134

xaxsasбв

преди 2 години

До Анонимен 118 - И не ми слагай думи в устата, никога не съм казал, че не ми пука за България. Напротив, обожавам държавата и ми е неприятно, че огромна маса от най-добрите ми приятели напускат. В провинцията не знам как е, но в София от набор 90 надолу поне 10-15% от българите са редовни пушачи. Да, може да е болестно състояние, но в никакъв случай не е криминална проява, а докато се третира като такава ще бъде най-разпространената форма на корупция. На всяка улица, във всяко село и град.

133

xaxsasбв

преди 2 години

До Анонимен 118 - А не е ли по-странно, че от 150+ коментара съм единствения който говори по темата за корупцията и пише по тема засягаща над четвърт милион българи и техните домакинства? Не е ли странно, че марихуаната е най-голямото перо на сивата икономика, най-разпространената форма на рекет и никой в цялата държава не повдига въпроса при положение, че в целия цивилизован свят марихуаната е декриминализирана, а тук все по-млади деца лежат в районни, за удобство на шепа политици и дилъри?

132

Анонимен

преди 2 години

В мнение 121 херр Мюлер здраво е шамаросал харвардеца за неговата лексика и постоянните ПЪРВИ ПРИОРИТЕТИ, като че ли може да има и ВТОРИ, ТРЕТИ, ПЕТИ и т.н. ПРИОРИТЕТИ. Луканов - Ковчежника и Лилов - Идеолога подобни простотии никога нямаше да кажат.

131

Пантев

преди 2 години

Тоя човек ги нарежда както беше едно време по партийните събрания - от всеки доклад обилно се сипеха :" ЩЕ...ще....ще...ще... " за зяпналите " в захлас " партчленове,а в същото време "другарите " си живееха в охолство и за тях нямаше ЩЕ,а имаше СЕГА ! Не виждам разлика от тогава и днес - никаква промяна!!! Всъщност промяна има и тя се изрази в позна тия ни от време оно постулат :" Стани ти да седна АЗ !!!" Инсинуации и нищо друго!!!

130

Диана

преди 2 години

"брандът България", значи..Този човек може ли да посочи разликата между държава и фирма?! За него явно тези понятия се сливат! По-нататък няма смисъл да четете изобщо, а резултатът от такова управление е предопределен..Жалко за потрошените пари в Харвард - тези пари са крадени от нас! С тях можеше някой истински талант да се изучи там, а не такъв тапир да ми говори за брандът "България"! Но нали си е БСП и си вярва колко е велик, значи...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

129

Кармен Златарева

преди 2 години

На тоя изкочил от нищото,по физиономията му си личи колко е гладен....Кои ли са зад него?

128

Джери Бадалуна

преди 2 години

Аз не виждам не само някаква положителна промяна, но и желание за такава. Подведоха ли под отговорност виновните за лъже-прехода? От 1990г. та до днес заграбиха власта, ограбиха народа и си предават власта като на щафета....Басираме ли се че нито корупцията,нито здравеопазването,нито мизерното съществуване на повечето народ ще бъде оправено!....

127

Алооо

преди 2 години

Баце кире аре бачкай стига дрънка. Ти се показваш повече от боко и файда 0. Айде свърши нешо градивно и тогава плямпай. Ние тия ги слушаме 32 години. Нямате време вече, на повечето хора живота им мина в мизерия.

126

Ваксините заразяват

преди 2 години

Всяка си заслужава управниците. Когато има избори не отивате да гласувате за Възраждане, не ви касае - малко е повишението на цените на тока и на всичко останало - още трябва, докато ви дойде акъла

125

пияница мистик

преди 2 години

Първи??? приоритет??? Ахахахахахахаха....ами така е, като си завършил online Харвард от компютъра е нормално да не знаеш, че водата е само мокра, а не по-мокра и най-мокра :)))

124

Realist

преди 2 години

Чорапът недвусмислено каза, че повишаването на цените е за ваше добро. По-голяма гавра от тази има ли?

123

Анонимен

преди 2 години

ЧНГ! Дойде новата година а промяна няма.. към добро. Има увеличение на ток и всичко а вдигането на пенсиите е кьорфишек хаха за простолюдието което си мисли че му увеличили парите а пък те увеличили всичко т.е пак сте бедни и от пари и ДУХОВНО! ПОСЛЕДНОТО Е НАЙ ГОЛЯМАТА ВИ БЕДНОСТ

122

Анонимен

преди 2 години

ЧНГ ! А ! Какво стана. Къде е промяната? Дойде новата година а промяна няма. Само Ковид измамата и зомбитата биоробитите подчинени на Бил Гейтс лъгани от СЗО Фармация лекари правителства. Ха ха е това няма да ви се размине на човечеството че вървите с-у БОГ! вИЕ ПРОСТИТЕ И НЕВЕЖИ А ТИКАВА ИМА МНОГО 90 % ОТ НАСАЛЕНИЕТО които не четете нямате знания и осъзнатост по голям вирус от това няма за вас ДУХОВНО! И от настинка може да умрете .. но и смърт няма! Ако имунната ви система е слаба.

121

Анонимен

преди 2 години

Престъпната Тиква ограби бъдещето на поне три поколения българи! Редно е да завърши жалкото си съществуване в килията!

120

Emigrant

преди 2 години

Набий си в петата мръсен,контаминиран,ямболски трън,а после питай защо си хванал сепсис и те тресе цялото тяло?!Ето това се случва за стотен пореден път с нещастната ни родина,бъкаща от 85ови им,бецили по Иво Христов!Държавата си цъкаше като швейцарец по времето на Борисов и щеше да става все по добре!Но подгонените от Темида мутри,олигарси начело с руския шпионин Грипена ни спретнаха пуч с помоща на добре отиграната изборна измама с хакнатите мадуровки!На снимката един Пълен П,ростак измамник!!

119

Анонимен

преди 2 години

Киро си го каза - КОРУПЦИЯТА СИ МУ Е ПРИОРИТЕТ.

118

Учуден

преди 2 години

До Хер Мюлер: S.B., ти ли си !!!???

117

Herr Muller

преди 2 години

И ако гуссин Косю Мишев чете този вестник, били бил така добър и честен пред себе си да ни светне относно причините да НЕ бъде допуснат в FPC, USIA - организация под юрисдикцията на Стейт Департмънт (Департмънт ъф Стейт) и Уайт Хауз във Вашингтон, DC & New York, NY, за да си дойдем на думата. С поздрав, Работил във въпросната организация. ;)

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 "+++ТЦЪ." Това означава, че вие като граждани нямате нищо против корупцията и даже я насърчавате. Толкова по въпроса.

115

Анонимен

преди 2 години

"A българите готови ли са да декларират всичките си доходи, да плащат съответните данъци върху тях, върху отдавани нелегално/полулегално под наем жилища, да не пазаруват в магазини без касови апарати и т.н.?"+++ТЦЪ. И що да го правим, за да има за ония там горе повече за крадене ли.