34

Анонимен

преди 2 години

Българският бизнесмен Андрешко иска да вдигне цените, но му пречат германските и австрийските бизнесмени. Българският бизнесмен Андрешко ще се оплаче на Арменския поп - Васил Велев, за да му свалят още дедесето и тока и държавата да му плаща данъци, че българският бизнесмен Андрешко работи при тази криза, в която не може да прави 300 процента печалба и няма смисъл да работи.

33

Какво поскъпване бре

преди 2 години

Има голямо намаление.За същите пари получаваш по-малко. Ай..шъ.. в..... песимистите.

32

Глупости

преди 2 години

и лъжи......Целта е ясна, затова хората да се събудят най-накрая от този летаргичен сън...

31

123

преди 2 години

Млечните продукти не са млечни отдавна.Дали килото кашкавал е 5 или 105 лв, все тая.Всичко бг е гмо,палмово масло, *** от екарисажи,пестициди и хормони.Фалирайте търгаши,пет пари не дава никой за вас.

30

Михайлов

преди 2 години

То пък само това да е , всичко поскъпва и продължава да поскъпва и то високо под носовете ни, целта е да останем гладни и бедни!

29

Анонимен

преди 2 години

До Lina-повече е от 30 %

28

Анонимен

преди 2 години

Ей пишман експерти, знаете ли че по класическа дефиниция ХиперИнфлацията е при увеличаване на цените с 50 или повече процента.Е това вече е факт за много стоки, така че не ми излизайте с манипулации, никой не ви вярва.

27

Lina

преди 2 години

Поръчкови статии - всички пазарувахме за празниците , наясно сме , че поскъпването вече е факт - с 30 % .

26

до 21

преди 2 години

До А бе,посочи ми друга страна дето доходите ще се увеличат 20-30%,или са замразени,или едва пъплят с 1-2%,вие сте намерили,че премерили,как не ви е срам,с най-високите доходи на планетата сте,при нулеви разходи(българина ток и вода не плаща,отпление също,храна си има домашна,наем или ипотека не е чувал какво е) и пак сте недоволни,дано наистина дойде ден да видите какво е поскъпваме,ама не вярвам,винаги излизате сухи от водата,нали господ трепери над вас,а и политиците ви галят с перце

25

факт

преди 2 години

Всяко поскъпване над 10% за година е шоково!

24

Анонимен

преди 2 години

Много смешно.НИЕ ВЕЧЕ ВИЖДАМЕ ШОКОВО ПОСКЪПВНЕ на всичко.

23

dakotabg

преди 2 години

А така,ама моста на лъжите,е съвсем на близо....

22

пияница мистик

преди 2 години

"По думите му цената на олиото се е покачила едва с 10 стотинки в номинал в следствие на енергийната криза." === АХАХАХАХАХАХАХАХАХА...:)))))) :-D :-D :-D :-D ....No Comment, Senza Parole, Keine Worte...ЧЕСТИТА ПРОМЯНА ДРУГАРЕ БАЛЪЦИ!!! НАЗДРАВЕ !!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

21

Бррр

преди 2 години

НЕ ВИ ЛИ Е 6РАМ ДА НИ ГЛЕДАТЕ В ОЧИТЕ И ДА НИ ЛЪЖЕТЕ?! СПЕКУЛАТА Е ВАША РАБОТА, НЕ МОЯ!

20

а не

преди 2 години

До 11ДОКАТО НЕ ПРЕСТАНЕМ ДА СРАВНЯВАМЕ ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ С ДРУГО , НЯМА ДА МРЪДНЕМ! ВРЕМЕ Е ДА МИСЛИМ, ЗАЩОТО Е ЯСНО МАЙ, ЧЕ НИ ГИ СПУСКАТ ПО СПИСЪК! ИЗРАБОТВАТ ИМ БИОГРАФИИ НА ТАКИВА И В НЕОБХОДИМИЯ МОМЕНТ ГИ "АКТИВИРАТ"! НАЛИ БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ Е НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА - НЯКОЙ ДА ПРОТЕСТИРА - НАПРОТИВ, ГЛАСУВАХА МАСОВО, ЩОТО БИЛ "СИМПАТИЧЕН"??? А ТОЙ Е ДАЖЕ ОТБЛЪСКВАЩ! ДРУГИЯТ СЪЩО!

19

А бе

преди 2 години

Откъде ги вадят тия проценти?Ние на очите си ли да вярваме или на тях?За две години хляба стана от левче на 1.60,евтиното сирене от 6-7лв на 8-9,олиото от 2.60 на 4+лв.Само свинското е евтино,щото влиза старо месо от ЕС.Като цяло поскъпването при храните е от 50% нагоре и растежът тепърва предстои докато достигне 100+%.Доходите ще се увеличат с 20-30%.

18

user

преди 2 години

олиото с колко поскъпна, че не съм купувал скоро :)

17

Спекулата

преди 2 години

Е В ТОКА ПРЕДИМНО! ОТТАМ НИ ГО НАХАКВАТ НАВСЯКЪДЕ! СПЕКУЛАНТИТЕ НА ЕЛ ЕНЕРГИЯ - В ЗАТВОРАААА! Веднага!!!

16

Ужасена

преди 2 години

Какво сте недоволни. Нали всяка година и сега ви увеличават заплатите на всички.

15

С откраднатите

преди 2 години

от ГРОП десетки милиярди, могат да бъдат компенсирани и месопреработвателите и млекарите, да се построи детска болница, да се реновират училища и градини, качествени магистрали и пътища, и да платим на съдии и прокурори от Европа, подобно на футболните мачове, за да бъдат окаушени най-накрая и да служат за назидание на идните поколения, престъпниците довели до геноцид народа на България!