206

Анонимен

преди 2 години

А бре пла-ши-пу-тарник.Вземи зараси се легни,*** и не освободи от досадното си присъствие. Същото се отнася и за тея дето му дават публичност на това болно същество от снимката. А сега.. трийте това ви се отдава много добре.

205

Професор Плъхов

преди 2 години

Абе Витанов, омръзна на всички с твоите пелтечения като настъпен пор, бягай се изкъпи, че всички болести произлизат най-вече от простотия и лоша хигиена.

204

ДМнение на експерт

преди 2 години

В България медийното преекспониране на всеки нов вариант на коронавируса стана лоша традиция. Обичайно старт за поредната доза дават т.нар. математици.Техните апокалиптични прогнози досега нито един път не са осъществени, но ме иите продължават да им дават гласност, негодува д-р Сергей Иванов. Гражданите трябва да са наясно, че нито един от математиците няма експертни познания или какъвто и да е опит в епидемиологията ивирусологията.

203

123

преди 2 години

Ваксиназията трябва да е доброволна и пожелание. Не съм антиваксър- имам всички задулжителни ваксини, детето ми също и всички в семейството ми. Но ваксина която не може да те защити дори и 3 месеца е неефикасна. За мене е лудост да се ваксинираш на всеки 3-4 месеца, докато някой си реши, че парите му стигат. Не плашете хората. Смъртността в Булгария винаги е била висока. Ние сме застаряващо и болно население. Затова мрем и като мухи.

202

Баси

преди 2 години

Гнусяка! Тоа като размине малко,съм убеден някой ше му чу.пи но.са! Талкоз нагъл продажжжник .....и нелицеприятен на всичкото отгоре !

201

Анонимен

преди 2 години

Тик-так мустак на 12/01 си жертван на Тангра

200

Анонимен

преди 2 години

Уха, колко много юрдеци са писали.

199

Друг математк

преди 2 години

Математиката не прощава никому!Добре, че навремето не се вързах на предложението да стана асистент във ФМИ.Щях да ходя некъпан, небръснат и вонящ на евтин алкохол. Не се сърдете на професора. Работещите в БАН получават заплати, по-ниски от продавачката в кварталната бакалия. Затова обикалят по телевизиите и дрънкат глупости. Сега им паднало да изкарат някой лев.

198

ПроШутКо

преди 2 години

Кръстен съм на мойта Баба- италианка! Сетих се за нея, като се загледах в мустака напрофесора. Тя беше чиста жена, а нашия, мадематчика, ухае на "Сталичная", и урина !

197

К

преди 2 години

12 януари, 12 часа, пред Народното събрание. "НЕ" на противоконституционния зелен сертификат

196

Тъй тъй, ПроСоТо !

преди 2 години

Днес, тоя като ни гововреше, доста весело му беше, а в разрошените му мустаци, се гонеха разгонени полови въшки ! Отвратително за гледане!!

195

К

преди 2 години

12 януари, 12 часа, пред Народното събрание

194

ПроСоТо

преди 2 години

До До 265..е като се "занимава с числа",да играе тото бе!...Математиката е точна наука,НЕ Е НЕКАКВО ЯСНОВИДСТВО !!!!..А тая персона просто се кипри ...На всичко отгоре има противнаотблъскваща външност..

193

ами

преди 2 години

"Омикрона не го спира ваксината"- "Задължителна ваксинация за някои сектори - здравеопазване, администрация, държавни учреждениятрябва".Тези учени-математици,доФтори,оня шушляк от Берн, осъзнават ли колко са противоречиви техните твърдения и не кореспондират с ЕЛЕМЕНТАРНАТА логика,НЕ медицинската.

192

ПроСоТо

преди 2 години

тоя отдавна не го коментирам..Дори не обръщам внимание на словесното муонаниране по талавизиите..

191

До 265

преди 2 години

и само за уточнение. той не говори за медицина, а за числа. точно с това се занимава математиката. ама ти едва ли го знаеш.

190

До 265

преди 2 години

Прав си. По-добре да слушаме някой невежа с промит trol-ски мозък какви ги бълнува срещу жълти стотинки. Ето това е театър на пародията.

189

Анонимен

преди 2 години

Вижте, прочетете за Елизабет Холмс, основателката на биотехнологичната компания "Теранос", която сега ще бъде съдена за измама с медицински продукти и ще лежи дълги години в затвора че е присвоила над 4,5 милиарда долара незаконно под формата на инвестиции! Вижте, не е фалшива новина, има снимков материал всичко!За Pfizer какво да кажем? През 2009 г. е била осъдена за най-голямата измама в медицината и е платила обезщетение от 2,3 милиарда долара!!! И покрай тази има още няколко техни измами!

188

Затвора

преди 2 години

Тоя Математик да не би да е Предател, помагач на Мошениците- китайци РАЗПРОСТРАНЯВАЩИ вируси ???Защо все още не са го пратили тоя мошеник в ЗАТВОРА ???

187

Анонимен

преди 2 години

О, боже, математик да говори за медицина с научна убеденост. Математик - специалист по медицински науки. Това е ужасен провал за нашето съвремие. Ние наистина живеем в театър на абсурда.