме, значи!..Ние сме никои дори

53

Анонимен

преди 2 години

Къде са ония дето по цял ден говореха глупости за скъпата и непродаваема енергия от една бъдеща АЕЦ у нас? Къде са тия душици златни, полезни за турската АЕЦ и мерака ни да сме най- големите купувачи в ЕС.

52

срочно ЗА ПРОУЧВАНЕ

преди 2 години

Частите за борба с терора да проучат кои спекуланти какви милиарди крадат годишно от Българсия чрез ЦЕНИТЕ НА ТОКА.иМА ПУБЛИКАЦИИ ЧЕ МАНИПУЛИРАЩИ БОРСИТЕ СПЕКУЛАНТИ ОГРАБВАТ НАГЛО БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ НОВИТЕ ЦЕНИ,.. пОЛЗВАТ НОВОПОДСТАВЕНИ НА ВЛАСТ ЗА ОГРАБВАНЕ ПРЕЗ БЮДЖЕТА НА МИЛИАРДИ МЕСЕЧНО..ЗА КОМПЕНСИРАНЕ НА ГРАБЕЖИТЕ.

51

Jordan JOrdanovSARS

преди 2 години

FBI да проверят американските наркоамни диверсанти з авръзка с терористите провеждащи вече трета година мръсен биологичен терор рекламиран като "COVID 19"..Съмненията са за отвличане на вниманието на лидери в САЩ и Брюксел от наглата рмъсна диверсия. Имат огромен обем данни от ежегодни диверсии рекламирнаи като ГРИП- flu,SARS,MERS,Swineflu,Birdflu...НА 24 Април 2019 има записи от заповеди на нов мръсен началник на мед мафиотите от САЩ нареждащ жесток терор ..

50

В.

преди 2 години

Байдъновата зима идва

49

пияница мистик

преди 2 години

"Според него новото правителство изглежда неподготвено за случващото се в енергийната сфера." === Честита "Промяна", баламурници. Лоият Бойко това никога нямаше да позволи да се случи с тока, храните, парното, бензина и всичко останало, защото щеше да уволнява по 5 министъра на ден, докато не намери правилните хора, които разбират как да овладеят кризата. В Западна Европа никъде нищо не се е качило за крайния потребител. Ама имат кадърни политици, не завършили Харвард дистанционно от лаптопа

48

Европа ядосана

преди 2 години

АНАЛИЗИ показват че става въпрос за исключително нагла анти европейска диверсия от наркомани диверсанти от САЩ>Същите тласкат ЕВропейския съюз към остра конфронтация срещу МОсква с цел блокиране на доставките на газ за наглите бюрократи набеждаващи Москва след окупацията на КИЕВ и Украйна от американски наркомани и техните протежета.