246

Мангъров

преди 2 години

престанете с тез дивотии!!!

245

Анонимен

преди 2 години

"След време ще му спретнат я някой сексскандал, я неплащане на данъци, я грубо отношение.Ще го осъдят,ще даде милиони за дела,ще му вземат имотите,ще го разведат. Накрая ще отече в канавката в забвение и мизерия. Справка - Доминик Строс Кан."==>Ами тя схемата е такава - който ти дава милиони за няма нищо,той ги и взема когато започнеш да не го слушкаш.От където дошли там и отишли парите.

244

Анонимен

преди 2 години

Да, лесно е да не си сложиш ваксина, ако има проблеми излива кофа с пари и го лекуват въвцвипа. Ами ние дете не можем да влезем в болница какво да правим?

243

Анонимен

преди 2 години

Много болен бил тоя сърбин и затова не можел да се ваксинира. Преплитали му се червата, маела му се главата, имал пристъпи на астма, изобщо тотален болник. И с такива болежки взел 20 шлемови титли?!!! Феномен е накакъв?! Хитрец и тарикат, пък ако мине номера, мине...

242

Браво Джоко

преди 2 години

Джоко-ВЕЛИК СИ! Спечели признанието и уважението на всички все още нормални хора! Браво!

241

Алооо

преди 2 години

Казват, че фашизма е умрял, ама в Австралия е възкръснал. Излизаш от вкъщи на 10 км. и те гони полиция и те арестува и глоби те грозят. затвор и т.н.

240

Наблюдател

преди 2 години

ТОВА Е ТОТОЛНО НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И СВОБОДИДА ПРИНУЖДАВАШ ХОРАТА ДА СИ СЛОЖАТ НЯКАКВА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ТЕЧНОСТ ЗА МОЖЕ ДА ОТИДЕ НЯКЪДЕ ПЪЛЕН АБСУРД ГОСПОД ЩЕ ГИ НАКАЖЕ

239

Анонимен

преди 2 години

Защото не е ваксиниран. В момента Австралия е превърната в концлагер. Той би трябвалода го знае, щом дори аз го знам. Дори е по-лесно да влезеш, отколкото да излезеш. Дори им огравничават интернета и всякакви комуникации. Дори са построили лагери за неваксинирани, където да ги изолират. То няма значение дали си болен или заразен, ако си неваксиниран, те третират като прокажен.

238

Б.Г.

преди 2 години

Момчето изгоря официално.Нищо не му е било разрешено по отношение на визата, а той е решил да не предоставя смислени документи и Ско Мо обяснява защо. https://news.au/sport/tennis/novak-djokovic-lands-in-australia-but-victorian-government-says-it-wont-support-his-entry-due-to-a-visa-isssue/news-story/c8ad25e22c30931a27347adfefb176a2

237

Анонимен

преди 2 години

114 Нищо не е пуснала Австралия. Организаторите на турнира решиха, че може да пуснат за участие и неваксинирани по медицински причини. То според тези същите организатори и половината тенисисти са диабетици, а не допингирани, но това е друг въпрос. Само че правителството на Австралия им каза, че не могат да влязат в страната без ваксини, но не им е забранявало да играят. Ако организаторите токова държат на тях, могат да изместят турнира в Сърбия и ще пуснат всички, включително и Джокович.

236

Анонимен

преди 2 години

Толкова за еФтините му балкански номера. Попадна на държава.

235

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 320 "Сега целият свят включително и Джокович им се смеят. " Единствените смеещи се са антиваксърите, но все повече от тях буквално не могат да говорят (не е лесно да говориш докато си лапнал тръбата и се задъхваш за въздух), а мога да те уверя, че ДАЖЕ и за милионер като Джокович, няколко милиона минус (колкото ще загуби от вече инвестираните да се подготви и да отиде там, плюс наградните фондове) не са малко. Може да стисне зъби и да се прави,че не му дреме, но всички знаем истината

234

Анонимен

преди 2 години

320 и кои са тези всички, които им се смеят на австралийците. Шепа въшливи българи и сърби. Цял свят се смее на Джокович, че ще си затрие кариерата заради едната простотия. Нали се сещаш, че другите турнири са във Франция, Англия и САЩ, където също ще го изгонят. Освен да дойде на турнира в България да играе, тук поне ще го пуснат без проблем.

233

до 318 и 319 от слав

преди 2 години

Не само аз забелязвам, че колкото по-надозено е едно добиче толкова повече превърта!

232

славянин

преди 2 години

За мен да отидеш за участваш в някакво официално мероприятие във фашистки концлагер каквато е Австралия е унижение на достойнството ти, Джокович прави голяма грешка като отива там!

231

Анонимен

преди 2 години

да постои няколко дни в стаята на летището и после обратно за Сръбия да му дойде акъла у главата и после пак да се прави на мъж, където трябва и не трябва... той ковида си знае работата с такива като него

230

Анонимен

преди 2 години

споко и този ще го прибере Ковида много скоро. Дайте му по-бързо награда Дарвин, че както е тръгнал...

229

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 316 Не че нещо, но антиваксърите нямате ли си църковни служби на които да си рецитирате такива псалми от Евангелието на последния антиваксър? Тук темата е медицинската документация на Джокович.

228

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 314 "Скандалното в случая е, че Австралия е пуснала други неваксинирани играчи в турнира" Това не значи АБСОЛЮТНО НИЩО, тъй като техните медицински документи може да доказват нуждата им, а неговите не. А бащата на Джокович е т-р от най-висша класа, който си няма идея какво значат думите, които използва.

227

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 311 "Каквото и да значи това" Значи, че неконтролируем егоманиак реши че може да се е-ва с нация, на която собственото й правителство отказва на собствените й граждани завръщане от чужбина, ако не са ваксинирани, и реши, че може да им се изплюе в лицата като обяви на всеослушание, че за него "ще направят изключение". Никой не го е "насаждал". Той сам се "насади" с наглостта си.