153

Darth shadow

преди 2 години

Аз поддържам решението на Джокович, да не се боде с тези бълвочи препарати!!!

152

158

преди 2 години

Абсолютно манипулативна статия. Сигурна съм, че много повече австралийци го подкрепят!

151

Анонимен

преди 2 години

Първо Джоката не е длъжен на никого да разкрива какъвто и да е бил аспект от здравния си статус, че чак призиви да го направи. Австралийците имат правило за изключение, покрил го е пред независими здравни органи. Сега цирк, да не го пускат. Сами си нарушават правилата, които са си направили.

150

СВОЙ до ФЕН 144

преди 2 години

Ало,мозъкът ти май тотално е дал на късо?Кой няма да гледа Джокович,бе?Само такива ваксърчета с промити мозъци като тебе!Които все си мисля че сте малцинство в Света,а за България е сигурно!Познавам доста ваксинирани,които се боднаха,за можели да ходят насам натам.Ама познавам и ваксинирани,кото научиха,че има и доста боднати с фатален край.

149

СВОЙ

преди 2 години

Абе промити Австралиски мозъци,не разбрахте ли,че ваксинираните са основните преносители на вируса?Ваксинираните се чустват безсмъртни(ама не е точно така) и ръсят зарази наред.Нямало да гледат турнира.А даже не може да си представят,колко фенове няма да им гледат турнира в който не играе номер 1 в ранглистата?

148

Неваксиниран

преди 2 години

Новак Джокович е голям и като тенисист, и като човек. Яд ме е само, че въобще се върза да участва в тоя цирк... Трябваше да ги отсвири отдавна и да им гледа сеира, а сега ковидопсихарите ще го емнат и ще си правят "дъвка" с него. В какви времена заживяхме, ей...

147

Анонимен

преди 2 години

Гняв я...бие ви по kратyните до откат от 15 и повече години. Вашите идолчета, израснали в копринени пелени и дантелки бягат от него като дявол от тамян със всевъзможни номерца - я ще се "контузят", я ще паднат нарочно от някой слабак 1-2 кръга преди да се сблъскат челно с Джоко Машината. Че да не си развалят стасистиката срещу него, която дори и така е в техен ущърб. Затова гняв. Макар че ЯД е по-точната дума. Беснейте си, инфаркти да вършеят, сълзи да се леят. Новак пак ще ви набие кофите.

146

Мда

преди 2 години

Гневът на "прекаралите се" !

145

Анонимен

преди 2 години

Джокович е много голям обаче като типичен балканец иска да демонстрира, че не го интересуват правилата и е над тях. Обаче Австралия не е Сърбия.

144

Да ама не

преди 2 години

Кой ще им гледа смешния тенис без Ноле?Кенгурута и овце!???Де друго и без тий нямат!Цялата им нация се превърна в овча нация!Тотална диктатура!Вече не им дават и Коледа да празнуват нормално,за да не обидят мюслитатаааа.Полическа коректна прооостотия!

143

Анонимен

преди 2 години

Е не мога да разбера с какво един неваксиниран ,застрашава защитените ваксинирани,че толкоз са възмутени.И те пренасят и заразяват,с какво са по добри и за какво се плашат,като са защитени.Мисля,че някой ги надъхва за да няма различни

142

Анонимен

преди 2 години

При демокрацията и капитализма уж всички сме равни, но някои са по-равни

141

Анонимен

преди 2 години

Тия са загубили разума си. Значи ако тях са ги държали затворени абсолютно безсмислено, а само заради прищявките на корумпираните им управници е нечестно най-добрият тенисист в света да има право да играе тенис, защото не е ваксиниран като тях? С една дума не, че смятат, че е опасно той да играе, а се чувстват прецакани и завиждат как така той не трябва. Всички трябва да са еднакво прецакани. Много зле...

140

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОДжоковия е славянин като теб- от южна Индия.То славянин това и значи - роб

139

Анонимен

преди 2 години

пише ,че вече са му отказали визата и няма да участва, ъпдейтнете инфото.

138

Анонимен

преди 2 години

До Балкани Джокович можеше да си купи сертификат и никой да не го разбере.Но той просто си отстоя приниципите и е поредното доказателство какъв цирк е ковид.

137

чичо Тошко

преди 2 години

ако има изискване за ваксинация трябва да важи за всички, а не да се правят изключения, това като комунизма, всички сме равни, ама някои са по-равни от други

136

Търпелив

преди 2 години

До Анониментака еабсолютно

135

Анонимен

преди 2 години

Все по-голяма шизофpения и отчайваща обреченост лъха между редовете в тези долнопрoбни статии!

134

Анонимен

преди 2 години

Мразят го щото е различен. Мразят го щото не се огъна пред организаторите, а организаторите се огънаха пред жокера.Мразят го защото не е овца, като тях.