85

мда

преди 2 години

Макрончо дрънка празни приказки и налага новия фашистки ред.

84

Да Асан :

преди 2 години

"...Силни сме с 300 евро заплата по зле и от Занзибар...." - Асане, заплатата се определя на база Печалба. Няма как да свършиш работа за 1000лв на месец пък да вземеш 2000лв. Отделно след като си в Европа, каква е ползата на Европа от теб за да ти дава нещо. С какво си полезен за Европа ?

83

Анонимен

преди 2 години

Разпад за сащ, а после една хубава ядрена война.

82

Анонимен

преди 2 години

Надявам се французите да махнат бaбoeбa (baboeba) на следващите избори.

81

Анонимен

преди 2 години

Франция е позор, слуга безгласна на сащ, за германия да не говорим, там са колония, без никакви права , това ли са лидерите на ес? Надявам се французите да махнат *** на следващите избори.

80

анонимен

преди 2 години

Европа е основата на човешката цивилизация,култура и демокрация. Обединен ,нашия континент е номер едно. Напред Европа,към по-светло бъдеще.

79

Христо Христов

преди 2 години

"... суверенна, обединена и демократична Европа на 26 септември 2017 г. в Сорбоната." - с две думи - изолирана и капсулована диктатура. Като Северна Корея - мечтата на Брюксел!

78

Асан

преди 2 години

Силни сме с 300 евро заплата по зле и от Занзибар :)))

77

и те така

преди 2 години

тая Европа нито е силна нито е светла . тая Европа е измислена за да се облагодетелстват определени държави . ние не сме от тях .

76

Анонимен

преди 2 години

Макрончо, какво става? Нали НАТО беше в мозъчна смърт, а приятелчето ти в Кремъл нацапа гащите от НАТО в Украйна?

75

Микрончо

преди 2 години

До Duchess of Cringe То бабата оставя ли ме на мира да поспя ха съм се уморил /което вече често се случва / тя поема инициативата със страпоня в ръка.

74

Анонимен

преди 2 години

Тоя откак се разбра, че баба му има дръжка ептен стана за смях, светла Европа пхаххахахах .......

73

д

преди 2 години

голям! България трябва да засили отношенията си с Франция за да сме в сърцето на ЕС!

72

Анонимен

преди 2 години

Макрон еврочленски си отива както ще си иде и Кирчо члена. Га ядахте кюфтетата не рева и изядохте няколко трилиарда дълг а ся кат трябва да се връщат 3 % дупка у бюджета било малко . Евроатлантизъм е възможен само докато се ядат едни готови пари на заем. Дойде ли ред да се връщат парите евроатлантизма е невъзможен и ,,ценностите,, също .

71

Duchess of Cringe

преди 2 години

Пиша от трамвай в една европейска столица. Европа е паднала, вече няма Европа. Не, че някога съм се надявала да успеем, но с всяка изминала година виждам, че Европа се променя и то към лошото... Така че, Макрон не знам как спи нощем, но не бих искала да съм на неговото място.Der Herr mit dem Schnurrbart hatte Recht.

70

Баболюб Макаронов

преди 2 години

Маню-нюню, битият си е бит! Ошамариха те веднъж, внимавай

69

Адмирации

преди 2 години

Председателството ще се поеме от Русия, Америка се одръпва с натиска на Путин. Европа в момента е слаба и нейната сигурност може да се реши от големите сили Америка и Русия, не от европейските джуджета, които направиха Европа, това което е в момента.

68

Анонимен

преди 2 години

Шестмесечно председателство . Аха ЗНАЧИ ЯКО ШЕ СЕ КРИЕ както сега го прави като резилдент на Франция .Тая година много ме изкефи онова момче което му зашлеви шамар .

67

Чичо

преди 2 години

Много се надявам това да доведе до натиск спрямо Територията и последващо въвеждане на задължителна ваксинация, както и разрешаване на гей браковете!

66

Либералопитек

преди 2 години

Уйвропата умря Точка