75

Ваксър медитатор

преди 2 години

Аз всеки ден си повтарям мантрата "Вакссссссссссссссссссс".

74

От Берлин

преди 2 години

Ще ви дам пример от Австрия :- 85%от над 35 000 кръводарителя са показали антитела от Ковид..! Това означава, че вече имат стаден имунитет... А, мерките продължават! Защо!?.. Хххм.. Оказа се, че новият им здравен министер Мюкстайн, е съдружник със свои роднини във фирма за доставки на тестлабораторни и ваксинационни контейнери... Още въпроси?

73

В.

преди 2 години

Наивен народ. Уилиям ко-пелето ги е завладял и наложил паричен данък, данък за строеж на катедрали, данък слънчева светлина....

72

В.

преди 2 години

Е. Чакаме сега Байдън да се изсули по терлици от отговорност за световния метеж.

71

Бате Сечко

преди 2 години

Мръс... на Пропагандата!!! Нищо повече....

70

Анонимен

преди 2 години

Няма нови мерки защото има много ваксинирани и могат да си го позволят. А бай гЕнчо пак ще гледа завистливо през стобора когато отново го заключат лато кон на празна ясла.

69

Анонимен

преди 2 години

Е, във Великобритания могат и без мерки. Те се ваксинираха и смъртността им от Ковид-19 падна 27 пъти.

68

Тео

преди 2 години

Ех, Мангъров за грамота си!

67

Внуците се разиграха

преди 2 години

дядо Боцко събудиха, и той пръцна под юргана като скърчащо къркорене: къц-цър-офф, и пак се напъна, но не можа, само изригна: ...да поеме вината, но не му давайте мезета!

66

Стар

преди 2 години

Хо хо хо, добре че не се ваксинирах.

65

Анонимен

преди 2 години

И какво сега? Пробваха локдауни не се получи, слагаха си маски по лицата НИ СТАА, пробваха да си инжектират всякакви препарати и освен че имат 60 000 млади жени с нарушен цикъл ефекта за борбата с разпространението на СТРАШНАТА ЧУМА е нулев. И най-накрая казаха "де*а май ще трябва да се научим да живеем и с тоя грип". Нещо дето нашите оплюти истински лекари обясняваха още преди 2г. Ама тука разни ваксъри и прочие плиткоумни си мислеха че ще спреш вирус с временно подсилване на имунната с-*** и Ц!

64

Мангъров Президент !

преди 2 години

И какво се оказва в крайна сметка ?! Мангъров излезе прав за стадният имунитет от ден едно !!! Две години търсят под вола теле , то ваксини , то локдаун след локдаун , убиване на икономики ....разбиване на физическото и психическото здраве на хората...заради един грип сезонен....!!! Честито на ваксинираните....

63

Архимедко !

преди 2 години

Кажи братко, а ще има ли въздух за живите, БЕЗПЛАТНО ?! Или ще продължат да им дерат кожите, срещу заплащане!!

62

Вьзмутен

преди 2 години

Сега ако следва тенденциите до тук омикрона и започне да заразява и хоспитализира предимно ваксинирани , ще бьде ли потърсена сметка на - кацаров

61

Призраци

преди 2 години

Бродят като призраци по мъгливите Ландънски сокаци, един с маска, друг без маска,безделници богати, а нашите деца, се превиват във фермата, да им копаят картофа, да им подмиват кравата под опашката, за няколко паунда, и от тях заделят, за Мама!

60

Архимед

преди 2 години

Започва нова световна тенденция. Статии в които се пише, че локдауните са неефективни, че се търси стаден имунитет, че трябва да се научим да живеем с вируса... Нещата отиват на към затихване. Явно постановката е приключила, парите са усвоени и може би скоро ще започнем да дишаме спокойно и свободно.

59

Анонимен

преди 2 години

Пoдлецът Кацаров прецака много хора със зеления сертификат, а новите мoшеници не го отменят...

58

Жоро

преди 2 години

Друг път да слушат. Като не знаят и нямат специалисти ние имаме. Още началото на 2020 го каза Мънгъров това.

57

Каде е кунчев

преди 2 години

Искам кунчев да ни разкаже колко леко прекара ковид след ваксинация

56

Анонимен

преди 2 години

До 65 ...още има хора с напреднало психично заболяване, които не са разбрали че 98% от хората въобще, а 99.5% от хората под 60 години карат вируса леко и незабележимо. А сега с умрикон варианта - още по-малко са в каквато и да е опасност. Ако си спомняш едно време когато още имаше ГРИП? Е това е по-леко от грип. Не ти трябва ваксина, трябва ти лечение за психоза.