21

как няма

преди 2 години

да е рекордно,не стига,че тока в българия е жълти стотинки,ами и народа си го краде,не се е родил политик,дето ще накара българите да плащат сметки

20

Симо

преди 2 години

Нагли, нагли до безобразия. ЧЕЗ, ЕВН потриват доволни ръце...

19

Анонимен

преди 2 години

Вчера изключих газта. Ще се топля на ток. 2 пъти по-евтино ми е. След година две събирам за термопомпа и забравям за всичко друго

18

и те така

преди 2 години

ми то с това увеличение на пенсиите е нормално да се харчи повече ток . пенсионерите забогатяха !

17

мустафа кайраджъ

преди 2 години

не мозззеее да бъде?!?!?1....това е някакво сензасионно откритие!!!!....по време на новогодишни празници токът да се вдига...това е някаква сензационна новина това е някакво галактическо чудо....))))....апропо продължават ли да ви "къпят" мозъчетата и да ви правят на пастет с този поръчков сайт???историята се повтаря само хората са различни..след този цирк и съдебен процес и разтрел ще има за поръчковите ДжОрналисти,че за капак и световна война ще има!!!!....съобщете на 4 лапи че ще ядем кучета!

16

Анонимен

преди 2 години

Пълни са болниците,те харчат ток яко!

15

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата на жaлкия фигурант не спира ХАХАХАХААА НО СКОРО ЩЕ ГО TPИЧATна жълтите павета

14

Анонимен

преди 2 години

Уж умират много повече хора,демек намаляваме,уж уредите са все по висок енергиен клас и харчат по-малко,уж много хора се топлят на твърдо гориво,не на ток,а на финала харчим повече ток.И как става тази работа?!

13

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си похарчи колкото и в другите дни, но както всяка година сметката ще бъде бомбастична. Отчитат си каквото им скимне и сега ни подготвят с измисленото високо потребление, даже и времето е топло и не се налага да се отоплява, но после и топлофикация ще обяви колко е било студено.

12

Дедо

преди 2 години

Тока бил скъп !?!?

11

нн

преди 2 години

Кой няма значение, / построено по онова лошото време / си е направил отлично сметката и в България не само че произвеждаме евтин ток, а има и 20% излишък който продаваме. Ток, евтин в България има, но някакви правила ни отрязват главата, " вода гази жаден ходи" това е нашата работа.

10

Анонимен

преди 2 години

Еми инвестираите българи в слънчева и вятърна енергия и цените ще паднат трябва да хвърлиш нещо пред теб за да намериш зад теб.

9

Хахах

преди 2 години

А какво ще стане ако всички започнат да карат и електрически коли! Всеки да включи по едно зарядно 7-10 киловата. И също да спре отоплението с твърдо гориво и всички да минат на климатици. Пък трябва да затворим и ТЕЦ-овете щото и те мърсят. Значи може да очакваме ток поне 1 лв за киловат.

8

1-н

преди 2 години

компенсирайте ги, 60/40 или изцяло...бедстват тези честни търговци...

7

Анонимен

преди 2 години

Е колко да е рекордно при тия високи температури?Просто,заради пандемията и свободните дни повечето хора си останаха в къщи и съвсем нормално е да има повишена консумация на ток.

6

съд

преди 2 години

При цена от над 700лв./т. на въглища и пелети е нормално да се вдигне потрблението на ток не само по празниците а и през целия отоплителен сезон.Познавам много хора които досега се отпляваха на въглища и пелети но преминаха на климатици и конвектори поради високата им цена.Ако и догодина се запазят тия цени на пелетите и въглищата още по-вече хора ще преминат на отопление с ток.Няма как един тон пелети да струва колкото един кубик дъски за мебели.

5

Анонимен

преди 2 години

Време е цената на тока да падне !

4

Анонимен

преди 2 години

Аааааа, тъй, тъй... Понеже станахме много модерни евроатлантици сега ще плащате. Га ядохте кИфтета от евтиния ток от Козлодуй ни ривахти. Шса сетите вий...

3

Умберто Тоци

преди 2 години

Кирка в елетромера променя нещата от раз...

2

За да имат

преди 2 години

ЕРП-тата основание за по-високи сметки. Могат да правят с електромерите каквото си поискат.