223

Анонимен

преди 2 години

За тези изоставени от децата им, изкукалия антиваксъри, държавата трябва да се погрижи.

222

АнтиДот

преди 2 години

До 259 ВалсътВСИЧКИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ДА ГИ ВАКСИНИРАТ ДИРЕКТНО О.ЗАД - ваксинационен пункт ФУЛИПОВЦИ !!!ТОЧКА

221

До номер 257

преди 2 години

Малцина като вас са прозрели истината.... Това ще е новият СПИН. Само че зорноволно придобит. И популацията на Хомо сапиенс ще тръгне надолу полека лека и след 20-30 години ще да стане проекта "Златният милиард"...

220

ВАКСЪР

преди 2 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ТОЧКА

219

Анонимен

преди 2 години

Добавката от 75 лв. към пенсиите е гавра.....МИ НЕ ГИ ВЗЕМАЙТЕ БЕ...КОМУНИЗМА ГИ ХРАНТУТИ 45 ГОДИНИ СЯ МИ РЕВНАЛИ ЗА ПЕНСИЯ

218

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"защо трябва трета нали има и клетъчен имунитет никой не обяснява"===>Ваксините не създават траен клетъчен имунитет.Те повишават антителата за около 3 м. и после нова дозичка за нови антитела, само дето тези постоянно високи нива на антитела съвсем не са полезни за организма. Изтощава се имунната система и най-банална хрема може да отнесе многократноваксинирания.

217

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Това са 75 лв за 6 месеца напред, всеки месец."===> Не,бе, еднократно са. Колкото да ги подлъжат да се набодат.

216

Анонимен

преди 2 години

До ИЗБИРАТЕЛ"ЕХ КИРЕ, ПРЕМЕТНА НИ И ТИ И СЛАВИ И МАЯ И КОРНЕЛИЯ И ПРЕЗИДЕНТА. УВЕРЯВАХТЕ НИ, ЧЕ НЯМА ВИРУС, А СЕГА НИ КАРАТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ?"===>А ти що се остави един толкова пр/озд човек като Киро да те преметне?Щото чу, че бил завършил в Хрвард ли?Лъже,бе.Някакъв курс е изкарал двумесечен и хайде вече бил завършил Харвард.

215

Ха ха

преди 2 години

Кирчо идея си няма какъв голям небръснат таралеж си сложи в га/щите.Кой го излъга да се хване с политика в днешно време и то в България не знам, ама то про/сто момче, лесно се лъже. Да си товари семейството за Канада да не пострадат и те заради неговите простотии, че за много кратко време много пр/осто/тии натвори и наговори. Кютек ще има.

214

Хм

преди 2 години

"75-те лева еднократна добавка към пенсиите, които министър-председателят Кирил Петков обеща да даде на пенсионерите, за мен е гавра. Аз нямам нищо против тези пари, ще си ги взема,"===>Казано с две думи:Аз нямам нищо против да се гаврят с мен.

213

Анонимен

преди 2 години

Ами то и ваксинацията си е гавра, ама тя опряла да коментира екстрата от 75 лева....срамота.... жена на такива години, бива ли такава глуп0ст.

212

Зелен

преди 2 години

Давам 75 CAD на всеки, който ваксинира КП с кожената инжекция. * ако е пенсионер +20 за синьо хапче. Офертата е валидна само за пълен цикъл от три дози.

211

Анархия

преди 2 години

Тоя *** Кирчо изостава от Трюдо. В Канада са ги сготвили /подсигурили/ до осма доза.

210

Додо

преди 2 години

В Германия по данни на Кох Институт, излязъл с Omicron Data за 30 декември: 71% от немците са "напълно ваксинирани", 3% са частично ваксинирани и 26% са неваксинирани. Неваксинираните представят общо 186 случая от диагностицираните с Омикрон на 30 декември (от 26% от населението), а ваксинираните - 4020 дневни случая за 30 декември (от 71% от населението). Това означава, че напълно ваксинираните се заразяват с Омикрон 8,12 ПЪТИ повече. Математиката не лъже. Омикрон е резултат от ADE Syndrome.

209

Анархия

преди 2 години

Как най евтино да се отървеш от"лошия човешки матрял" Някой ден ще си платят. Народния съд ще им се види детска забавачка в сравнение с това което ги чака. Съд и разстрел

208

Словянин

преди 2 години

Ще си сложа бустерна доза и ще взема 75 лв, няма само ц.ганите да вземат гювеч от държавата.

207

Поручик Ржевски

преди 2 години

Държавата му купило ваксина, дава му я безплатно а то реве, че му бутат малко пари като награда за безплатната ваксина.

206

Анархия

преди 2 години

Има платени медии има проблем, няма платени медии няма проблем

205

Bbb

преди 2 години

Мария сподели, че сумата, предвидена за пенсионерите, представлява своеобразна гавраКоя е тая Мария? Чистачката ли е , че бай Ставри ми каза че се радва. Аман от драскачи

204

чистота

преди 2 години

Оправи пенсиите, не се гаври с хората където са работили цял живот.Ако не можеш заминавай.СЪС ИЛИ БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО, ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ВСЕ ТАЯ.